Jesam li ja jedini kojem je odbojno cijelo vrijeme slušati o ovim tabletima?
Čini mi se kao da će netko umrijeti ako u svoj cjenjeni web browser/email ne uđe na JOŠ JEDNOSTAVNIJI način.
Jesam li ja jedini kojem je odbojno cijelo vrijeme slušati o ovim tabletima?
Čini mi se kao da će netko umrijeti ako u svoj cjenjeni web browser/email ne uđe na JOŠ JEDNOSTAVNIJI način.
Do sada je i meni bilo, ali windows - e to sam čekao jer može zadovoljiti 99% mojih potreba. onih 1% ostavljam za ozbiljnije igre
tablet sa windowsima čekam godinama i ne razumijem ljude koji su tupavi i ne mogu podnijeti NIŠTA drugo osim kante sa bar kilovatnim napajanjem. igre ne igram i jedan tablet bi mi bio baš sve-poslovno ! kao što je gore rečeno,kod kuće veći monitor i bežična tipkovnica,3g za bežični net jer trošim oko 3-4 gb mjesečno i to je to. čitanje surfanje na nekoj terasi,tanak lagan za lijepu torbicu na ramenu,jednostavno sve.
meni se tablet s "pravim" OS-om čini kao pun obolja opcija od ostalih s mobilnim OS-a... ovdje imaš pravo računalo, a hardverski nije puno jači od ipada i ekipe (a vjerovatno ni skuplji, jer nisam upratio cijene).. sljedeća generacija tableta (s mobinim OS-om) će komotno moći pokretat winse kakav hardver imaju...
to shvaćam.. al sam htio reć da mislim da hardver nije puno (nimalo) skuplji u tableta sa win 7 vec mobilnim OS-a...
Još da nije s Atomom onda bi još shvacao ove hvalospjeve o pravom racunalu i slicno.
Ovako ovo bi moglo biti još gore od netbooka. Ovaj koncept je izgubio ono pozitivno kod netbooka (tipkovnicu)
a donio loše od netbooka (jadne performanse). Još veci je problem što koristi OS koji nit je kako spada prilagođen
netbookovima (previše resursa uzima) nit je prilagođen touchscreenu (probao sam nabadat po Win 7 i koristiti ih
22" touchscreeu, mogu tek misliti kakvo je samoubostvo koristiti isto to na 10").
U svakom slucaju sumnjam u neki uspjeh toga. Još ajde onaj koncept od Della sa jacim procesorima, ali ovo..
Prije pola godine bio kupio netbook s Windows 7 sustavom-> performanse katastrofa! Zgazio Windoze, postavio jedan lagani Linux i od tada radi besprijekorno...
Sumnjam da na tabletu Windoza djeluje blagotvornije...
I ne razumijem ljude koji bi taj ružnjikavi sustav najradije instalirali i na mikrovalnu pečnicu i veš-mašinu?!?
Nije samo u pitanju browser. Imam priliku raditi na projektu od 4 milijarde US$ i npr HP SLATE je kao stvoren za naše potrebe.
Prije svega radi na WIN7 i to bez ikakvih problema. Budimo relani većina kompanija koristi Microsoft server platforme i aplikacije.
Zamislite čovjeka koji na gradilištu ima online pristup bazi nacrta i sličnim dokumentima i ne treba nositi hrpu papira a u isto vrijeme
ima pristup internetu i svim mogućim međunarodnim standardima i nema potrebu otvarati laptop.
Mislim da je tablet napravio revoluciju kao što je u prošlosti ogroman korak naprijed bio laptop.
Uza to onima koji se bore oko procesora i sličnog neka posegnu dublje u džep za EEP 121 pa neće imati
nekog razloga da se žale na brzinu. A ostale operativne sisteme jako poštujem ali budimo realni koliko se ljudi zna njima služiti...????