Je l bar ima kvalitetnije mikroprekidace od Logitechovih koji crkavaju nakon godinu-dvije neovisno o cijeni? Za kuciste je tako svejedno je li od titanija, zlata ili plutonija.
Je l bar ima kvalitetnije mikroprekidace od Logitechovih koji crkavaju nakon godinu-dvije neovisno o cijeni? Za kuciste je tako svejedno je li od titanija, zlata ili plutonija.
Ljudi koji prave takve miševe ne prave da bi ga koristili, već da bi ga ljudi imali na polici kao antikvitet
Podsjeća na neko seksualno pomagalo. 
nemogu zamislit ga kako radim s njim u nekom CAD programu ili igram cod4 ... užas
nespretno djeluje, previše
Sminkerski prozivod. Ne vidim kako bih ga koristio za neki rad na PC-u(?).
izuzetno lijep i ekskluzivan proizvod,
samo bed što koristi baterije, a i vjerojatno nakon nekog vremena počinje izgledati pomalo "uredski". definitivno nije za gejmere
imam osjecaj da bi se na rubove mogao porezat... djeluje skroz neergonomski...
Nalik je velikoj štipaljci za sušenje robe na štriku,doduše skupoj.
Također izgleda kao sprava za mučenje za imalo duži i intezivniji rad sa njim.
zasto titanij pa to nema nikakve koristi ko da napravis ambalazu za hrenovke od titana
Po fotkama djeluje kao da bih vrlo brzo dobio sindrom karpalnog tunela.
I da, imam 800 eura ali ne dam!
Meni se čini da ovaj miš ima sindrom "apple"-a ondosno maca. puno para nizašto.
Pitaj logitech ili razer(i MS i ostale slične kompanije),oni imaju odgovore na tvoje probleme(jer su oni jedini i svjesni valjda da mis treba i za rad čak,ko bi rekao)
koja ce budala kupit ovakvu glupost...
koja ce budala kupit ovakvu glupost...
ona koja misli da je skuplje=bolje ili ona koja želi imati najskuplji miš u kvartu.
Pitaj logitech ili razer(i MS i ostale slične kompanije),oni imaju odgovore na tvoje probleme(jer su oni jedini i svjesni valjda da mis treba i za rad čak,ko bi rekao)
svjestan sam svega toga, koristim mx revolution, ali svejedno, jadno je da racunalna oprema postaje sve vise modni dodatak a sve manje alat
To je zato jer ima i takvih bedastih ljudi koji su spremni dat 800 eura da bi bili drukčiji od drugih,nije bit dali to radi ili ne,važno je da oni jedini to imaju...a tvrtke samo trljaju ruke