IBM patentirao izmicanje mecima

poruka: 36
|
čitano: 6.528
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IBM patentirao izmicanje mecima".
16 godina
neaktivan

Ovo bi bilo interesantno isprobat... pod uvjetom da mi zbog brzine ne skrha kosti i ne uništi mišiće. A zanimljivo je ovo da sustav ne uračunava ono što je pokraj tebe kad izračunava putanju metka. Mogo bi skočit s balkona, zalijepiti se za zid, ili (najdraži Belji se) slučajno skočit na neku curu. Pa se ti opravdavaj...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: IBM patentirao izmicanje mecima
Darky kaže...

za sve koji kometiraju, prije komentara pročitati opis patenta pa tek onda ismijavati

vjerojatno su to "izmislili onako usput" i vrlo je zanimljiv patent kao takav

da, oprost na ismijavanju, ah da samo da te obavjestim da je ovaj patent "withdrown", ili nisi linkao na pravi!
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže..
 da, oprost na ismijavanju, ah da samo da te obavjestim da je ovaj patent "withdrown", ili nisi linkao na pravi!
 linkao jesam pravi, ali je sada nestalo :(

16 godina

hahaha patent povučen nakon par ubijenih političara - pokusnih kunića, ništa od ideje da za to prijavimo Pahora :-)

A da mu svejedno kažemo da to tako 100% radi pa ga stavimo pred vod vojnika da pokažemo kako stvar funkcionira...a kasnije se ispričamo kako uređaj nije imao struje pa nije radio jer su nam je zaboravili isporučiti iz Krškog :-)

16 godina

ipak možete vidjeti kako je izgledao patent ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cista glupost. da mi je i to vidit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice