IBM kupuje Sun Microsystems?

poruka: 8
|
čitano: 1.456
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IBM kupuje Sun Microsystems?".
17 godina

E ovo je vec jaca vijest. Poredim to sa situacijom kad je AMD kupio ATI.

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

zamisli dionice skočile za 70%.....   ajd konačno da se i takvo nešto desi u ovoj krizi

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
18 godina
RE: IBM kupuje Sun Microsystems?

Meni samo nije jasno da vrijede tako malo

Tvrtka s toliko ozbiljnih proizvoda da vrijedi samo dvaput više od Skypea Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 22:54 (segregator).
18 godina
neaktivan

hopa... velika vijest.

Kriza se bome dobro uhvatila. Ako ga kupi, mislim da će IBM s njim dobro "postupati", tj. promijene nećemo niti osjetiti, eventualno samo na bolje.

If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

IDE-ovi, baze, OS-evi, file systemi. Bilo bi to moćno udruženje u pametnim rukama.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 1:29 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

super sada će moći upropastiti tvrtku Sun i sve njihove proizvode: solaris, openoffice, java, mysql... Mršti se kao što je AOL upropastio Netscape, DeeJaVoo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bsdgroup kaže...

super sada će moći upropastiti tvrtku Sun i sve njihove proizvode: solaris, openoffice, java, mysql... Mršti se kao što je AOL upropastio Netscape, DeeJaVoo?

i mene donekle to plaši, no obadvije firme su pomalo ulagale u opesource, linux, no mozda će sada IBM više truditi sto se tiće opensourcea.

18 godina
bsdgroup kaže...

A bas je IBM poznat po unistavanju svojih akvizicija. Namigiva
Trebat ce vremena dok s ne vidi sto se tocno kuha. Mislim da je to odgovor na najave Cisca i kupnju EDS-a od strane HP-a.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice