Huawei MediaPad 7 Lite u Hrvatskoj

poruka: 32
|
čitano: 12.937
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei MediaPad 7 Lite u Hrvatskoj".
15 godina
Bravo za T_com, maknuli Discovery Science i Discovery World iz osnovnog paketa al djele tabletiće, sve za šaku kuna!
Pod uvjetom da potpištete ugovor na 2 godine, ofkors.
Dobijete i magareću kapu, nevidljivu.

17 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei MediaPad 7 Lite u Hrvatskoj
Antropofob kaže...
Bravo za T_com, maknuli Discovery Science i Discovery World iz osnovnog paketa al djele tabletiće, sve za šaku kuna!
Pod uvjetom da potpištete ugovor na 2 godine, ofkors.
Dobijete i magareću kapu, nevidljivu.

BAS TO PRAVE LJUDE BUDALAMA

Koes
14 godina
neaktivan

zar ovo ne ide pod sponzorirani oglas (vijest)?  paralelno jos par IT portala objavljuje istu vijest.  

..ups, ipak nije jer tada nebi pisalo: " Pokreće ga za današnje vrijeme ne baš impresivan procesor" . zanima me produzenje phone/adsl prikljucka,ali tu uredjaj ne zasluzuje 600kn..mozda 100.  ipak te netko veziva na 24 mjeseca,a sve se mislim kako da ih napustim jer mi telefon ne sluzi nicemu,a optima i iskon nude net solo!

btw kupio solo bez obveza galaxy tab2 7.0 (3g) u tele2 za 2045kn.  u odnosu na ovog 16gb rama i dual 1 Ghz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 20:34 (Siskin).

2 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Ne vjeruj t-Comu ni kad tabletiće dijeli {#}

14 godina

S obzirom da su skuplji od konkurencije, i da su ti max3 paketi izrazito nepovoljni, čak nekoliko kuna skuplji od zbrojenih ekvivalentnih pojedinačnih paketa, ovo je očajna ponuda.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nego jel se ovaj tablet moze negdje zasebno kupit? cijena?
TD za glupost
13 godina
neaktivan

A zasto je tako ocajna ponuda...onaj tko misli produljit ugovor dobije jos uvijek ok tablet sa 400 kuna. Masa ljudi ne zeli preci na iskon zbog 50 kn manje pa poslije gubljenje zivaca zbog loše konekcije 

Ako ništa kod T-coma sam 5 godina i veza nije pucala uopce tako da je ovo po meni sasvim fer ponuda. A i ljudi se ovdje napalili kao da ih netko prisiljava to uzet

5 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...

zar ovo ne ide pod sponzorirani oglas (vijest)?  paralelno jos par IT portala objavljuje istu vijest.  

..ups, ipak nije jer tada nebi pisalo: " Pokreće ga za današnje vrijeme ne baš impresivan procesor" . zanima me produzenje phone/adsl prikljucka,ali tu uredjaj ne zasluzuje 600kn..mozda 100.  ipak te netko veziva na 24 mjeseca,a sve se mislim kako da ih napustim jer mi telefon ne sluzi nicemu,a optima i iskon nude net solo!

btw kupio solo bez obveza galaxy tab2 7.0 (3g) u tele2 za 2045kn.  u odnosu na ovog 16gb rama i dual 1 Ghz.

16gb rama?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
ezacro kaže...

A zasto je tako ocajna ponuda...onaj tko misli produljit ugovor dobije jos uvijek ok tablet sa 400 kuna. Masa ljudi ne zeli preci na iskon zbog 50 kn manje pa poslije gubljenje zivaca zbog loše konekcije 

Ako ništa kod T-coma sam 5 godina i veza nije pucala uopce tako da je ovo po meni sasvim fer ponuda. A i ljudi se ovdje napalili kao da ih netko prisiljava to uzet

Frka je kaj dobar dio Hrvatske još uvijek ima dostupan samo T-com.

Gledam danas "billboard" od Amisa di nude 3u1 za 149 kuna. T-Com mi nudi Huaweia za 600 kuna i 2u1 za 241 kunu. Kod iskona sam u bijeloj, a ne u narandžastoj zoni...

Uglavnom; da, na neki način sam i prisiljen uzet T-Com.

www.lan-wars.com
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

16gb rama?

lapsus.. razumjeli smo se, storage, hdd :)  ubacio naknadno 32gb micro sd (klasa 10), premda ne vidim neki smisao tolikom prostoru na ovim uredjajima.  ali da je uber zabavno gubit vrijeme na njima, to je istina.  i 3g opcija je super,ma sto god pricali da je dovoljno posudit sa mobitela hotspot.  na ovom uredjaju pici bonbon internet simica 4gb=90kn. stoga pretezno uredjaj i koristim van doma.    naravno mozete i obicnu simicu iz mobitela, pozivi super rade... LoL , samo sto izgledate moronski kad ovo stavite na uho.

mali edit:

nigdje nema za naci navlaku-futrolu za ove uredjaje od 7 inca... naravno mislim na ove renomirane trgovine aka links,mikronis i sl,a ne one lijeve prcvare koje navode "moguce nabaviti kroz 15 dana".

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 0:49 (Siskin).
13 godina
neaktivan
Amir kaže...

Uglavnom; da, na neki način sam i prisiljen uzet T-Com.

Nisam ja mislio na T-com nego na tablet ali dobro

18 godina
neaktivan

Slažem se, proizvodi i ponuda nisu uopće loši, ali onaj tko ih nudi je katastrofa. Imam jako loša iskustva s t-com tvrtkom, načinom na koji rade, nepoštivanjem dogovora oko pružanja usluge, davanjem lažnih informacija  itd...  S druge strane s VIPom potpuno drugačije iskustvo. Govorim to samo iz vlastitog iskustva.

18 godina

ja uzeo tablet taj za 600

MAX2 L + 10 mbit = 343 kn.. 

do sada sam plačao 380-410 kn..

dakle uštedjet ću nešto sitno *12 ili 24mj, pa i je nešto

Naravno, drugog operatera nemam, ima tu H1 i optima, probao jednog i drugo, i što se desilo, vratio se na HT

Možda je konkurencija sad drugačija, al u mojem iskustvo, konkurencija bi htjela novce, a ništa ne radi, a služba ekipa zombija ( čak lošiji od HT-a bi se usudio reč)

I vratio se ja tako na HT, jest da su skuplji, al barem mi net radi 24/7, telefon isto tako.

A tablet ko tablet, koliko para toliko muzike bi rekao.. dobar je za ono što ga koristim, surf, gledanje dreambox-a, pa čak i AR.Drone 2 vozim preko njega, i radi.

Da su mogli nešto bolje ponudit, jesu, al smatram da su tom ponudom opet bolji od konkurencije.. pa se nemaju zašto trudit pretjerano.

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
theseventh kaže...

Slažem se, proizvodi i ponuda nisu uopće loši, ali onaj tko ih nudi je katastrofa. Imam jako loša iskustva s t-com tvrtkom, načinom na koji rade, nepoštivanjem dogovora oko pružanja usluge, davanjem lažnih informacija  itd...  S druge strane s VIPom potpuno drugačije iskustvo. Govorim to samo iz vlastitog iskustva.

Sve je to relativno. Tebi nije dobar t-com, nekome drugome vip, trećeme optima itd.

Najvažnije je imati sreće jer ako nemaš imat ćeš problema sa bilo kojim operatorom.

16 godina
Siskin kaže...

mali edit:

nigdje nema za naci navlaku-futrolu za ove uredjaje od 7 inca... naravno mislim na ove renomirane trgovine aka links,mikronis i sl,a ne one lijeve prcvare koje navode "moguce nabaviti kroz 15 dana".

ebay - 5 folija 20kn, koristeni na 2 tableta i 2 smartphone.a i nikada ama bas nikada nikakve razlike ni problema s njima, za usporedbu zena je uzela za iphone 4s renomiranu foliju, apsolutno nikakve razlike, cista kradja gdje brand diktira 90% cijene prave vrijednosti itema.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

poz

Ima li tko mozda isti problem. Kod taba se na 2 mjesta osjeti pucketanje i skripa ekrana kad je hladan. samo  kad je hladan. 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo meni je danas stigao jedan od T-Coma, i nema tog škripanja. Sve je dobro, čvrsto, jedino se mrvicu jače grije dok se puni i radni na njemu, al okey, to je razumljivo.

Software mi je katastrofa, T-Com je nabacao svojih gluposti, morat ću pogledati po xda ima li koji pošteni čisti ROM. Inače nisam nešto impresioniran, al s obzirom da sam navikao na kristalnu sliku i extra fluidnost na One X-u, ništa čudno. Al dobro, za 400kn nudi i previše. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Evo meni je danas stigao jedan od T-Coma, i nema tog škripanja. Sve je dobro, čvrsto, jedino se mrvicu jače grije dok se puni i radni na njemu, al okey, to je razumljivo.

Software mi je katastrofa, T-Com je nabacao svojih gluposti, morat ću pogledati po xda ima li koji pošteni čisti ROM. Inače nisam nešto impresioniran, al s obzirom da sam navikao na kristalnu sliku i extra fluidnost na One X-u, ništa čudno. Al dobro, za 400kn nudi i previše. 

Može info koliko si čekao da ti stigne doma?

Što se tice ROM-ova po XDA-u, 0 bodova.. Očito nema zainteresiranih developera za njega.. :(

Moja je želja barem root da se maknu te T-Comove gluposti, ali čini mi se da ništa od toga..

God created man, Samuel Colt made them equal.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 22:30 (aLive).
18 godina
neaktivan

Pa, trebalo je oko 2 tjedna od kad sam produzio pretplatu pa dok mi je poštar to danas donio. Poprilično brzo, s obzirom da sam čuo da su neki čekali skoro mjesec dana.. Prava navala je, pogledaj koliko ih je završilo na njuškalu, ima bar 40ak komada. {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
aLive kaže...
Penryn kaže...

Može info koliko si čekao da ti stigne doma?

Što se tice ROM-ova po XDA-u, 0 bodova.. Očito nema zainteresiranih developera za njega.. :(

Moja je želja barem root da se maknu te T-Comove gluposti, ali čini mi se da ništa od toga..

Ajd ako tko šta nađe za rotanje neka javi. Ali ja sam ovo što se moglo isključio u aplikacijama a ostalo deinstalirao.

Mada bi volio sve maknuti. Da jako čudno i meni nešta škripka ali nema veze hladno-toplo, grije se u radu ali vjerovatno kernel

4.0.3 je gore. U usoredbi s S III i S II koje imam , brrrr ali nadam se da ću pestati trčati palit laptop i PC tj. kada zatreba neću morati trćati već če i tab poslužiti za brzo riješavanje i pregled trenutne situacije na društvenim, socijalnim i kriznim područjim !

Te djeci za igranje! {#}

Penryn kaže...

Pa, trebalo je oko 2 tjedna od kad sam produzio pretplatu pa dok mi je poštar to danas donio. Poprilično brzo, s obzirom da sam čuo da su neki čekali skoro mjesec dana.. Prava navala je, pogledaj koliko ih je završilo na njuškalu, ima bar 40ak komada. {#} 

I meni od ugovora 20.12.

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan

Vi koji želite root, probajte sa OVIM. Ja bi rado probao, ali na žalost, moj još nije stigao.. :(

Javite kako je prošlo.

God created man, Samuel Colt made them equal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako ste instalirali adobe flash player i od kuda? Ako netko ima neka postavi link. Molim vas !!!
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moguće je instalirati Adobe flash player da vam radi u stock pretraživaću i radi na zahtijev ako kliknete na flash reklamu, radi i Bug tv u stranici, kao i Youtube u njihovom playeru. Ništa ne povlaći na tablet nego u stranici reproducira bez trzanja, dobro sve ovisi o vašoj vezi na internetu.

Instalirao i koristim bez problema. {#} Skinut sa xda developer foruma pod Forum/ Android Os/ Apps&Theme - konkretni fash player je za ICS.{#}

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 11:48 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izašao OTA update meni piše 22.02.2013. god i donosi neke fix stavke za ekran, Ui itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odkad sam napravio update svako malo mi se smrzava... prije updatea je bolje radio.

16 godina
neaktivan

da li is instalirao taj ota update za huawei i  da li je bilo kasnije kakvih problema sa baterijom i slicno?

koju verziju androida imas? 

jel itko instalirao ovaj update? link http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcwNjk=

opcenito me smeta slaba baterija, a deklarirano 4100 mah, dok prijatelju na samsung galaxy tab2 7inch baterija 4000mah drzi skoro 4 dana uz umjereno korištenje interneta

3g ne koristim ! da li svejedno uredjaj kao takav, troši vise  baterije jer ima 3g i sim ugradjen?  samsung je jaca firma i navedni model tableta ima bolji procesor od huawei te nema 3g! ima li pomoći za bateriju kod huawei mediapad 7 lite?  da li netko ima obican huawei mediapad7 kakvi su dojmovi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 4:38 (BadMax).
16 godina
neaktivan

Pozdrav, neznam dal pitaš mene ali baterija drži cca 2h, instalirao sam OTA update i morao sam resetirati uređaj na tvorničke postavke jer mi se smrzavao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 7:12 (fear_0123).
14 godina
neaktivan
fear_0123 kaže...

Pozdrav, neznam dal pitaš mene ali baterija drži cca 2h, instalirao sam OTA update i morao sam resetirati uređaj na tvorničke postavke jer mi se smrzavao.

Ako je to riješenje zašto ne. Ja nisam morao i baterija drži u prosjeku par sati ako nešto prčkam a ovako sam zadovoljan.

Baterija se troši ako imaši puno procesa u pozadini koji se pale ali sa rootom i greenify apk bi mogao dosta toga postići, kao i Autostart managerom , a sistemske aplikacije bi mogao freezati ali samo beskorisne ili pretvoriti u korisnićke pa ih opet freezati sa Titanium apk.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 13:47 (Fero).
13 godina
neaktivan
Fero kaže...

Moguće je instalirati Adobe flash player da vam radi u stock pretraživaću i radi na zahtijev ako kliknete na flash reklamu, radi i Bug tv u stranici, kao i Youtube u njihovom playeru. Ništa ne povlaći na tablet nego u stranici reproducira bez trzanja, dobro sve ovisi o vašoj vezi na internetu.

Instalirao i koristim bez problema. {#} Skinut sa xda developer foruma pod Forum/ Android Os/ Apps&Theme - konkretni fash player je za ICS.{#}

Možeš li pliz link baciti  ..... {#}

14 godina
neaktivan
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1988958 evo skini tu i isprobaj. Meni radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice