Bori se i gura taj Huawei pomalo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo je ružan... :O
Cudno da samo Nexus One podrzava Android 2.2
Što je tu čudno? Googleov model i googleov OS ... ostali kad stignu, ako stignu ...
Imaš HTC incredible, HTC Evo, i ostali neda mi se nabrajati, . Jedino mi je glupo što bugovci pišu o ovom mobitelu koji ima jadne specifikacije, noi pretpostavljam da će biti za 1 kunu kod Tele2 ili T-coma :D
Pa Huawei vec dugo postoji, samo kod nas nije poznat po smartphoneovima nego po profesionalnoj telekomunikacijskoj opremi, mislim da je kod t-coma i iskona sva infrastruktura na huawei strojevima.
To je točno i mislio sa na mobilnu (smartphone) diviziju
To je čudo firma i moglo bi se o njoj uskoro češce pisati
Pa Huawei vec dugo postoji, samo kod nas nije poznat po smartphoneovima nego po profesionalnoj telekomunikacijskoj opremi, mislim da je kod t-coma i iskona sva infrastruktura na huawei strojevima.
nije, koristi se Cisco oprema
To je čudo firma i moglo bi se o njoj uskoro češce pisati
da, dobri su u kopiranju cisca
T-com već neko vrijeme uz Ericssonove koristi i kineske Huawei DSLAM-ove jer su dosta jeftiniji a tek će pokazati koliko su kvalitetni.
da, dobri su u kopiranju cisca
Trude se biti kompatibilni s Ciscom, kao sto se Compaq godinama trudio biti IBM kompatibilan... Tako je to u svemu. Philips je izmislo CD, pa i drugi proizvode kompatibilne proizvode.
Huawei routeri su zamijenili mnoge Ciscove S7606 jedinice, zbog potrebe za vecim brojem brzih (10G) linkova, a upravo slicnost s Ciscovim komandama bitno pojednostavljuje i pojeftinjuje tranziciju.