HTC Runnymede

poruka: 49
|
čitano: 5.451
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Runnymede".
16 godina
neaktivan
HTC Runnymede
Naravno da vidim(ima ga moja sestra) i naravno da je jos vise izrazeno nego na omnia7.
I ne nisam nikakav apple fanboy, jer da jesam bio bih vlasnik cetvorke.
I meni je drago zbog svarsenog vida ;-)
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC Runnymede
Mirko935 kaže...

Kladim se da na starom iPhoneu nisi vidio nazubljene rubove slova, kao ni drugi fanboyi ;)

Ali nema veze, drago mi je zbog tvog savršenog vida ;)

Naravno da se vide.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Mirko935 kaže...

Kladim se da na starom iPhoneu nisi vidio nazubljene rubove slova, kao ni drugi fanboyi ;)

Naravno da se vide.

Pa vide se na svakom koji ima manju rezoluciju na većem ekranu, ako zumiraš slova do kraja, inače se ne primjeti, ali daj mi reci, ko danas zumira tekst kolko god ide? tolko slijepih nema. Ali da je bolja veća rezolucija na velikom ekranu to je istina.

Samo onda bude i tekst sitniji.

hobi: androidhr.blogspot.com
15 godina
nsoul kaže...

Pa vide se na svakom koji ima manju rezoluciju na većem ekranu, ako zumiraš slova do kraja, inače se ne primjeti, ali daj mi reci, ko danas zumira tekst kolko god ide? tolko slijepih nema. Ali da je bolja veća rezolucija na velikom ekranu to je istina.

Vide se pikseli i kad nije zumirano. Sa udaljenosti od 10-20 cm bez problema možeš vidit piksele.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
sirka666 kaže...
Mirko935 kaže...

Naravno da se vide.

4" ekran sa 480x800 rezolucijom. Vide se pixeli bez zumiranja i bez nabijanja ekrana na nos. 4,7" i ista rezolucija, auuu isti drek ko i iPhone 3GS koji za danjasnje standarde ima previse izrazene pixele.

I'll be back
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
nsoul kaže...

Vide se pikseli i kad nije zumirano. Sa udaljenosti od 10-20 cm bez problema možeš vidit piksele.

Dobro pa ko gleda mobitel s udaljenosti od 20cm?

evo ovdje tekst zumiran do kraja i ja kolko se god trudio ne vidim zubove 

16 godina
neaktivan
HTC Runnymede
vide se, posebice kod slova A i okruglih slova.Nije bas tako izrazeno jer je ostrina u banani i slika je mutna, al vidi se.
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
vide se, posebice kod slova A i okruglih slova.Nije bas tako izrazeno jer je ostrina u banani i slika je mutna, al vidi se.

pa da ako gledaš s udaljenosti od 10cm , a ko tolko blizu glave drži mobitel kad čita tekst? 

16 godina
neaktivan
HTC Runnymede

Nije dobro na 10cm, nije na 20cm, pa ajde ti meni precizno reci kak trebam drzat mobitel?
Plus tome nisam trebao zumirati onu tvoju sliku da vidim stepenice na slovu A.
Jos da slika nije toliko zamucena, sitni pixeli bi se jos vise primjetili.

I BTW ja ga drzim na nekih 30-35 cm pa opet vidim pixele na svom. Sto idem blize, to se vise vidi.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:15 (microman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Nije dobro na 10cm, nije na 20cm, pa ajde ti meni precizno reci kak trebam drzat mobitel?
Plus tome nisam trebao zumirati onu tvoju sliku da vidim stepenice na slovu A.
Jos da slika nije toliko zamucena, sitni pixeli bi se jos vise primjetili.

pa kao prvo ak držiš mobitel 10 cm od očiju ne vidiš ništa, drugo uvijek držim dalje od 20cm jer mi je preblizu, treće ova slika je zumirana do kraja, znači vide se stepenice tek kad se skroz do kraja zumira i kad približiš mobitel očima. ali kad držim mobitel normalno i kad je tekst normalan stepenice se ne vide.

EDIT: pa da tih 30-35 je ok držanje. ali evo kod normalnog zumiraja jedva se primjeti, i to kod kod pojedinih slova, ali kod normalnog surfanja ne stignem gledat dal se vide pikseli ili ne. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 18:27 (nsoul).
16 godina
neaktivan
HTC Runnymede
cek, cek. Sad kazes da se vidi? A prije si rekao da koliko god se trudio, nemozes vidit stepenice.
ako zelis mogu ti podcrtati di se sve vide stepenice.
Vidi se bes zumiranja, vidi se i sa zumiranjem
Nadalje mi jos uvjek govorimo o 4,3" ekranu kojega ti imas, a ovaj ima 4,7" sto je gotovo pola inca vise. I nije isto 233ppi i 198ppi zar ne?
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
cek, cek. Sad kazes da se vidi? A prije si rekao da koliko god se trudio, nemozes vidit stepenice.
ako zelis mogu ti podcrtati di se sve vide stepenice.
Vidi se bes zumiranja, vidi se i sa zumiranjem
Nadalje mi jos uvjek govorimo o 4,3" ekranu kojega ti imas, a ovaj ima 4,7" sto je gotovo pola inca vise. I nije isto 233ppi i 198ppi zar ne?

da vidi se ako stavim mobitel skroz blizu i ako zumiram tekst. ali kod normalnog zumiranja i normalnog držanja mobitela ne vidi se.

233 i 198 nije isto da znam, i šteta kaj nisu stavili veću rezoluciju govorili su da bi bila 720p ali očito ništa od toga. 

evo ovo dolje na slici je normalan tekst i više od tog ne moram zumirat jer se vidi čitati, ali i ak zumiram još malo ne vide se nazubljeni rubovi.

15 godina
neaktivan
HTC Runnymede

HTC moto: svaki tjedan mobitel jedan.Mogli bi jedan nazvati HTC nsoul  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

HTC moto: svaki tjedan mobitel jedan.Mogli bi jedan nazvati HTC nsoul {#}

PA oprosti kaj mi se sviđau htcovi uređaji od izrade do sensa. A pogledaj npr. SE, xperia imaš more, skoro svaki tjedan jedna. Pa kome koji odgovara kupi, jednostavnije ne može. 

Ako ti se ne sviđa ne kupuj, aki ti se sviđa imaš izbor.

A ko vam smetaju moji postovi ima jedna opcija na forumu za ignoriranje  i opet, jednostavnije ne može.

15 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...

Nikako ne mogu shvatiti zašto bi itko imao išta protiv izbora na tržištu... Može li mi netko objasniti to?

15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
no tengo dinero kaže...

HTC moto: svaki tjedan mobitel jedan.Mogli bi jedan nazvati HTC nsoul  {#}

PA oprosti kaj mi se sviđau htcovi uređaji od izrade do sensa. A pogledaj npr. SE, xperia imaš more, skoro svaki tjedan jedna. Pa kome koji odgovara kupi, jednostavnije ne može.

A ko vam smetaju moji postovi ima jedna opcija na forumu za ignoriranje   i opet, jednostavnije ne može.

Nemoj se ljutit  {#} ne smetaju mi tvoji postovi, malo sale ne skodi.

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
16 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
nsoul kaže...
no tengo dinero kaže...

A ko vam smetaju moji postovi ima jedna opcija na forumu za ignoriranje   i opet, jednostavnije ne može.

Nemoj se ljutit {#} ne smetaju mi tvoji postovi, malo sale ne skodi.

Ne ljutim se ja ništa, jer ne bi mi smetalo da postoji HTC nsoul s 4.5'' 720p amoledom, zeissovom optikom i odličnom kamerom, snimanjem videa u 720p@60fps, baterijom od 2000mah... da ne nabrajam dalje

17 godina
neaktivan
HTC Runnymede

I pretpostavljam da će i on imati smeće od zvučnika i mikrofona, kriminalan sustav za poništavanje ambijentalne buke i jadan radijski dio (kada pričamo o telefoniji).

Baš kao i moj Sensation.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Runnymede
Nece, navodno bi trebao imat odlican zvuk, a dal bude, vidjet cemo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice