I ne nisam nikakav apple fanboy, jer da jesam bio bih vlasnik cetvorke.
I meni je drago zbog svarsenog vida ;-)
Kladim se da na starom iPhoneu nisi vidio nazubljene rubove slova, kao ni drugi fanboyi ;)
Ali nema veze, drago mi je zbog tvog savršenog vida ;)
Naravno da se vide.
Kladim se da na starom iPhoneu nisi vidio nazubljene rubove slova, kao ni drugi fanboyi ;)
Naravno da se vide.
Pa vide se na svakom koji ima manju rezoluciju na većem ekranu, ako zumiraš slova do kraja, inače se ne primjeti, ali daj mi reci, ko danas zumira tekst kolko god ide? tolko slijepih nema. Ali da je bolja veća rezolucija na velikom ekranu to je istina.
Samo onda bude i tekst sitniji.
Pa vide se na svakom koji ima manju rezoluciju na većem ekranu, ako zumiraš slova do kraja, inače se ne primjeti, ali daj mi reci, ko danas zumira tekst kolko god ide? tolko slijepih nema. Ali da je bolja veća rezolucija na velikom ekranu to je istina.
Vide se pikseli i kad nije zumirano. Sa udaljenosti od 10-20 cm bez problema možeš vidit piksele.
Naravno da se vide.
4" ekran sa 480x800 rezolucijom. Vide se pixeli bez zumiranja i bez nabijanja ekrana na nos. 4,7" i ista rezolucija, auuu isti drek ko i iPhone 3GS koji za danjasnje standarde ima previse izrazene pixele.
Vide se pikseli i kad nije zumirano. Sa udaljenosti od 10-20 cm bez problema možeš vidit piksele.
Dobro pa ko gleda mobitel s udaljenosti od 20cm?
evo ovdje tekst zumiran do kraja i ja kolko se god trudio ne vidim zubove
pa da ako gledaš s udaljenosti od 10cm , a ko tolko blizu glave drži mobitel kad čita tekst?
Nije dobro na 10cm, nije na 20cm, pa ajde ti meni precizno reci kak trebam drzat mobitel?
Plus tome nisam trebao zumirati onu tvoju sliku da vidim stepenice na slovu A.
Jos da slika nije toliko zamucena, sitni pixeli bi se jos vise primjetili.
I BTW ja ga drzim na nekih 30-35 cm pa opet vidim pixele na svom. Sto idem blize, to se vise vidi.
pa kao prvo ak držiš mobitel 10 cm od očiju ne vidiš ništa, drugo uvijek držim dalje od 20cm jer mi je preblizu, treće ova slika je zumirana do kraja, znači vide se stepenice tek kad se skroz do kraja zumira i kad približiš mobitel očima. ali kad držim mobitel normalno i kad je tekst normalan stepenice se ne vide.
EDIT: pa da tih 30-35 je ok držanje. ali evo kod normalnog zumiraja jedva se primjeti, i to kod kod pojedinih slova, ali kod normalnog surfanja ne stignem gledat dal se vide pikseli ili ne.
da vidi se ako stavim mobitel skroz blizu i ako zumiram tekst. ali kod normalnog zumiranja i normalnog držanja mobitela ne vidi se.
233 i 198 nije isto da znam, i šteta kaj nisu stavili veću rezoluciju govorili su da bi bila 720p ali očito ništa od toga.
evo ovo dolje na slici je normalan tekst i više od tog ne moram zumirat jer se vidi čitati, ali i ak zumiram još malo ne vide se nazubljeni rubovi.
HTC moto: svaki tjedan mobitel jedan.Mogli bi jedan nazvati HTC nsoul
PA oprosti kaj mi se sviđau htcovi uređaji od izrade do sensa. A pogledaj npr. SE, xperia imaš more, skoro svaki tjedan jedna. Pa kome koji odgovara kupi, jednostavnije ne može.
Ako ti se ne sviđa ne kupuj, aki ti se sviđa imaš izbor.
A ko vam smetaju moji postovi ima jedna opcija na forumu za ignoriranje i opet, jednostavnije ne može.
Nikako ne mogu shvatiti zašto bi itko imao išta protiv izbora na tržištu... Može li mi netko objasniti to?
PA oprosti kaj mi se sviđau htcovi uređaji od izrade do sensa. A pogledaj npr. SE, xperia imaš more, skoro svaki tjedan jedna. Pa kome koji odgovara kupi, jednostavnije ne može.
A ko vam smetaju moji postovi ima jedna opcija na forumu za ignoriranje i opet, jednostavnije ne može.
Nemoj se ljutit ne smetaju mi tvoji postovi, malo sale ne skodi.
Nemoj se ljutit ne smetaju mi tvoji postovi, malo sale ne skodi.
Ne ljutim se ja ništa, jer ne bi mi smetalo da postoji HTC nsoul s 4.5'' 720p amoledom, zeissovom optikom i odličnom kamerom, snimanjem videa u 720p@60fps, baterijom od 2000mah... da ne nabrajam dalje
I pretpostavljam da će i on imati smeće od zvučnika i mikrofona, kriminalan sustav za poništavanje ambijentalne buke i jadan radijski dio (kada pričamo o telefoniji).
Baš kao i moj Sensation.