HP-ov WebOS tablet početkom 2011.

poruka: 6
|
čitano: 886
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP-ov WebOS tablet početkom 2011.".
18 godina

Dok se HP trgne Apple bude imal ipad II na tržištu koji bude najvjerojatnije imal sve kaj danas nema = HP fail.

Ne vjerujem da kinezi u kućnoj radinosti mogu izbaciti 100 sorti padova koji su bolji od ipada a HP treba sto gladnih godina da napravi uređaj koji bi vjerojatno ja napravio prije.

1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
ja mislim da ce tablet sa webosom imati veci uspjeh od tableta sa windowsima... jedva cekam da vidim sta ce htc poduzeti u vezi tableta...
How yes no.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Da mene isto strašno interesira taj webOS, po videima što sam gledao os izgleda super i odlično vrti, jedino što ima mali broj korisnika...a za HTC isto bi mogao nešto, ali mislim bi im bilo pametnije da sačekaju android 3,0 pa se onda bace na android tablet.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Na vrime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: HP-ov WebOS tablet početkom 2011.
NEW_MAN kaže...

Dok se HP trgne Apple bude imal ipad II na tržištu koji bude najvjerojatnije imal sve kaj danas nema = HP fail.

Ne vjerujem da kinezi u kućnoj radinosti mogu izbaciti 100 sorti padova koji su bolji od ipada a HP treba sto gladnih godina da napravi uređaj koji bi vjerojatno ja napravio prije.

prije svega...Hp je potpuno drugačije okrenut tržišni igrač...uspoređivat ejpl i HP je krajnje neozbiljno,jer uspoređuješ kruške i jabuke...tehnološki je HP mogao tablet izbaciti davnih dana...međutim,HP je okrenut prema potpuno drugoj vrsti klijentele ,a ne zombi populaciji...HP puca na firme,ustanove,industriju,etc,etc.. i masovno snabdijevanje...

to što će ejpl imati,otom,potom..prvo su unapravili tablet bez mnogih dodataka koji su današnji standard,e da bi sad najavili dvojku i to ponudili...

HP nije trenutno zainteresiran za kupce poput tebe,je si nedovoljan da bi oni nešto i započinjali raditi...za pomodne likove ,tu je ejpl i njegov tablet..

to što bi ti napravio..uhhh...možda na nivou sumerskih glinenih pločica...nemoj se bahatiti,jer nemaš argumenata...nijednog navedenog..Namigiva

17 godina
neaktivan

WebOS je odličan, barem što sam na videima imao prilike vidijeti i u emulatoru isprobati. webOS 2-ka donosi integraciju s mnoštvom usluga kao google doc, dropbox, dolazi s quick office. Ima tu dosta novosti ali ova kupnja Palma je za HP jako dobra investicija. Dovoljno govori da svi Palmovi inženjeri su jako cijenjeni u IT krugovima. Bit če tu još inovacija )).

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 16:20 (ja00022).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice