HP i Microsoft zajednički – 250 milijuna

poruka: 3
|
čitano: 1.412
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP i Microsoft zajednički – 250 milijuna".
18 godina

Jedva čekam Microsoft cloud:

- da bi ste se spojili morate imati gigabitnu vezu

- licenca je 1000$

- mjesečna pretplata je 10$ (pa dajemo vam media player, ie i exchange funkciju!!!!!)

Google cloud:

- free

:P

Ali da mi se u neki područjima Google gadi... gadi mi se. Tipa instalacija njegovih programa, sve je web based i nakoti se na više mjesta u registry-u bez pitanja za update i slično.

Ne želim nikakav update a da ja za to ne znam. Što ako igram i igra života i smrti, a on mi provjerava update... ma jok... odbij :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: HP i Microsoft zajednički – 250 milijuna
zbuzanic kaže...

Jedva čekam Microsoft cloud:

- da bi ste se spojili morate imati gigabitnu vezu

- licenca je 1000$

- mjesečna pretplata je 10$ (pa dajemo vam media player, ie i exchange funkciju!!!!!)

Google cloud:

- free

:P

Ali da mi se u neki područjima Google gadi... gadi mi se. Tipa instalacija njegovih programa, sve je web based i nakoti se na više mjesta u registry-u bez pitanja za update i slično.

Ne želim nikakav update a da ja za to ne znam. Što ako igram i igra života i smrti, a on mi provjerava update... ma jok... odbij :D

Nisam ljubitelj Cloud Computinga, ali ovaj Eric Schmidt iz Googlea mi ga je još više zgadio ovom izjavom:

If you have something that you don't want anyone to know, maybe you shouldn't be doing it in the first place. If you really need that kind of privacy, the reality is that search engines -- including Google -- do retain this information for some time and it's important, for example, that we are all subject in the United States to the Patriot Act and it is possible that all that information could be made available to the authorities.

I onda na kraju je i sam Asa Dotlzer koji glavni mozzilin čovjek za razvoj i zajednicu propagira da stavljaš Bing kao search engine a mozzila potpisala ugovor s Googleom zbog privatnosti onda znaš koliko je sati LINK

Search engine-i (apsolutno svi) zadržavaju informacije o nama. Samo je pitanje koji bolje to radi i bolje poštuje korisničku privatnost. Bar mi je drago da je Microsoft poslušao EK u ovom slučaju.

Možda je cloud budućnost - ali privatnost po meni nema cijene. Rađe platiti masne pare pa biti siguran, nego odabrati besplatnu opciju pa biti meta različitih pregleda i napada na privatnost

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 16:52 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan

Ne shatam zašto se svi boje gubitka privatnosti sa prelaskom na cloud computing, pa privatnost je odavno izgubljena.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice