HP jamči za baterije

poruka: 12
|
čitano: 1.756
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP jamči za baterije".
16 godina
RE: HP jamči za baterije
zdekpi kaže...

Lijepo je vidjeti kako Hrvatski Packard napreduje usprkos teškim vremenima te u hrvatskim tvornicama proizvode jeftina stolna računala s izvrsnim Athlonima X2.

Proizvode u hrvatskim tvornicama?

Nešto sam propustio ili HP zbilja nešto proizvodi kod nas???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zg1004 kaže...
zdekpi kaže...

Lijepo je vidjeti kako Hrvatski Packard napreduje usprkos teškim vremenima te u hrvatskim tvornicama proizvode jeftina stolna računala s izvrsnim Athlonima X2.

Proizvode u hrvatskim tvornicama?

Nešto sam propustio ili HP zbilja nešto proizvodi kod nas???

Nisi ništa propustio. Zdekpi je malo sarkastičan. Smijeh

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." - J.Robert Oppenheimer
18 godina
neaktivan
HP jamči za baterije

Bolje dual core sa 4gb nego quad sa 2GB.

A za HP- ne zelim previse komentirati njihove laptope, ali recimo da su u najboljem slučaju prosjek.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ajd ne laprdaj. Nije HP laptop samo onaj od 3000 kn. Pogledaj lapove od 10 i vise hiljada kuna.

:)
18 godina
logic kaže...

Ajd ne laprdaj. Nije HP laptop samo onaj od 3000 kn. Pogledaj lapove od 10 i vise hiljada kuna.

Pa imaju i svi drugi proizvodaci lapove od 10 i vise hiljada kuna. Sto si htio time reci.
Problem je sto ljudi sve gledaju po marki, a ne po modelu. Svaka marka ima svoju entry klasu, mainstream/multimedia, business, gaming, a neki se granaju jos i vise.

Tako da se ne moze reci taj i taj proizvodac je los, nego taj i taj model je los.

18 godina
neaktivan

Upravo ono sto sam i sam htio reci. To reci njemu. Ja imam HP od 12000 kn i to definitivno nije lap kojeg mozes nazvat smecem. Generalisanje ne podnosim. A reci za lapove od 12000 kn od HP da je smece je teska glupost.

Evo recimo ovaj hp. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 20:17 (logic).
18 godina
neaktivan
Zoidberg kaže...

A za HP- ne zelim previse komentirati njihove laptope, ali recimo da su u najboljem slučaju prosjek.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina

za 12 000 kuna i ne smije biti smeće,imam ja i od 5000 kn pa ga ne bih nazvao smeće,sasvim solidan laptop za te pare,vjerovatno kad bi kupio televizor od vivaxa za 10000 kn ne bi bio smeće

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan

NAravno. Reci generalno za bilo kojeg jaceg igraca da su mu proizvodi smece je teska glupost.

18 godina
protjeran
HP jamči za baterije

Mora da su počeli koristiti LiFePO4 tehnologiju baterija (koja ide do 3000 ciklusa, a Kinezi ih već masovno proizvode).

Kada Toshiba ubaci svoje litij-titan SCiB baterije, svi će se ostali moći sakriti (preko 6000 ciklusa).

Za sada, samo vojska koristi Altairnano litij-titan baterije (možda i zbog cijene). Dobro je da imamo Japance, pa da ih i obični smrtnici dobiju u ruke.

Baterije koje traju 10-20 godina. SSD diskovi sa SLC chipovima, koji ih nadživljavaju. Šta slijedi?

Valjda neka umjetna inteligencija koja će istisnuti ljude...

Već razmišljam kako bi bilo dobro noću napuniti bateriju i danju napajati klima uređaj.

I tako, baterija Toshiba, klima Toshiba...

A ja se grijem gotovo besplatno (noćna struja 50% jeftinija, a COP Toshibine klime i do 5).

Platiš 1, dobiješ 10. Nije loše... Još malo solarnog ili vjetro punjenja i HEP će pustiti suzu.

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Steta sto te suze necemo docekati niti mi niti nasa djeca ;)

18 godina
protjeran

To znam i ja, ali ipak se nekako nadam...

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice