kad navod iz uvoda ne bi bio točan, nitko ne bi komentirao na Bugovu forumu (znajući za budno oko moderatora)
a meni se igra svindža (swinya) baš takva kava jest (i vizualno i [be]smisleno). ne kažu Ferengiji uzalud "war is good for business". 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve točno i stvarno istinito. Ljudi su stoka sitnog zuba koja treba pastira i psa čuvara i jedino je "sigurna" kad je u stadu.
malo mi vuće na transformere u nekim scenama 
Ne bih rekao, mene vuće na prošlih pet cod-ova 
Say hello to my little friend
*cough* Mass Effect *cough*
Ne bih rekao, mene vuće na prošlih pet cod-ova 
Vuce na Titanfall.
Bože, kako loš uvodni članak.
Da, Kevin Spacey je prije House of Cards, Kate Mare i Robin Wright Penn bio niko i ništa. A i bez njih je niko i ništa.
Nije nikada imao odličnih dramskih, karizmatičnih uloga... 
U općeprihvaćeni antagonizam prema COD serijalu neću ni ulaziti...
Nemoj tako, bitno je da se pljuca... puj puj puj...
Da, Kevin Spacey je prije House of Cards, Kate Mare i Robin Wright Penn bio niko i ništa. A i bez njih je niko i ništa.
Usual Suspects, Se7en i LA Confidential
Il je to bio sarkazam??? Nisam te baš shvatio
Pa sarkazam i čuđenje, nevjerica i fejspalm, ofkors
Zato i kažem da je članak užasan. Osvrt na kvalitetu glume Kevina. Kao da bez scenarista i ostalih glumaca Kevin ne vrijedi ništa.
sve vuce na proslih pet codova mass effect etc, ja kad sam drugi put gledo video skuzio da je cod a ne crysis xD
Zato i kažem da je članak užasan. Osvrt na kvalitetu glume Kevina. Kao da bez scenarista i ostalih glumaca Kevin ne vrijedi ništa.
Ne znam koji si ti članak čitao, ali ovaj koji komentiraš samo hvali Spaceya.
Jedino što kaže jest da ako igra bude loša da je Spacey neće moći spasiti samo svojom pojavom...
Usual Suspects, Se7en i LA Confidential
Il je to bio sarkazam??? Nisam te baš shvatio
i remek djelo American Beauty
Boze, koliko nepismenih tobolcara u ovoj drzavi. Nazad u osnovnu skolu i citanje sa razumijevanjem.
Ja sam već evo treći put u sedmom razredu i pročitao sam Koka i duhove triput, jedamput čak do kraja, tako da su moje reference besprijekorne.
Možeš pitat moju profu iz hrvackog, mada je možda malo pristrana jer je krešem pod velikim odmorom. High Five!