HDTV iz B.neta

poruka: 3
|
čitano: 1.019
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HDTV iz B.neta".
17 godina
neaktivan
HDTV iz B.neta

Tvrtka B.net najavila je da od početka iduće godine počinje s komercijalnom distribucijom HDTV programa, a od danas svi zainteresirani korisnici koji zadovoljavaju tehničke uvjete (HDTV i pristup B.netovoj infrakstukturi) mogu zatražiti aktivaciju ove usluge i besplatno gledanje HDTV programa do 1. siječnja iduće godine.

da, i zanimljivo je da će se analogni signal ukinuti te da će jedan set top box ići na jedan tv. tako tko je do sada imao 2 ili više televizora, će morati kupovati DODATNE set top boxove da bi mogao na svim televizorima imati njihov signal.. vrlo kvalitetno osmišljen način kako natjerati korisnika da pljune dodatne pare... lopovi

...I put on my robe and a wizard hat...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 21:41 (pootzko).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: HDTV iz B.neta

A kako bi ti to tehnički riješio? Ukidaju se polako analogni kanali i u eteru. Set top box je samo prijelazna faza dok tv-u ne budu imali dvb, neki već imaju. Što tek imaš onda reći za iptv?

17 godina
neaktivan
RE: HDTV iz B.neta
pootzko kaže...

Tvrtka B.net najavila je da od početka iduće godine počinje s komercijalnom distribucijom HDTV programa, a od danas svi zainteresirani korisnici koji zadovoljavaju tehničke uvjete (HDTV i pristup B.netovoj infrakstukturi) mogu zatražiti aktivaciju ove usluge i besplatno gledanje HDTV programa do 1. siječnja iduće godine.

da, i zanimljivo je da će se analogni signal ukinuti te da će jedan set top box ići na jedan tv. tako tko je do sada imao 2 ili više televizora, će morati kupovati DODATNE set top boxove da bi mogao na svim televizorima imati njihov signal.. vrlo kvalitetno osmišljen način kako natjerati korisnika da pljune dodatne pare... lopovi

Bnet je jedna od "best-buy" firmi kod koje mozes uzet Tv!Ja imam kabelsku(33 programa,na 2tv-a) i flat-rate net(2.5Mb/s,na oba kompa) za 188kn kaj je odlicno!
Ako je tebi problem kupiti taj box onda odi u ducan i kupi si antenu za 40 kuna i uzivaj!Tolko od mene.
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 18:27 (Lion King).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice