lol, kanso se se sjetili za mjerenja, Tele2 je odavno obznanio da je najbolji.... :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas se svi furaju na taj HD, laici čim čuju HD odmah valjda misle da je neš dobro...isto kao što na mom sonye-vom fotiću od 10mpxa piše da može slikati fullHD slike...ono LOL
a 10mpx reza je par puta veća
pokazalo da je Vipnetova mreža najbolja u Hrvatskoj u kategoriji glasovnog komuniciranja i pristupa Internetu
buhaha. nek dođu kod mene, pa nek ponovo provjere 
pokazalo da je Vipnetova mreža najbolja u Hrvatskoj u kategoriji glasovnog komuniciranja i pristupa Internetu
buhaha. nek dođu kod mene, pa nek ponovo provjere 
LOL a koriste t-comove odašiljače.
Danas se svi furaju na taj HD, laici čim čuju HD odmah valjda misle da je neš dobro...isto kao što na mom sonye-vom fotiću od 10mpxa piše da može slikati fullHD slike...ono LOL
a 10mpx reza je par puta veća
na mom ne pise al svejedno siba vise od full HD a ima 3.2 mpx :D :D :D :D
imam sluzbeni mob na mrezi, katastrofa svjetskih razmjera, od usluge do kvalitete signala, inace sam iz pozege i stvarno j jadno kako u osim u samom centru grada , kvaliteta signala nije ni ptiblizno dobra koliko bi trebala biti.
Ne hvala..... Da ne moram koristiti sluzbeni mob, ne bih nogom krocio u vip....
vip mi ima uvjerljivo bolju kvalitetu signala i zvuka od t-coma, imao sam oboje, ali u totalu se mogu i jedni i drugi poklopit usima koliko su skupi i truli....
a ne neg izlazi ajfon 4 u ti mobajlu ovaj tjedan pa su morali i iz vipa pustit neku ultra super duper futuristicku pricu. sample koji koriste je vec zadnjih 10 godina na ok razini kako kod jednih tako i kod drugih. srz problema su isto tako vec 10 godine cijene i signal al eto to nekako najsporije ide na bolje. ja u travnom (novi zagreb) od kako je 3g-a ne mogu ga s vipom uhvatit na vise od 2 crtice sve da se na trepavice postavim. a o ogranicenosti mmsa na 150 kb u vremenu kad mobiteli rade slike vece od megabajta da i ne govorim. saljem mmsove ko puzzle :))
Stvarno korisno, oba 2 korisnika moraju imat neku novu njoku ili htc i oboje biti na 3g signalu, stvarno dobar razlog za odabrat vip... 
besposlen pop i jariće krsti