HD zvuk kod Vipneta

poruka: 11
|
čitano: 2.378
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HD zvuk kod Vipneta".
17 godina
protjeran
HD zvuk kod Vipneta

lol, kanso se se sjetili za mjerenja, Tele2 je odavno obznanio da je najbolji.... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: HD zvuk kod Vipneta
LOL meni je presmijesno HD zvuk za razgovore... LOL...
In Control
17 godina
HD zvuk kod Vipneta

Danas se svi furaju na taj HD, laici čim čuju HD odmah valjda misle da je neš dobro...isto kao što na mom sonye-vom fotiću od 10mpxa piše da može slikati fullHD slike...ono LOLBelji se a 10mpx reza je par puta većaŠutim

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 18:08 (Stoja).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD zvuk kod Vipneta

pokazalo da je Vipnetova mreža najbolja u Hrvatskoj u kategoriji glasovnog komuniciranja i pristupa Internetu

buhaha. nek dođu kod mene, pa nek ponovo provjere Plac

Atomska bubamara

5 0 hvala 0
18 godina
jurluk kaže...

pokazalo da je Vipnetova mreža najbolja u Hrvatskoj u kategoriji glasovnog komuniciranja i pristupa Internetu

buhaha. nek dođu kod mene, pa nek ponovo provjere Plac

LOL a koriste t-comove odašiljače.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
18 godina
Stoja kaže...

Danas se svi furaju na taj HD, laici čim čuju HD odmah valjda misle da je neš dobro...isto kao što na mom sonye-vom fotiću od 10mpxa piše da može slikati fullHD slike...ono LOLBelji se a 10mpx reza je par puta većaŠutim

na mom ne pise al svejedno siba vise od full HD a ima 3.2 mpx :D :D :D :D

18 godina
neaktivan
HD zvuk kod Vipneta

imam sluzbeni mob na mrezi, katastrofa svjetskih razmjera, od usluge do kvalitete signala, inace sam iz pozege i stvarno j jadno kako u osim u samom centru grada , kvaliteta signala nije ni ptiblizno dobra koliko bi trebala biti.  

Ne hvala..... Da ne moram koristiti sluzbeni mob, ne bih nogom krocio u vip....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
HD zvuk kod Vipneta

vip mi ima uvjerljivo bolju kvalitetu signala i zvuka od t-coma, imao sam oboje, ali u totalu se mogu i jedni i drugi poklopit usima koliko su skupi i truli....

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/ - http://www.doom.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 20:10 (zbuzanic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

a ne neg izlazi ajfon 4 u ti mobajlu ovaj tjedan pa su morali i iz vipa pustit neku ultra super duper futuristicku pricu. sample koji koriste je vec zadnjih 10 godina na ok razini kako kod jednih tako i kod drugih. srz problema su isto tako vec 10 godine cijene i signal al eto to nekako najsporije ide na bolje. ja u travnom (novi zagreb) od kako je 3g-a ne mogu ga s vipom uhvatit na vise od 2 crtice sve da se na trepavice postavim. a o ogranicenosti mmsa na 150 kb u vremenu kad mobiteli rade slike vece od megabajta da i ne govorim. saljem mmsove ko puzzle :))

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 20:29 (bubbach).
16 godina
neaktivan
HD zvuk kod Vipneta

Stvarno korisno, oba 2 korisnika moraju imat neku novu njoku ili htc i oboje biti na 3g signalu, stvarno dobar razlog za odabrat vip... Bogataš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD zvuk kod Vipneta

besposlen pop i jariće krsti

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: