Hardversko ubrzanje za IE9

poruka: 19
|
čitano: 3.096
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hardversko ubrzanje za IE9".
18 godina
neaktivan

ove migracije na GPU toplo pozdravljam...

sviđa mi se da ti nebude prijatno
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hardversko ubrzanje za IE9

Pritisla ih konkurencija, IE je najlošiji browser na svim poljima, pa moraju nekako sebi nabaciti prednost. Korištenje directx-a je dobra ideja.

这是我的个性签名
17 godina
(s)izgoreo kaže...

I ja također, ali mi se nikako ne svidja kao uslov DirectX 11. Verzija 9.0c je dovoljna za sve, ali vidjet ćemo kako će i šta od toga ispasti, jer ja ni pod razno ne mogu natjerati grafičku da mi hardverski dekodira HD video.

18 godina
neaktivan

Fenomenalno. Iako mi nije jasno da ovo NITKO DO SADA nije uveo. Nevjerojatno! Imamo 3D kartice jos od valjda 1998 (Voodoo 1 i Matrox nesto) i tek sada nakon 11 godina se netko sjeti da bi mogao to iskoristiti i za stvarni rad, a ne samo zabavu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

..fenomenalno???..mislim da je čista glupost..ono:preglednici su zamišljeni kao brze,kompaktne,učinkovite low resurce aplikacije......to im i jeste smisao.....sad....trebat će im hardver da budu brže???..što je iduće??... 3d teksture??...takve nebuloze samo od MS-a...Belji se

18 godina

Jel ovaj forum pun ironije u zadnje vrijeme? Smijeh

Neznam kakva je sad situacija, ali jos je prije 3 godine novi firefox (gecko engine) bio najavljivan da ce podrzavati 3d ubrzivac.

Think locally, act globally...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja ne vjerujem dok to ne izađe i dok ja ili netko od nezavisnih testera to isproba!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Envy kaže...
(s)izgoreo kaže...

I ja također, ali mi se nikako ne svidja kao uslov DirectX 11. Verzija 9.0c je dovoljna za sve, ali vidjet ćemo kako će i šta od toga ispasti, jer ja ni pod razno ne mogu natjerati grafičku da mi hardverski dekodira HD video.

-kućne korisnike su već 'natjerali' na novi OS, sad su na redu poslovni. -razlog je u novcu. ... -

virtualAThome kaže...

Fenomenalno. Iako mi nije jasno da ovo NITKO DO SADA nije uveo. Nevjerojatno! Imamo 3D kartice jos od valjda 1998 (Voodoo 1 i Matrox nesto) i tek sada nakon 11 godina se netko sjeti da bi mogao to iskoristiti i za stvarni rad, a ne samo zabavu.

- ... što virtual propušta uvidjeti. -btw. nemoj Matroxicu spominjati u kontekstu 3D-a, nije 'pristojno' ;-)

TYRAEL kaže...

..fenomenalno???..mislim da je čista glupost..ono:preglednici su zamišljeni kao brze,kompaktne,učinkovite low resurce aplikacije......to im i jeste smisao.....sad....trebat će im hardver da budu brže???..što je iduće??... 3d teksture??...takve nebuloze samo od MS-a...Belji se

-uz dodatak, da nije pametno dopustiti direktan pristup HWu iz browsera.

-Koji je cilj? Igre i video? -OK. Možda i vezanje na directX? Za sve ostale primjene browser bi morao, kao i sam OS biti sporedan, u idealnom svijetu. Ovako imamo situaciju da zbog maila ili banke moramo ići na novi OS, naravno, na starom je to 'nemoguće'... dolazi cloud. Ili će se 'nadviti oblaci'...

-Ili će MS ipak izdati i podršku dx-a za starije verzije OSa/browsera. (bez upitnika-?)

disclaimer: ja jesam za MSov OS, nikako protiv ili protiv novog. No ovdje nije riječ o razvoju-mogućnosti, nego (suprotno) onemogućavanju -samim (mogućim) uvijetom za određenu verziju dx-a. S toga ne odgovaram za nanesene duševne boli.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina

IE sam po sebi i nije loš, i za prosječnog korisnika sasvim dovoljan. Razlog zašto mnogi odlaze na Firefox je u add-onima, a neznam iz kojeg razloga u Microsoftu se oko toga malo više ne angažiraju. Love imaju a bome i pametnih ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 14:36 (PICART).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bezveze i sta sad ako ocu ie 9 moram kupovat novu graficku ne hvala vjeran sam firefoxu radje nego ovakvim glupostima iz tabora microsofta

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

pa "HW" ubrzanje je mogućnost a ne "must", što se tiče mene jedini način da gledam HD filmove na svojem P4 3Ghz/ATI HD 3650 AGP bez trzanja je preko Media player clasic, ali i WMC jer podržavaju HW ubrzanje, imati toliko procesing snage koja stoji neiskorištena je grijeh...

ihush kaže...

disclaimer: ja jesam za MSov OS, nikako protiv ili protiv novog. No ovdje nije riječ o razvoju-mogućnosti, nego (suprotno) onemogućavanju -samim (mogućim) uvijetom za određenu verziju dx-a. S toga ne odgovaram za nanesene duševne boli.

za ovakve izjave treba pričekati, ako ništa drugo onda "kvalitetniju" vijest

svi zamnom!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 17:14 ((s)izgoreo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
virtualAThome kaže...

Jer je prilično komplicirano natjerati sve da radi. Problem sa kompatibilnošću + nepostojanje ikakvih frameworkova za to + nedovoljan dobitak a puno uloženog. Osim svega toga, čini mi se da starije verzije DXa nisu ni podržavale više programa u jednom trenutku, što se nikako ne može tolerirati.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
TYRAEL kaže...

Zabavno mi je gledati konzervativne korisnike računala. Koga je briga kako je nešto bilo zamišljeno na početku, stvari se mijenjaju, a neke ljude vrijeme polako gazi. 

18 godina
neaktivan

pozdravljam ideju HW ubrzanja za IE9!!!

samo... neka se oni prvo prime STANDARDA i acid testova, neka to ispeglaju, pa tek onda nek trpaju featuree po haubu!

koji drek će mi HW ubrzanje, kada dvije tablice običnog teksta u HTML-u ne može prikazati ispravno!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 20:49 (Seabro).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Seabro kaže...

pozdravljam ideju HW ubrzanja za IE9!!!

samo... neka se oni prvo prime STANDARDA i acid testova, neka to ispeglaju, pa tek onda nek trpaju featuree po haubu!

koji drek će mi HW ubrzanje, kada dvije tablice običnog teksta u HTML-u ne može prikazati ispravno!!

postoji nešto što se zove kompatibilnost unazad...za one koje ne znaju...

ms je godinama forsirao neke svoje stvarii svoje viđenje web-a...koje su mu sada balast...i treba da prođe neko vrijeme...da i to sjedne na svoje mjesto...

govorim o stranicama koje su napravljene ranije u ranijim ms web tehnologijama...

nove verzije visual studija već upozoravaju programere...da bi trebli promjeniti neke properties-e...i da "stari" izrazi nisu poželjni...

...da skratim...ide se prema standardizaciji...samo...treba da prođe određeni vremenski ciklus...i da se prestane sa potporom starijih tehnologija...

pa nije ms nvidia ili ati...pa da kaže...sorry...ali za starije kartice od 3 godine....nam se ne isplati raditi nove drivere...kupite si nove Namigiva

do something while necrknes
17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...
TYRAEL kaže...

Zabavno mi je gledati konzervativne korisnike računala. Koga je briga kako je nešto bilo zamišljeno na početku, stvari se mijenjaju, a neke ljude vrijeme polako gazi. 

a da je istu rečenicu rekao google...ili bilo tko drugi osim ms-a...reakcija bi bila potpuno drugačija Namigiva

17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

bezveze i sta sad ako ocu ie 9 moram kupovat novu graficku ne hvala vjeran sam firefoxu radje nego ovakvim glupostima iz tabora microsofta

hmmm...mislim da nisi shvatio point...

nego...zanimljivo mi je to..

win 7 već sada ima ograničenu potporu za agp...u win 8 agp-a vjerovatno više neće ni biti...

svaki hardware ima svoj tehnološki vijek trajanja...u osnovi u igri su uvijek 2 tehnološke generacije...pojavom treće najstaraija postaje povjest...

ne kužim...u čemu je problem...hoćemo li plakati za svim utorima za kartice koji su do sada postojali...PCI...VLB...ISA...XT????

17 godina

Internet Explorer 9 Developer Preview je postao dostupan i može se skinuti ovdje:

http://ie.microsoft.com/testdrive/

Budući da se radi o ranom izdanju koje služi prvenstveno kako bi se pokazale mogućnosti novog javascript engina i akceleracije pomoću GPU-a, sučelje je još uvijek poprilično oskudno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 19:19 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina

IE9 neće raditi na Windowsima XP.

Kako iz Microsofta objašnjavaju, razlog je hardverska akceleracija.

Unsurprisingly, IE9 won't be supported on an obsolete OS

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 9:09 (klimama).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice