Ne valja osmica...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne valja osmica...
Ne valja osmica...
...a zašto je to 'guranje'? Zar flash, acrobat, skype, FF, itd. rade drugačije?
-Ili bi MS trebao 'gurati' upgrade Opere/FFa... linux kernela?
IE8 je dobio Developer Tools, zgodna stvarcica.. nesto kao kombinacija Firefoxovog Web Developer Toolbara ili Firebuga...
Ne valja osmica...

Samo nek ga guraju,forsiraju ili sta vec.Koristio sam,koristim i koristit cu Firefox.
Moglo bi se probati, valjda ne moze da bude gore od IE 7. 
Ma da sam sasvim zadovoljan sa Firefox-om, a sto se tice IE 8 pretpostavljam da ce ostati samo na probi.
valja ta osmica....al opet je nepotrebno gurat IE8.
kaj ak netko koristi FF(ili nekaj drugo) zkj bi prešao na IE, ako je imalo loša iskustva s IE...xd
krajne nepotrebno...
BUG, naslovima tekstova, sve više postaje žutilo...
IE će biti "Optional update" što bi značilo da će se instalirati _isključivo_ na zahtijev korisnika. Guranje?
IE loš? Hmm, nisam još naletio na site koji bi se raspao pod IE-om. Memorije troši znanatno manje nego FF (istina u FF-u imam 7 pluginova). I starta se puno brže nego FF.
Mali edit: IE vrti 7 threadova a FF 17 (otvoren jedan tab, isti site u oba browsera)
IE8 je brži preglednik od Firefoxa pa što god neki mislili o tome!
Kaj god da pisalo u naslovu autor sam sebe demantira u drugoj rečenici gdje kaže : "korisnici Internet Explorera 6 i 7 na operativnim sustavima Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003 i Windows Server 2008 dobit će obavijest o dostupnosti Internet Explorera 8 putem Automatic Updatea". I kakvo je to onda guranje?! Normalna obavijest o mogućem updateu.
Guralo se bilo prvu verziju IE7 uz koju si moral prvo skinut WGA check da bi mogel pokrenut instalaciju! I iako su mnogi imali uredno kupljene Windowse preko 50% njih se žalilo da im je pokazal da imaju piratske! Zato su i vrlo brzo prestali s tim i izdali drugu verziju koja to nije zahtjevala!
Ma nije guranje nego "guranje".
Isto tako Apple "gura" Safari kroz update.
Kvačica više manje... big deal.
Ko što je ihush reko prije : neće valjda gurat upgrade na konkurenciju! Uostalom ,bilo koji softver na PCu se updejta na noviju verziju ,većina njih bez prijedloga i pitanja korisnika! Tak da mi se ovo čini ko otkrivanje tople vode!!
Ko što je ihush reko prije : neće valjda gurat upgrade na komkurenciju! Uostalom ,bilo koji softver na PCu se updejta na noviju verziju ,većina njih bez prijedloga i pitanja korisnika! Tak da mi se ovo čini ko otkrivanje tople vode!!