Guranje Internet Explorera 8

poruka: 15
|
čitano: 2.029
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Guranje Internet Explorera 8".
17 godina
protjeran

Ne valja osmica...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Guranje Internet Explorera 8
Pero1234 kaže...

Ne valja osmica...

Naprotiv. meni je super, ja sam se prebacio s mozzile opet na IE
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
17 godina
Red Devil kaže...
Pero1234 kaže...

Ne valja osmica...

Naprotiv. meni je super, ja sam se prebacio s mozzile opet na IE
 slazem se s devilom, meni je super
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

...a zašto je to 'guranje'? Zar flash, acrobat, skype, FF, itd. rade drugačije?

-Ili bi MS trebao 'gurati' upgrade Opere/FFa... linux kernela?Smijeh

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
18 godina

IE8 je dobio Developer Tools,  zgodna stvarcica.. nesto kao kombinacija Firefoxovog Web Developer Toolbara ili Firebuga...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

Ne valja osmica...

Ma koji IE8 ,ajmo se svi vratit na Internet Explorer 1! taj je još uvijek najbolji!!Cool
17 godina
neaktivan

Samo nek ga guraju,forsiraju ili sta vec.Koristio sam,koristim i koristit cu Firefox.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Moglo bi se probati, valjda ne moze da bude gore od IE 7. Smijeh

Ma da sam sasvim zadovoljan sa Firefox-om, a sto se tice IE 8 pretpostavljam da ce ostati samo na probi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

valja ta osmica....al opet je nepotrebno gurat IE8.

kaj ak netko koristi FF(ili nekaj drugo) zkj bi prešao na IE, ako je imalo loša iskustva s IE...xd

krajne nepotrebno...

AMD 5600+, 1GB rama, ASCRocK A780GXE/126M
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

BUG, naslovima tekstova, sve više postaje žutilo...

IE će biti "Optional update" što bi značilo da će se instalirati _isključivo_ na zahtijev korisnika. Guranje?

IE loš? Hmm, nisam još naletio na site koji bi se raspao pod IE-om. Memorije troši znanatno manje nego FF (istina u FF-u imam 7 pluginova). I starta se puno brže nego FF.

Mali edit: IE vrti 7 threadova a FF 17 (otvoren jedan tab, isti site u oba browsera)

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 23:38 (s1m0n).

0 0 hvala 0
16 godina

IE8 je brži preglednik od Firefoxa pa što god neki mislili o tome!

17 godina
neaktivan

Kaj god da pisalo u naslovu autor sam sebe demantira u drugoj rečenici gdje kaže : "korisnici Internet Explorera 6 i 7 na operativnim sustavima Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003 i Windows Server 2008 dobit će obavijest o dostupnosti Internet Explorera 8 putem Automatic Updatea". I kakvo je to onda guranje?! Normalna obavijest o mogućem updateu.

Guralo se bilo prvu verziju IE7 uz koju si moral prvo skinut WGA check da bi mogel pokrenut instalaciju! I iako su mnogi imali uredno kupljene Windowse preko 50% njih se žalilo da im je pokazal da imaju piratske! Zato su i vrlo brzo prestali s tim i izdali drugu verziju koja to nije zahtjevala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 11:40 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nije guranje nego "guranje".

Isto tako Apple "gura" Safari kroz update.

Kvačica više manje... big deal.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ko što je ihush reko prije : neće valjda gurat upgrade na konkurenciju! Uostalom ,bilo koji softver na PCu se updejta na noviju verziju ,većina njih bez prijedloga i pitanja korisnika! Tak da mi se ovo čini ko otkrivanje tople vode!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 18:33 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...

Ko što je ihush reko prije : neće valjda gurat upgrade na komkurenciju! Uostalom ,bilo koji softver na PCu se updejta na noviju verziju ,većina njih bez prijedloga i pitanja korisnika! Tak da mi se ovo čini ko otkrivanje tople vode!!

-ja bih samo rekao -mlake vode. Izlanuo se
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice