e-Građanin za e-suradnju u EU

poruka: 11
|
čitano: 2.116
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "e-Građanin za e-suradnju u EU".
18 godina
neaktivan

Osnivam konzorcij za promicanje osobne fjake - "ae-Građanin". Potencijalni članovi mogi mi poslat PM, ako im je baš priša.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma mogu oni biti koliko zele za EU kada je to nama nece donijeti nikakve stvarne koristi...

Poljoprivreda (ovo malo sto imamo) ce propasti pa cemo jesti trecu klasu uvoza (sto vecina ljudi danas i jede ako kupuje u konzuma), zadnja analiza koju je moja grupa napravila je da u piletu kupljenom u konzumu na 100g ima i do 750 mg antibiotika (i to 3 vrste) (porijeklo HRV= 320mg, porijeklo EU= 750mg), domaca proizvodnja (moji roditelji) 0 mg... posto radimo sve po bio procesu (ali zato prodamo ili pojedemo sve :) )

Pojedinacno ce mozda EU biti bolja za neke, ali na vecoj skali (za cijelu zemlju), zavrsit cemo gore od grcke, ne bi me ni cudilo da budemo anexirani da nam se otplate dugovi...

e

Da ne govorim o ostalim stvarima ali malo sam otisao OT :)

Nego vratimo se... Ne mogu vjerovati da je HULK tu... pobogu mislio sam barem da je ta zajednica malo pametnija...

Mislim sve je to lijepo, ali prate li oni zbivanja na domacoj i inozemnoj politickoj sceni? Hrvati su dozlaboga marginalizirani, i oni tako misle povecati osobnu konkurentnost... Prije cu ja postati Petar Pan no oni povecati tako konkurentnost...

In Control
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: e-Građanin za e-suradnju u EU
EnlightenedPhoenix kaže...
zadnja analiza koju je moja grupa napravila je da u piletu kupljenom u konzumu na 100g ima i do 750 mg antibiotika (i to 3 vrste) (porijeklo HRV= 320mg, porijeklo EU= 750mg), domaca proizvodnja (moji roditelji) 0 mg... posto radimo sve po bio procesu (ali zato prodamo ili pojedemo sve :) )

A je li vaša grupa analizirala piceke iz ostalih trgovina, kakvo je tamo stanje?

Konkretno, zanima me gdje ima mesa s najvišim postotkom narkotika?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 11:53 (HR_The_Butcher).
18 godina
neaktivan
HR_The_Butcher kaže...
zadnja analiza koju je moja grupa napravila je da u piletu kupljenom u konzumu na 100g ima i do 750 mg antibiotika (i to 3 vrste) (porijeklo HRV= 320mg, porijeklo EU= 750mg), domaca proizvodnja (moji roditelji) 0 mg... posto radimo sve po bio procesu (ali zato prodamo ili pojedemo sve :) )

A je li vaša grupa analizirala piceke iz ostalih trgovina, kakvo je tamo stanje?

Konkretno, zanima me gdje ima mesa s najvišim postotkom narkotika?

To su druge grupe radile... recimo da nije bilo nekih vecih oscilacije (-10% max)...

Narkotike neces naci niti u jednom piletu... odnosno stanje svijesti ti ostaje nepromjenjeno... a i da i ima narkotika, samim pecenjem pileta narkotici se raspadaju na dijelove koji ne mjenjaju stanje svijesti...

Glavno... EU... no thx... a pogotovo ne ovakve "kvazi udruge" koje vjerojatno samo crpe novac od grada i clanova...

In Control
18 godina
neaktivan

Narkotike neces naci niti u jednom piletu... odnosno stanje svijesti ti ostaje nepromjenjeno... a i da i ima narkotika, samim pecenjem pileta narkotici se raspadaju na dijelove koji ne mjenjaju stanje svijesti...

Znači pile prvo treba ispeći , a zatim dodati narkotik? Ok, tnx!

18 godina
neaktivan

ma cim prije udjemo u EU tim bolje (barem za mene ).. nema carine na poštanske pakete kupljene preko neta u šengenskoj zoni (schengen area) ! Cool

za poljoprivredu mi se živo *ebe jer su ju zasrali do bola ,prije se moglo živit od nje a sad je sve propalo(da manje uvoze a više izvoze naše proizvode onda bi i država bila u boljoj ekonmskoj poziciji!).

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
viper kaže...

ma cim prije udjemo u EU tim bolje (barem za mene ).. nema carine na poštanske pakete kupljene preko neta u šengenskoj zoni (schengen area) ! Cool

za poljoprivredu mi se živo *ebe jer su ju zasrali do bola ,prije se moglo živit od nje a sad je sve propalo(da manje uvoze a više izvoze naše proizvode onda bi i država bila u boljoj ekonmskoj poziciji!).

Ovo je prilicno usko razmisljanje... i onda se cudimo sto zivimo u ovakoj drzavi kada nam je politicar preslika obicnog covjeka... moto malog covjeka: Vazno je da meni... a to sto ce susjedu crknuti krava.... ma boli me briga ne utjece to na mene (a utjece i vidjet ces)

In Control
18 godina
neaktivan

Ne misli nitko povećati ničiju konkurentnost nego će pojedinci koji sudjeluju kao konzorciji u ovom projektu zaraditi dosta novaca na ovim treninzima i seminarima.

Kao i njihove krovne ustanove (HULK,.. itd) ali će i građani koliko sam skužio dobit mogućnost polaganja ECDL diplome besplatno, dakle svi su na dobitku.

Kad uđemo u Uniju većinu će društvenih objekata (bolnice, ceste, parkovi) biti financirani iz strukturnih fondova EU.

Dakle ovakve stvari koje su bespovratno financirane od strane EUa su jako dobre.

Samo šta uz ove novce, tj novce EU fondova ide i dosta negativnih stvari; poljoprivreda i brodogradnja će nam bit uništena. Ali to je neka druga priča.

Savjetujem svima da se upoznaju sa mogućnostima koje pružaju EU fondovi i programi, jer je to načelno pozitivna stvar. Za inovacije, startup-ove i spin off-e, pogotovo u ICT sektoru.

http://ec.europa.eu/index_en.htm

- link za početak (vidi sekciju contracts and grants)

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
viper kaže...

To je onaj naš mogu reći "balkanski" običaj, samo na sebe mislimo, tako nas boli stvar za druge, zbog toga nam i je tako, takva je skoro cijela država, a ako takvi ostanemo pitaj boga gdje ćemo završit...

Inače ovo kaj si reko da nema carine to super, al opet da gledaš samo na svoje ciljeve i da kako ti kažeš zaboli za drugo misli cijeli narod, samo za ono što im je u interesu, a tako nećemo nigdje dogurati...

Dompa
18 godina
neaktivan

čuj ja sam radio poljoprivredu i znam kako je ,hvala bogu da to vise neradim jer kakva je sad situacija nebi imo sta jest da sam ostao na tome,previše sredstava uložiš da bi na kraju ostao jos u minusu !!! ..

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:14 (viper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
viper kaže...

čuj ja sam radio poljoprivredu i znam kako je ,hvala bogu da to vise neradim jer kakva je sad situacija nebi imo sta jest da sam ostao na tome,previše sredstava uložiš da bi na kraju ostao jos u minusu !!! ..

Moji rade dan danas... ali oni sve izvoze, imaju sve potrebne certifikate (pa cak i certifikat za bio uzgoj, a to ima samo 10ak proizvodjaca u HRV) i vjeruj dobro posluju... ali nema tu ni petka ni svetka...

To je istina...

I kako je netko rekao... u ovoj udruzi ce se pojedinci nauzimati novaca...

In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice