GPU u 11 nanometara do 2015.

poruka: 19
|
čitano: 2.437
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GPU u 11 nanometara do 2015.".
18 godina
neaktivan

Hologramske igre su nam sve bliže. To je slijedeći korak i točka. Pogledajte molim vas Call of juarez: bound in blood (prvi najvećim postavkama)...dok igram se često pitam da li uopće igram tu igru, ili sam zaista tamo...Smijeh A što će tek biti s tako brzim razvojom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GPU u 11 nanometara do 2015.
Riker kaže...

Hologramske igre su nam sve bliže. To je slijedeći korak i točka. Pogledajte molim vas Call of juarez: bound in blood (prvi najvećim postavkama)...dok igram se često pitam da li uopće igram tu igru, ili sam zaista tamo...Smijeh A što će tek biti s tako brzim razvojom...

Nemojmo sada bas toliko pretjerivat... mozda za 20-tak godina.... :P

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
18 godina
neaktivan

Hehe...možda...ali svejedno...dvadesetak godina...Kod nas se to pojavilo tek u 24. stoljeću...Namigiva

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakve veze imaju Hologramske igre sa GPU-om od 11nm?

Tih 11nm znači da če GPU u budučnosti biti daleko manji od današnjih.A to če otvoriti vrata daleko večim radnim taktovima,manjom potrošnjiom,manjim zagrijavanjem.

Ja sam koji jesam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa neznam dali se vi neki sjećate, u davnom Enteru je bio neki holografski globus, od onda aktivan na tržištu.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

jos malo pa ce preci u pm proizvodne procese, ako je to uopce zamislivo Iznenađen

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li mi netko reč do kad se može smanjivat proizvodni proces na silicijskom čipu.

18 godina
neaktivan

Može se do beskaraja (praktički ne), samo tehnologija je skupa i neisplativo je za proizvodnju nakon neke veličine.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
16 godina
neaktivan

Nemože se do beskraja jer na siliciju dolazi do curenja struje,vjerovatno če za kojih 5 do 10 godina doči ugljične nanocijevčice,nestrpljiv sam pa me zanima kad bi to točno moglo bit.

16 godina
neaktivan

kako oni to misle smanjiti do 11nm?? pa do nedavno se govorilo da je 22nm gornja granica s ovom tehnologijom. mislim, drago mi je to cuti, ali kako sprijeciti curenje struje medju tranzistorima, a i bome molekule imaju svoju velicinu (ako se ne varam molekula vodika ima promjer 1nm) tak da nema jos puno mjesta. al ajde da i to vidimo =)

thinking...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ništa mi više nije jasno čini mi se da i 11nm nije granica iči če to na 5 do 6nm.A onda vjerovatno dolaze ugljične nanocijevčice.

18 godina
neaktivan

Smanjivanje niti teoretski ne može biti do 'beskraja' jer se na kraju dolazi do širine atoma Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Smanjivanje niti teoretski ne može biti do 'beskraja' jer se na kraju dolazi do širine atoma Namigiva

Može se teoretski i dalje,fizičari su uspjeli podijelit atom na 2 dijela npr. u atomskoj bombi.

18 godina
neaktivan

samo sto nisu dobili novu tvar nego jedan veliki KABOOOOOM...

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina

Kada izume nove vrste izolatora i smanje proizvodni proces kolko ide morat ce stackat i napravit bolja hladjenja. Danas cetverojezgreni procesori, u buducnosti 50-jezgreni itd. Ovo do 2015. nvidia sa 5000 stream procesora...da mi je to vidjeti kako radi, nadam se da cu biti ziv :D

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad dođe do kraja sa smanjivanjem proizvodnih procesa dolaze kvantna računala,da mi živit još 20 do 30 godina da doživim to jer puno pušim.

16 godina
neaktivan

Ovo nije normalno nikog nije briga sta če biti za 5,10,20 godina,koliko sam ja ovakvih tema otvorio i nitko ne odgovara,svima je bitna samo sadašnjost.Ajde ja osobno molim ako ima neki PC espert nek nam nam osobno malo pojasni do kada če se ti Proizvocni procesi moči smanjivati.Ja sam osobno pročitao da nakon silicija slijede ugljične nanocijevčice ali kada.

HVALA

18 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Ovo nije normalno nikog nije briga sta če biti za 5,10,20 godina,koliko sam ja ovakvih tema otvorio i nitko ne odgovara,svima je bitna samo sadašnjost.Ajde ja osobno molim ako ima neki PC espert nek nam nam osobno malo pojasni do kada če se ti Proizvocni procesi moči smanjivati.Ja sam osobno pročitao da nakon silicija slijede ugljične nanocijevčice ali kada.

HVALA

Ugljične nanocijevi dolaze kada se razviju(još cca. 10-ak godina),a do tada ćemo moći ići do 8nm koliko znam jer se ispod toga počinje rasipati struja i dolazi do velikih gubitaka i do zagrijevanja..

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
16 godina
neaktivan
Zippo kaže...
HRVOJE345 kaže...

HVALA

Ugljične nanocijevi dolaze kada se razviju(još cca. 10-ak godina),a do tada ćemo moći ići do 8nm koliko znam jer se ispod toga počinje rasipati struja i dolazi do velikih gubitaka i do zagrijevanja..

Hvala stari to sam tražio,svaka ti dala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice