Gorenje je "Made for iPod"

poruka: 7
|
čitano: 1.238
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gorenje je "Made for iPod"".
17 godina
neaktivan

jao već vidim pomamu exyu fabrika za ovakvom reklamom. sljedeći tjedan u iWorld-u:

iNadaDimic - grudnjak s ugrađenim tonovima koje možete skinuti na svoj iPod. vrlo praktično.

iSock ... copyright issue. iSokna iz MTČ - sokna sa ugrađenim držačem za Shuffle... dolazi u 4 boje, za ljevake i dešnjake.

a za godinu-dve iKončar - novi softver za konfiguraciju wirelessa (neviđeno) koji ima podršku za umrežavanje (neviđeno) sa iMac-om. Uz to nudi dosad neviđene mogućnosti poput prenošenja cijelog laptopa! s jedne lokacije na drugu bez potrebe za kombijem, mogućnost prištekavanja miša i dosad neviđenu nijansu bijele boje.

a kada domaći R&D zaista procvate i konačno uđemo u EU, biti će predstavljena i prava stva:

iTŽV - prvi nagibni vlak s integriranim dockom za iPod; možete ga pronaći na mjestu na kojem su do ulaska u Uniju stajale pepeljare u koje su odvratni balkanci donedavno stresali odvratni pepeo sa svojih odvratnih cigareta.

a kad smo već kod cigareta:

iWalterWolf - biljne pušilice čokoladnog okusa - zbog svog oblika posebno prilagođne damama i muškim osobama homoseksualne orijentacije koje postižu više

na kraju

iYugo - nakon ulaska Najljepše Naše u Uniju i navale Rođaka u sve političke pore Unijine, te posljedičnog brzog raspada unije i formiranja nove zasad neimenovane konfederacije, prvi automobil novog nesvrstanog svijeta... extra feature: umjesto zastarjelog stereo FM radija, sada po defaultu dolazi s iPodShuffle-om (4GB i 8GB verzije spadaju pod dodatnu opremu i nisu uključene u promotivnu cijenu). Omiljeno prijevozno sredstvo svih radnika, a najbolje je što nikad ne znaš što će sljedeće svirati.

horza [ono ispred konpjuktora]

0 0 hvala 0
17 godina

interesting, very interesting.

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve je to OK, možda čak i bude korisno, ali jedna mi stvar nije jasna - Čemu 'iGorenj'? Zar je tako teško bilo aplikaciju na zvati 'iGor'? To bi bilo i kraće i jednostavnije, moglo bi se čitati slično klasičnom slavenskom imenu i osobno mi se čini puno simpatičnije... Valjda je bilo nekih problema s copyrightom, inače su im marketingaši totalni idioti!

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gorenje je "Made for iPod"
bolje da gorenje pocne praviti redovnije frizidere nego tu sto se busa sa iApplom :/
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Ja..iz zadnje klupe sam se zgasio od smijeha,ozbiljno vam velim.Trebalo mi 5 min i 47 sec. da se saberem pa da postam ovde.

A di bas ja od svih sretnih korisnika RSS feedova da meni u gluvo doba noci Opera izbaci novi feed upravo iz BOLa za iGorenje?

Smrznite vase voljeno stvorenje

u hladnjaku iGorenje Velenje

0100110001100001011110100110000101110010011101010111001101001100011011110110111001100 111

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Gorenje je "Made for iPod"
Nerazumijete, kad pritisnes pause na iPodu, iGorenje ti zamrzne pjesmu.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Vrlo dobra ideja. Ciljano na zapadna tržišta gladna gadgeta, prvenstveno SAD.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice