Google ima potpuno novi OS – Fuchsia

poruka: 6
|
čitano: 1.609
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google ima potpuno novi OS – Fuchsia".
18 godina

bilo bi super, ali nekak mi ne paše ovaj "roza" trend, ne ulijeva mi povjerenje da se radi o nečem ozbiljnom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Google ima potpuno novi OS – Fuchsia
Aldo kaže...

bilo bi super, ali nekak mi ne paše ovaj "roza" trend, ne ulijeva mi povjerenje da se radi o nečem ozbiljnom...

opcenito kad su oni u pitanju (rozi) nikada nista nije ozbiljno niti konkretno a jos manje konzistentno :D

14 godina
protjeran
Aldo kaže...

ovo je jako ozbilljno, valjda moraju biti u trendu!

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
18 godina

i jos prijevod fuksija 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Aldo kaže...

Pa nije goggle napravio ovaj logo to su bugovci ili nasli na internetu ili su se poigrali sa paintom, posto redakcija nema love za PS licencu.

14 godina
protjeran
kapetan_ajkula kaže...
Aldo kaže...

Pa nije goggle napravio ovaj logo to su bugovci ili nasli na internetu ili su se poigrali sa paintom, posto redakcija nema love za PS licencu.

oces reci da je netko iz bug ureda u trendu?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 18:51 (Stjepanj).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice