Google odbio Bijelu kuću

poruka: 173
|
čitano: 22.838
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google odbio Bijelu kuću".
17 godina
neaktivan
Re: Google odbio Bijelu kuću
tnakir kaže...

Sad povuci paralelu sa muslimanima koji su i ovako i onako laki na okidacu i kojima molotovljevi kokteli stoje doma umjesto vaza, a kalasnjikove dobiju za prvi rodjendan.

Ti znaš da muslimana na svijetu ima oko dvi miljarde ili tako nešto ? Zbilja misliš da svako od njih ima doma molotovljeve koktele i kalašnjikove, znaš li ti koliko bi to bilo kalašnjikova ?

Ako misliš na neku određenu grupu ljudi onda nemoj davati takve blesave generalizirajuće i ksenofobne izjave.

A ako si samo bio nesmotren a ustvari htio reći da među muslimanima ima pojedinaca koji su laki na okidaču i vole kalašnjikove, ma vidi čuda, daj mi nađi jednu zemlju / narod za koji to ne vrijedi...

Npr. neki u Iraku su američki vojnici laki na obaraču nakon što je arapski snajperist skino jednog njihovog u konvoju pročešljali okolne zgrade i za osvetu pobili dvadesetak žena i djece... Balkan neću ni spominjati što se tiče lakih na obaraču. Ukratko takvih ima skoro svagdje.

Dakle nemoj mi tu kakiti blesave izjave o 2 milijarde ljudi koji žive u 3000 različitih kultura na 7 različitih kontinenata nego malo preciziraj, npr. na vehabiste iz Saudijske Arabije ili talibane iz Afganistana... Tako se vodi racionalna rasprava. Ali da ovdje većina uopće želi voditi racionalnu raspravu ne bismo već 6 strana raspravljali isključivo o muslimanskim ekstremistima... Ovo više sliči na ksenofobno masturbiranje nego na racionalnu raspravu.

17 godina
Enkidu kaže...

1. Ti znaš da muslimana na svijetu ima oko dvi miljarde ili tako nešto ? Zbilja misliš da svako od njih ima doma molotovljeve koktele i kalašnjikove, znaš li ti koliko bi to bilo kalašnjikova ?

Ako misliš na neku određenu grupu ljudi onda nemoj davati takve blesave generalizirajuće i ksenofobne izjave.

2. A ako si samo bio nesmotren a ustvari htio reći da među muslimanima ima pojedinaca koji su laki na okidaču i vole kalašnjikove, ma vidi čuda, daj mi nađi jednu zemlju / narod za koji to ne vrijedi...

Npr. neki u Iraku su američki vojnici laki na obaraču nakon što je arapski snajperist skino jednog njihovog u konvoju pročešljali okolne zgrade i za osvetu pobili dvadesetak žena i djece... Balkan neću ni spominjati što se tiče lakih na obaraču. Ukratko takvih ima skoro svagdje.

3. Dakle nemoj mi tu kakiti blesave izjave o 2 milijarde ljudi koji žive u 3000 različitih kultura na 7 različitih kontinenata nego malo preciziraj, npr. na vehabiste iz Saudijske Arabije ili talibane iz Afganistana... Tako se vodi racionalna rasprava. Ali da ovdje većina uopće želi voditi racionalnu raspravu ne bismo već 6 strana raspravljali isključivo o muslimanskim ekstremistima... Ovo više sliči na ksenofobno masturbiranje nego na racionalnu raspravu.

1. Irak, Iran, Afganistan, Libija, Sirija, SI dio afrike... na njih sam mislija

2. Arapski snajperist u Iraku? Tesko. Nemoj mijesat Arape sa Iracanima, Iracani su potomci Perzijanaca. Sto se tice Amera u Iraku/Afganistanu, oni su tamo osvajaci, kome se oni imaju osvecivati?

3. Opcenito je islamski dio zemljine kugle u neredu. Bliski istok, N dio afrike, pakistan (dio su muslimani dio hindusi), mala azija... ne znam sto je sa tim ljudima, ali vole hladan osjet celicnog maca, miris baruta kalasnjikova i teret RPG-a na svojim ledjima.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 15:54 (tnakir).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

1. Irak, Iran, Afganistan, Libija, Sirija, SI dio afrike... na njih sam mislija

2. Arapski snajperist u Iraku? Tesko. Nemoj mijesat Arape sa Iracanima, Iracani su potomci Perzijanaca. Sto se tice Amera u Iraku/Afganistanu, oni su tamo osvajaci, kome se oni imaju osvecivati?

3. Opcenito je islamski dio zemljine kugle u neredu. Bliski istok, N dio afrike, pakistan (dio su muslimani dio hindusi), mala azija... ne znam sto je sa tim ljudima, ali vole hladan osjet celicnog maca, miris baruta kalasnjikova i teret RPG-a na svojim ledjima.

1. U svim tim zemljama koje si nabroja ima koliko oćeš normalnih i miroljubivih ljudi... U nekima od tih su i velika većina. Jedino Afganistan bi možda bio iznimka, tamo su normalni možda stvarno manjina, a to je zato što ih desetljećima siluju strani osvajači.

Pogledaj recimo koji dokumenatarac da se malo obrazuješ, recimo o najvećem projektu ekološke obnove na svijetu, koji se događa upravo u Iraku, i koji ne provodi neka strana humanitarna organizacija, nego sami Iračani (koje ti valjda smatraš agresivnim i primitivnim barbarima).

http://www.wildlifeextra.com/go/news/iraq-marshes011.html

2. Iranci su potomci Perzijaca, ponovi malo povijest. A ovi su se u konkretnom slučaju osvećivali nevinim civilima koje su našli u blizini jer su bili raspižđeni zbog ubojstva svog suborca...

3. Istina da je veći dio islamskog dijela svijeta u neredu, ali ima i niz islamskih zemalja koje su savršeno mirne i stabilne. Neke su i demokratske. Što je još bitnije ima koliko oćeš neislamskih dijelova svijeta koji su krajnje shebani, krvavi i nedemokratski iako nisu islamski (npr. skoro sva Afrika južno od Sahare, cili Balkan, dijelovi srednje i južne Amerike itd.)

tnakir kaže...

ne znam sto je sa tim ljudima, ali vole hladan osjet celicnog maca, miris baruta kalasnjikova i teret RPG-a na svojim ledjima.

Jel to govoriš o Amerikancima ? Jer ne znam nijedan narod na svijetu da u prosjeku više voli oružje od njih...

Ukratko tvoji postovi vonjaju na ksenofobiju i neobjektivnost tako da nemam šta više raspravljati s tobom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 16:20 (Enkidu).
15 godina
NEW_MAN kaže...

Cinjenica je da su vjere izmisljene kako bi se objasnilo neobjasnjivo, kako bi se mase lakse kontolirale, manipulirale kroz strah od necega. 

To nije cinjenica, to je samo tvoje razmisljanje koje za sada nema nikakvih dokaza. Religija je vrlo stara pojava u ljudskome drustvu, postoje sigurno dokazi postojanja religije u na podrucju Afrike u razdoblju 13,000 do 50,000 godina. Tada ljudsko drustvo nije bilo dovoljno razvijeno da bi neki pojedinac tek tako izmislio i nametnuo drugima. Nastanak i razvoj religije su vrlo velika pojava, i smatram da se to ne moze tek tako svesti na  objasnjavanje neobjasnjivoga.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
13 godina
captain_soap_McTawish kaže...
NEW_MAN kaže...

Cinjenica je da su vjere izmisljene kako bi se objasnilo neobjasnjivo, kako bi se mase lakse kontolirale, manipulirale kroz strah od necega. 

To nije cinjenica, to je samo tvoje razmisljanje koje za sada nema nikakvih dokaza. Religija je vrlo stara pojava u ljudskome drustvu, postoje sigurno dokazi postojanja religije u na podrucju Afrike u razdoblju 13,000 do 50,000 godina. Tada ljudsko drustvo nije bilo dovoljno razvijeno da bi neki pojedinac tek tako izmislio i nametnuo drugima. Nastanak i razvoj religije su vrlo velika pojava, i smatram da se to ne moze tek tako svesti na  objasnjavanje neobjasnjivoga.

Mozda i ima nekog temelja u davnoj proslosti, ali to je do danasnjih dana skroz iskrivljeno i podređeno upravo ovome sto je NEW_MAN rekao (uz dodatak odgoja naravno).

17 godina
Drago kaže...
napuderisani dendi kaže...

Čuj, ne znam bili ti dao karton ili te samo ignorirao jer s padobrancima koji ulete na kraju diskusije o kojoj nemaju pojma mi se ne da diskutirati.

NITKO se nije ispričao nikome, dakle, linkovi su ti besmisleni.

NISAM za posebnu privilegiju religijama, kao što smo to apsolvirali na prethodnim stranicama i porukama koje nisi ni pogledao.

Općenito pročitaj raspravu ako želiš sudjelovati u njoj ili odtrolaj.

No krasno, zaslužio sam karton samim time što sam postao. I što ti umiješ nadnaravno prepoznati trola iz par kratkih rečenica. Javio sam se kad me zažuljalo i kad sam stigao.

Da znaš, sve sam pročitao, to je jedan razlog što sam došao kasno. Vidio sam da braniš slobodu govora i pritom znaš što to uopće jest, za razliku od mnogih tu. Pogotovo mi se svidjelo što ti je jasno da je nekompatibilan s mutnim konceptom govora mržnje. 

Primjeri koje sam naveo su itekako primjeri apologetike, jedino je pitanje koliko su eksplicitni u tome. Kad je 1989. fatwan Salman Rushdie bilo je podosta eksplicitnih ispričavanja muslimanima. S vremenom forma se ponešto promijenila, ali sadržaj je ostao isti. Primjer  s Hillary Clinton i drukčijim tretmanima Islama i mormonštine je  pravi slam dunk, upravo ono o čemu se govori u Barkovićevom osvrtu.

Taj Barković traži da se muslimansko nasilje tretira kao i svako drugo, ti kažeš– pa, da je grozni zlikovac koji truća. Također, nekad sam tu negdje pročitao nešto tvoje gdje si podupirao kulturni relativitet, konkretno islamski,  a tu je i „Da je rođen prije 200 godina, Barković bi bio misionar koji bi išao Afrikom i uvjeravao domoroce da su glupi, smrde …“. Zbog toga sam se zapitao jesi li za specijalna prava za religiju.

I dalje tražim da pokažeš kako je taj Barković tako gadan tip.

Htio bih preporučiti svima kojima se da čitati ovaj članak na ovakvu temu, gdje piše netko tko se zna izražavati bolje od mene.

14 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Puno se može naučiti iz ove rasprave.

Nije u filmu spomenut nekakav nepoznat pripadnik vjere nego njeno samo oličenje. Dakle, cjelokupna jedna religija. A zašto? S očitom namjerom da se lična zloba i odvratnost uzdigne na stepenicu više, da se izazovu neprimjerene reakcije i doda još jedan argument za "oslobođenje" nekog teritorija. Zna se dobro da muslimani brane svoju vjeru (i imaju pravo na to) i time je lako manipulisati, ali čemu se (tobože) čude kad se dese reakcije? Sve je to dio plana, profita...

Osuđujem bilo kakvo vrijeđanje (ne kritiku) na vjerskoj osnovi (i bilo kojoj drugoj) i svako ko to tumači kao "slobodu govora" je operisan od onog malo glasa koji nam govori šta je pogrešno, a šta ne.

Mislim da su mnogi u ovoj diskusiji na dobrom putu da postanu kao i autor ovog provokativnog i jako uvrjedljivog smeća, a to nas ne vodi.. htjedoh napisati "svjetlijoj budućnosti" ali sam upola zastao shvatajući koja je to zabluda.

NAPOMENA: Ne miješaj vjeru, religiju i tradiciju!

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

"S istočne strane društvo" (kako bi davno rekao Pervan) baš ne shvaća koncept slobode govora.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

"S istočne strane društvo" (kako bi davno rekao Pervan) baš ne shvaća koncept slobode govora.

Daj bar budi malo jasniji kad pokušavaš rasistički vrijeđati nekoga... Gledao sam Pervana ali očigledno ne dovoljno jer nisam čuo tu frazu pa daj pojasni - da li rasistički vrijeđaš Srbe, bliskoistočne muslimane, ili Kineze / Japance, dakle koliko je daleko taj tvoj tobožnji zaostali Istok ?

16 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Gledao sam Pervana ali očigledno ne dovoljno jer nisam čuo tu frazu

Klik.

Enkidu kaže...

Daj bar budi malo jasniji kad pokušavaš rasistički vrijeđati nekoga...

Ne samo rasistički. Unesi malo mašte u to - nacistički, homofobno, stisnutih šaka pun mržnje.

Enkidu kaže...

dakle koliko je daleko taj tvoj tobožnji zaostali Istok ?

Komentirao sam komentar iznad moga. Ali specijalno za tvoju maštu, taj moj Istoj je skroz preko Japana, preko Amerika pa negdje do Italije. Ali ne dalje!

17 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Mislim da je jasno ko ovdje ne shvaća koncept slobode govora. Vas niz tu tvrdite da to znači beskonačnu i neograničenu slobodu govorenja apsolutno bilo čega i da to poništava kategoriju govora mržnje, dok međutim praktično sva europska zakonodavstva i pravosuđa se ne slažu s vama i stavljaju cijeli niz ograničenja na slobodu govora, od govora mržnje, klevete, poricanja holokausta, poticanja na zločin itd.

Tako da između tebe, Drage i još nekolicine "govornih libertarijanaca" sa jedne strane, i cijelokupnog europskog civilizacijskog naslijeđa sa druge, mislim da ću se prikloniti ovoj drugoj.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
grasshopper kaže...

Puno se može naučiti iz ove rasprave.

Nije u filmu spomenut nekakav nepoznat pripadnik vjere nego njeno samo oličenje. Dakle, cjelokupna jedna religija. A zašto? S očitom namjerom da se lična zloba i odvratnost uzdigne na stepenicu više, da se izazovu neprimjerene reakcije i doda još jedan argument za "oslobođenje" nekog teritorija. Zna se dobro da muslimani brane svoju vjeru (i imaju pravo na to) i time je lako manipulisati, ali čemu se (tobože) čude kad se dese reakcije? Sve je to dio plana, profita...

Osuđujem bilo kakvo vrijeđanje (ne kritiku) na vjerskoj osnovi (i bilo kojoj drugoj) i svako ko to tumači kao "slobodu govora" je operisan od onog malo glasa koji nam govori šta je pogrešno, a šta ne.

''Problem'' u islamskoj vjeri je da se proroka uopće ne smije prikazivati u ljudskom obličju ,a nedaj ti bože propitivati ili (grom te spalio) kritizirati.

Kojeg plana? Molim te ..... {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Mislim da je jasno ko ovdje ne shvaća koncept slobode govora. Vas niz tu tvrdite da to znači beskonačnu i neograničenu slobodu govorenja apsolutno bilo čega i da to poništava kategoriju govora mržnje, dok međutim praktično sva europska zakonodavstva i pravosuđa se ne slažu s vama i stavljaju cijeli niz ograničenja na slobodu govora, od govora mržnje, klevete, poricanja holokausta, poticanja na zločin itd.

Tako da između tebe, Drage i još nekolicine "govornih libertarijanaca" sa jedne strane, i cijelokupnog europskog civilizacijskog naslijeđa sa druge, mislim da ću se prikloniti ovoj drugoj.

Kakav god film bio i čemu god govorio, ubojstvo zbog bilo kojeg razloga je barbarizam i točka! Kad muž ubije ženu jer mu je ona a) nešto rekla, b) nešto napravila, taj muž zaslužuje smrt na najmučniji način. Isto vrijedi i za svakog muslimana i bilo kojeg drugog vjernika koji ubije zbog vjere jer vjere govore o dobroti (isto kao i brak), a ne zlobi i nitko ne smije iskorištavati vjeru za ubojstvo.

16 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Ja ne kužim kako tim ekstremistima i pomahnitalim muževima nije muka gledat se u ogledalo nakon što nekog ubiju. Znam dosta ljudi koji su u vrijeme rata bili u "on mene ili ja njega" situaciji, pa ni njima i dan danas nije baš svejedno po tom pitanju i žale što nisu na vrijeme zbrisali u Njemačku. Fućkaš takvu vjeru ili državu koja od tebe očekuje da do kraja svog života nosiš nekog na duši. Da političari predvode bitke bilo bi puuuuuno manje sukoba. Lako je iz udobne fotelje slati druge da se bore za tvoje ideje i poslije svojatati tuđe zasluge.

Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
The Man kaže...

Ja ne kužim kako tim ekstremistima i pomahnitalim muževima nije muka gledat se u ogledalo nakon što nekog ubiju. Znam dosta ljudi koji su u vrijeme rata bili u "on mene ili ja njega" situaciji, pa ni njima i dan danas nije baš svejedno po tom pitanju i žale što nisu na vrijeme zbrisali u Njemačku. Fućkaš takvu vjeru ili državu koja od tebe očekuje da do kraja svog života nosiš nekog na duši. Da političari predvode bitke bilo bi puuuuuno manje sukoba. Lako je iz udobne fotelje slati druge da se bore za tvoje ideje i poslije svojatati tuđe zasluge.

Ovo Boldano je previše retardirano za komentirati.

Govoriš kao da su svi imali opciju zbrisati vani, a to "on mene ili ja njega" je i vrijedilo. A čuj, mnogi nisu ni željeli sudjelovati u ratu za nečije ideje, ali kada živiš u osjetljivom području, onda se ne boriš za nečiju ideju nego za svoj dom i svoju obitelj. Ili češ u suprotnom gledati kako ti kuća gori.

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
The Man kaže...

Ovo Boldano je previše retardirano za komentirati.

Govoriš kao da su svi imali opciju zbrisati vani, a to "on mene ili ja njega" je i vrijedilo. A čuj, mnogi nisu ni željeli sudjelovati u ratu za nečije ideje, ali kada živiš u osjetljivom području, onda se ne boriš za nečiju ideju nego za svoj dom i svoju obitelj. Ili češ u suprotnom gledati kako ti kuća gori.

Fokusirao si se na krivi dio. Nekim su ljudima iskustva ubijanja drugih zbog "viših ciljeva" uništila njihove vlastite živote ili su se pak iz rata vratili kao posve druge osobe (naprimjer moj rista i njegov burazer) i nema tog novca ili "slobode" koja ti može nadoknaditi takav gubitak. Takvi ljudi, koji nisu hladnokrvni ubojice po prirodi, danas svojim bližnjima nenamjerno zagorčavaju i otežavaju svakodnevni život, jer žive u nekom svom svijetu. Društvo za takve pojave nema razumijevanja, niti prikladan medicinski tretman, pa se mnogi od njih u takvoj pat poziciji uništavaju s alkoholom i raznim tabletama, bez kojih ne mogu normalno spavati. Kao što nisu svi ljudi stvoreni da budu savršeni nogometaši, ljubavnici ili roditelji, tako nisu ni svi stvoreni da budu savršeni ratnici, pa ih to što su otjerani u rat protiv svoje volje totalno ubije iznutra. Iako su fizički još i dan danas sveprisutni i svuda oko nas, to više nisu iste osobe.

Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
17 godina
Enkidu kaže...

A prikloni se kome hoćeš i brani Muslimane od nečega od čega im uopće ne treba obrana: http://en.avaaz.org/783/muslim-rage-protests-newsweek-salafists

To je islamski Avaaz koji pratim već neko vrijeme i koji je vrlo dobar. Ukupno od svih muslimana na svijetu u neredima je sudjelovalo kažu od 0,001 do 0,007%. Od toga, većina protesta je bila mirnih, a najveći dio muslimana uopće nije ni protestirao nego su radili svoj posao kao i obično. 

Protiv američke propagande si, antilbertarijanac (ja sam, btw, ljevičar, krivo si me skužio), a nasjeo si na ove gluposti o "muslimanskom divljanju" zbog sranje filma čije je prikazivanje organizirao poznati salafistički ekstremist (vidi gore tekst) s ciljem izazivanja nereda.

Neinformiran si, a branio bi takav nečija prava, a nemaš pojma ni koga ni od čega bi ih branio.

This space for rent!
14 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Kakvog plana? Ma nikakvog brate.. Amerikanci su inače išli u invaziju na arapske zemlje čisto radi turizma, opskrbe datulama itd.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grasshopper kaže...

Kakvog plana? Ma nikakvog brate.. Amerikanci su inače išli u invaziju na arapske zemlje čisto radi turizma, opskrbe datulama itd.

U postu iznad Drago je stavil link ,čitaj!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 19:37 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

A prikloni se kome hoćeš i brani Muslimane od nečega od čega im uopće ne treba obrana: http://en.avaaz.org/783/muslim-rage-protests-newsweek-salafists

To je islamski Avaaz koji pratim već neko vrijeme i koji je vrlo dobar. Ukupno od svih muslimana na svijetu u neredima je sudjelovalo kažu od 0,001 do 0,007%. Od toga, većina protesta je bila mirnih, a najveći dio muslimana uopće nije ni protestirao nego su radili svoj posao kao i obično.

Čekaj jel ovo neki sarkazam ili šta ? Te iste podatke sam ja postao u drugom threadu samo o tome. Jel ga ti nisi primijetio ili sarkastično oćeš reći da su to gluposti ?

A što se Avaaza tiče nije islamski nego međunarodni, a sama riječ je perzijska.

http://en.wikipedia.org/wiki/Avaaz

A ja u cijelom ovom threadu nisam ni pokušavao obraniti Muslimane (iako sam bio na to primoran uslijed par ksenofoba) nego argumentirati da je onaj video govor mržnje i kao takav ne spada pod slobodu govora i kao takvog ga treba maknuti sa Jubita i bar globiti autora.

Drago kaže...
Protiv američke propagande si, antilbertarijanac (ja sam, btw, ljevičar, krivo si me skužio), a nasjeo si na ove gluposti o "muslimanskom divljanju" zbog sranje filma čije je prikazivanje organizirao poznati salafistički ekstremist (vidi gore tekst) s ciljem izazivanja nereda.

Odakle ti to da sam ja nasjeo na "muslimansko divljanje" ? Ja sam od početka mislio da je to grupa ekstremista a da ne misle svi tako i da to prenapuhavaju u medijima, i da je uostalom sve više izazvano otporom neokolonijalizmu nego branjenjem Muhameda, tako sam rekao u prvom postu i tako sad kaže i Avaaz.

Antilibertarijanac bi se moglo reći da jesam, a da si ti neki zadrti desničar nisam nikad ni pomislio ako ti misliš da jesam, nisam pomislio ni da si ksenofob, samo smatram da imaš pogrešne ideje o slobodi govora. A tipičnim ljevičarom te ne bih nazvao s obzirom koliko ponavljaš mantru  o svetinji privatnog vlasništva više mi mirišeš na liberalnog kapitalista, bez uvrede, ali ne znam kakvi su ti ostali politički stavovi pa ne mogu suditi informirano, ali to sve ionako nije bitno.

Anyway ako ono gore o Avaazu misliš ozbiljno onda se potpuno slažemo oko toga i oko muslimana. Samo se ne slažemo oko definicije slobode govora.

17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Neinformiran si, a branio bi takav nečija prava, a nemaš pojma ni koga ni od čega bi ih branio.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prava-istina-o-muslimanskim-prosvjedima/164129.aspx

Evo link na moj thread sa tom vijesti od Avaaza koju sam postao prije od tebe {#}, a ako malo pogledaš moje prve postove u ovom threadu viditi ćeš da sam prije Avaaza govorio neke od istih stvari koje oni sad govore, naime da su prosvjedi više reakcija ne neokolonijalizam i imperijalizam sa zapada nego na obrana Muihameda, i da je cijela stvar prenapuhana.

Toliko o neinformiranosti, čini se da sam preteka i tebe i njih sa sličnim mišljenjem. Iako ovaj thread nije bio (trebao biti) o prosvjedima nego o jubito videu.

16 godina
neaktivan
Google odbio Bijelu kuću

Zabraniti! Sve zabraniti! Brisati, blokirati pristup. Mi znamo što je istina a što je trula propaganda i mi ćemo odlučiti što zabraniti a što ne. /s

LOL: "A leading figure in Egypt's Muslim Brotherhood (the more powerful and popular political opponent of Egypt’s Salafists) wrote to the New York Times saying: "We do not hold the American government or its citizens responsible for acts of the few that abuse the laws protecting freedom of expression"."

Očito ne kuži što je "freedom of expression".

Komentar na stranici:

"From a person who is from Pakistan, I must differ with the view that only a microscopic fraction of muslims in in uproar. sorry, the entire country went berserk here yesterday. most people agreed if not in action then in spirit with what evil was rampant on the streets. only a microscopic fraction which is educated and liberal criticized the proceedings of the protests."

Iz članka:

"Most insulted Muslims ignored the film or protested peacefully..."

Zna li netko koji je bio cilj tih prosvjeda? Ne razumijem. Što prosvjeduješ? Prosvjed ima neki cilj. Koji je ovdje cilj?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 20:14 (Random.).

1 0 hvala 0
17 godina
Google odbio Bijelu kuću

Enkidu, muslimani nisu rasa. Zanima te to uopće ili ti je važno samo se nabacivati rasistima svisoka?

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice