Zanimljivo, Marlboro je doživio rast 15%.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisam znao da je ibm tako jak svaka cast
americka samoreklama
Budi siguran da će prije propasti Google, Apple ili Microsoft nego IBM.
zasto
Macdonald na 6 mjestu. Nije ni čudno što su svi oni amerikanci ogromni lol
jedino ms i ibm imaju stvarno takvu vrijednost,a google i apple su napuvani kao balon
jedino ms i ibm imaju stvarno takvu vrijednost,a google i apple su napuvani kao balon
Slazem se... + je ibm vlasnik mali miljun patenta (normalno one za linux ne naplacuju :)
hahah .. ovdje se priča koliko vidim o vrijednosti branda, ne firme. kužiš razliku? apple se trenutno cijeni kao firma na 240 milijardi , a microsoft na 270. ovo je samo vrijednost "imena"
hahah .. ovdje se priča koliko vidim o vrijednosti branda, ne firme. kužiš razliku? apple se trenutno cijeni kao firma na 240 milijardi , a microsoft na 270. ovo je samo vrijednost "imena"
pa to sam i napisao vrijednost imb i ms je realna dok su sa apple i google dobro pretjerali,nek naprave tri loša poteza koliko će im tad biti vrijednost brenda dok ms i ibm imaju stabilne TEMELJE
Slažem se, upravo brend je jedino što kod Applea vrijedi :P
Šala mala, nemoj zamjeriti. Ali iskreno - nije mi jasno kako je to Google najvredniji brend, kada sve iz Applea ide u prodaju gotovo u fazi skice na papiru. Apple brend jednostavno prodaje stvari, što se s Googleom ipak ne događa (npr. N1).
bit ce da autora malo yebe gramatika, ili je srbin :D
da napomenem "najvredniji"
bit ce da autora malo yebe gramatika, ili je srbin :D
da napomenem "najvredniji"
I? Što je tu srpski? (Ili sam možda trebao napisati 'Što ije tu srpski?')
ko bre dabre, nevidim zasto si se ti naso prozvan
ko bre dabre, nevidim zasto si se ti naso prozvan
Zato jer mi se ne sviđa kada se ljude ispravlja za stvari koje nisu pogrešne.
bas je pogresno. pametnom je jedna dosta
LOL, praktički nema niti jedne tvrke sa starog kontinenta na popisu prvih 25 (koliko sam letimično bacio oko). Također, Nokiu su stavili na 43. mjesto, a Sony na 94.??? 

Ove anketne informacije ne moraju biti točne.
Testirano je 1 milijun ljudi (da, velik broj).
Šta je sa ostale "tehnološki osvještene" populacije?
Ne kažem da je netočno, samo da nemora biti točno.
zasto
Zato jer IBM snabdjeva hardwareom i softwareom poslovne subjekte a ne krajne korisnike (consumere). Mnoge važne industrije (bez kojih se ne može) ovise o njegovim rješenjima. Itd...
Vjerujem da je Coca-Cola najjaca.
Cuj Mercedes 53. Hahahahaa.
Ma daj, vidi se da je anketa radjena u Americi i Kini. Kineski mobitel provider medju prvih deset :-)))). Makni se na Thailand, pa vise nitko ne zna za njega. Napuhali su svoje US brandove kao balone, a Europske pogusili. Iako Nokiju ne volim, ali halo, Nokia jos uvijek drzi 30 i nesto posto trzista!!!