Google nadogradio Play Store na 5.4.10 verziju

poruka: 7
|
čitano: 1.604
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google nadogradio Play Store na 5.4.10 verziju".
16 godina
neaktivan

Nije da sa viješću kasnite skoro 5 dana, al ajd dobro... Ovo je već 3-ćeg ovog mjeseca bilo objavljeno na Android Police stranici, te od tad iščekujem da ću moći vidjeti te animacije na na Lollipop uređaju iz srednjeg ranga (LG Spirit, al dok dođe potrajat će poznavajući Overseas i HT)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

""Ništa drugačiji pristup nije donijela ni nova 5.4.10 verzija koja je ovih dana krenula prema vašim uređajima. Jedina istaknuta novost vezano uz ovu verziju je prozirni notification bar, koji sada prikazuje gornji dio slike aplikacije koju namjeravate instalirati. Uslijed toga i ostatak stranice je pomaknut za debljinu notification bara prema gore.""

Kod mene je mob. Note 2 Kit-Kat 4.4

Skinuo sam verziju s linka u članku.

Sad je play na 5.4.10 no i dalje je notification bar neproziran tako da ne vidim niti jednu promjenu.

Molio bih iskustva drugih jer iz članka sam nekako zaključio da bi bar ova transparentnost trebala biti uočljiva i na ostalim ne-lollipop verzijama.

moje aplikacije na play-u : https://play.google.com/store/search?q=nik02droid
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Google nadogradio Play Store na 5.4.10 verziju
nik_02 kaže...

""Ništa drugačiji pristup nije donijela ni nova 5.4.10 verzija koja je ovih dana krenula prema vašim uređajima. Jedina istaknuta novost vezano uz ovu verziju je prozirni notification bar, koji sada prikazuje gornji dio slike aplikacije koju namjeravate instalirati. Uslijed toga i ostatak stranice je pomaknut za debljinu notification bara prema gore.""

Sad je play na 5.4.10 no i dalje je notification bar neproziran tako da ne vidim niti jednu promjenu.

Molio bih iskustva drugih jer iz članka sam nekako zaključio da bi bar ova transparentnost trebala biti uočljiva i na ostalim ne-lollipop verzijama.

kaj ne citas? to je samo za nas na lolipopu a ti imas kit kat

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
nik_02 kaže...

kaj ne citas? to je samo za nas na lolipopu a ti imas kit kat

Ne pravi se pametan ili mijenjaj natpis "Bolje biti glup nego celav, manje se vidi" u prve 3 riječi.

""Google je početkom ožujka pustio u opticaj 5.3.6 verziju svoje Play Store aplikacije te je s istom donio novi Search bar i nove Material Desing animacije. Već tada se moglo primijetiti da je Lollipop verzija Androida Googleov prioritet, jer većinu novosti poput recimo animacija primijetiti će tek vlasnici uređaja pogonjenih s upravo tom verzijom Androida.""

....jer većinu novosti poput recimo animacija primijetiti će tek vlasnici.... -> to je bilo za 5.3.6 , dalje se u članku nastavlja sličnim tonom i nigdje se explicite ne spominje da se sve novosti odnose na lollipop isključivo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 11:07 (nik_02).
10 godina
protjeran
Covjek ti je dobro napisao, a ti ispao prve tri rijeci
16 godina
neaktivan
koza.nostra kaže...
Covjek ti je dobro napisao, a ti ispao prve tri rijeci

Daj molim te bar pročitaj što sam napisao.

10 godina
protjeran
kao sto rekoh, covjek ti je napisao ispravno.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice