Google u mobilnim Operama

poruka: 3
|
čitano: 1.308
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google u mobilnim Operama".
17 godina

Sega su ovi iz Opere - bas nemaju svoje "ja". :P

Na Opera Mini me nerviralo, ne sto google nije defaultni, nego sto niti dolazi uopste u listi pretrazivaca (u kojoj ima 6-7 enginea, a nema googla!), niti ga mozes kako treba dodati. Ako dodas preko opcije za dodavanje, pa ukucas u polje za pretragu pojam, on pozove google s praznim query stringom, pa opet moras ukucavati pretragu (onda ga mogu staviti i u favorites na isti nacin - nikakve fajde od boxa za pretragu).

To su valjda napravili tako da bi ugodili Yahoo-u. 
Sad ce vjerovatno potpuno ukinuti Yahoo, da bi dodali google.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaže:

"No Opera je sada objavila proširenu suradnju s Googleom, koji je početno zadana tražilica na standardnom Operinom pregledniku Interneta za računala već sedam godina,"

Otkad?  Jer  ja  sam  instalirao  novu  verziju  Opere  (pod  Linuxom)  i  PONOVNO  mi je prebacio  sa  Googlea  na  Yahoo,  makar  sam  mu  podesio  da  mi  je  default  Google.  Pogotovo  na  Speed  Dialu.  Tu  nešto  nije  u  redu  :)

I  usput,  makar koristim Google, Yahoo!  mi  se  u zadnje vrijeme čini  sve  boljim  kao  search  engine.  Pogotovo  Image  Search  koji  ima  superiornije  rezultate  od  Googleovog.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Google u mobilnim Operama

Imao sam isti problem. Morao sam staviti Google kao bookmark da nemoram svaki put upisivat adresu. Inace Opera je dosta brza u odnosu na ugraden browser.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2008 19:24 (bestia).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice