Google mijenja algoritme

poruka: 5
|
čitano: 1.417
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google mijenja algoritme".
17 godina
neaktivan
Google mijenja algoritme

Mišljenja sam, iako ne tvrdim, da su za neki rezultati pretrage dobrano namješteni...

Tako da im nikakva optimizacija nece pomoći...

I iskreno... već imaju poprilično smeća indexiranog...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Google mijenja algoritme

Kad bi ljudi vise koristili druge trazilice i google ne bi imao monopol nad web pretrazivanjem, ne bi bilo ovakvih problema...

No prije ce NASA naci male zelene nego se to desi... {#}

Think locally, act globally...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Google mijenja algoritme
SupremeCommander kaže...

Kad bi ljudi vise koristili druge trazilice i google ne bi imao monopol nad web pretrazivanjem, ne bi bilo ovakvih problema...

ah kad cu imat razlog prec na druge trazilice onda cu prec 

zasad jos nemam razloga jer bing mi dosta stvari ne nalazi (ko npr, moju stranicu koja se na googlu pojavljuje na 2.,3. mjestu)

pirate king
15 godina
neaktivan
RE: Google mijenja algoritme
SupremeCommander kaže...

Kada bi druge trazilice imale toliku index bazu poput Googleove onda bi vise ljudi koristilo i ostale trazilice, a Google ne bi imao monopol, no tesko je zamisliti da i jedna konkurentska trazilica moze dostici googleove crawlere.

Shvatite da puno ljudi ne koristi Google zato sto je Google, nego zato sto raspolazu gigamegaultraenormnom bazom podataka sto ih cini najrelevantnijom trazilicom. Ja osobno koristim Google, ali nemam nikakvih afiniteta prema doticnom. Stovise, ovo njihovo petljanje po interfejsu u zadnjih godinu dana me posebno ljuti, ali nemam gdje prijeci. Bing mi je simpatican, ali svako toliko kad ga pokusam koristiti, nazivciran rezultatima pretrage zavrsim na Googleu. To je zacarani krug iz kojeg ne vidim izlaza.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
14 godina
neaktivan
Google mijenja algoritme

malo je čini mi se i sebe sje*o u zadnje vrijeme. Probajte upisati "search" u Google - nema Googlea među prvih 9!!! Prvi je Yahoo, zatim Bing....????!!!!

Prije par dana pokušao sam naći upit na Googleu koji bi kao rezultat dobio facebook.com među prva 3 rezultata. Naravno, bez upotrebe riječi facebook, imena neke osobe koja je na facebooku itd. Probao sa "social network", "find friends" ali nije išlo. Danas vidim da je za  "find friends" facebook prvi - ne znam jesu li to Googleovci popravili algoritam ili je facebook optimizirao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice