Čuj nema dokaza, a neki dan su objavili 'bonton' pravilnik za upotrebu istoga.
Uređaj ko uređaj ima budućnost, ali ne onakvu kakvu je Google zamislio
... android mobitel na glavi je umro i prije nego se rodio.
Čuj nema dokaza, a neki dan su objavili 'bonton' pravilnik za upotrebu istoga.
Uređaj ko uređaj ima budućnost, ali ne onakvu kakvu je Google zamislio
Ne slažem se, u zadnje je vrijeme velika strka u vezi općenito "wearable tech-a" ,a Google će, kao kompanija koja tolerira određena odstupanja od svojih produkata, vjerujem dozvoliti pristup mnogim developerima koji će naći načine da poboljšaju produkt.
Mislim da je veći problem u tome koliko neopreznih (PREblaga riječ, ali ne želim da se neki uvrijede) vozača ima, koji nisu sposobni multitaskati, koja je jedna od osnovnih osobina tražena u vozača.
Drugi najveći problem Google Glassa je u biti cijena, rijetko tko je voljan pljunit tolike pare, pogotovo za nešto još u "Explorer editionu".
Multitasking kao najpoželjnija osobina pravih vozača !?
Ovo postaje zanimljivo ... može li mi to malo detaljnije objasnit?
Mislim da je veći problem u tome koliko neopreznih (PREblaga riječ, ali ne želim da se neki uvrijede) vozača ima, koji nisu sposobni multitaskati, koja je jedna od osnovnih osobina tražena u vozača.
Cesto 'multitaskam' dok vozim. Mobiteli, glazba, el-cigareta, ponekad jedem... Tipicni seljo-beljo dakle koji to radi i ima srece da nije jos imao sudara. Barem sam toga svjestan i pokusavam to promjeniti. Da nekim slucajem moram zaposliti profesionalnog 'sofera', na sami spomen mutlitaskinga prilikom voznje istoga nikad ne bi uzeo u obzir.
Ovako multitaskat?
čudi me to za njih. prije bih očekivao lobiranje za lamborghinijeve traktore ("core business" navedene tvrtke) 
Ono što sam htio reći je da mnogi današnji vozači nisu sposobni posvetiti se 'samo' običnoj vožnji, a kamoli još nečemu uz to.
Mislim da si ti malo zabrijo.
Čime bi se trebao još baviti/fokusirati dok vozim, osim na vožnju i cestu?
Eto, ti si jedan od rijetkih koji samo voze dok voze.
Mnogi slušaju glazbu, jedu, pričaju, gledaju oblake, razmišljaju o odgovoru na koji je smisao života i slično...
Ne kažem da bi kada vozimo trebali izgledati kao roboti, samo kažem da je vožnja kao sama zahtjevna aktivnost (mora se paziti na mnogo stvari, zato sam napisao multitasking), a pogotovo kada se tu doda još različitih stvari.