Google Instant

poruka: 42
|
čitano: 4.451
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Instant".
16 godina
neaktivan
Google Instant

A Opera nema podršku jeli ? E u tom slučaju to je jako djetinjasti servis.

Zamislite da u firmi dok radite web aplikacije, kažete svome direktoru da 20,000,000 korisnika Opere neće moći pristupiti programu.

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google Instant

nope, upišem google.co.uk/instant - koji me prebaci na google.co.uk (i mislim si da je taj instant ukljućen), ali nope sve je isto kao i prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Google Instant

Ne kužim ovo....

pa šta to nije bilo i do sad? po čemu se ovo sad razlikuje od onog prije?

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
zoran123456 kaže...

Zamislite da u firmi dok radite web aplikacije, kažete svome direktoru da 20,000,000 korisnika Opere neće moći pristupiti programu.

ni meni nije jasno zašto se Opera diskriminira

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
Google Instant

Radi na google.com a ne i na hrvatskoj domeni....

ali dobra stvar, svakako...svaka čast...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 9:20 (Dentex).

3 0 hvala 0
18 godina
zoran123456 kaže...

Heh mislim da je ovo ipak jako djetinjasta izjava. I ja sam se osjećao zakinut dok je većina vozila euro automobile, a ja stojadina. Međutim to je bila stvar mogućnosti, a ovdje se radi o slobodnom izboru. Naime tih 20,000,000 korisnika je i dalje svega 1% internet populacije koji svojim izborom koriste nešto čemu nije prvi put da ostaje zakinuto za neke opcije koje su u ostalim preglednicima dostupne ili funkcionalne. Dalje i još bitnije, radi se o servisu koji proširuje funkcionalnost ali nije i neophodno nužan te se na njega ne može gledati kao nešto što ozbiljno zakida one kojima to ne funkcionira, tj. tih 1%.

Mogu shvatiti da si nesretan ali da je servis zbog tvog vlastitog odabira i nesreće djetinjast. To je upravo na razini dječjeg egoizma.

17 godina
Jazzer kaže...
zoran123456 kaže...

Heh mislim da je ovo ipak jako djetinjasta izjava. I ja sam se osjećao zakinut dok je većina vozila euro automobile, a ja stojadina. Međutim to je bila stvar mogućnosti, a ovdje se radi o slobodnom izboru. Naime tih 20,000,000 korisnika je i dalje svega 1% internet populacije koji svojim izborom koriste nešto čemu nije prvi put da ostaje zakinuto za neke opcije koje su u ostalim preglednicima dostupne ili funkcionalne. Dalje i još bitnije, radi se o servisu koji proširuje  funkcionalnost ali nije i neophodno nužan  te se na njega ne može gledati kao nešto što ozbiljno zakida one kojima to ne funkcionira, tj. tih 1%.

Mogu shvatiti da si nesretan ali da je servis zbog tvog vlastitog odabira i nesreće djetinjast. To je upravo na razini  dječjeg  egoizma.

onda bi najbolje bilo da radi samo na Chrome-u, Opera koja ima jednake pa i bolje mogućnosti od ostalih browsera ostala je zakinuta, samo mi to nije jasno, zobg čega?

17 godina
protjeran
Google Instant

odlicna stvar radi jako dobro

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

Ne kužim ovo....

pa šta to nije bilo i do sad? po čemu se ovo sad razlikuje od onog prije?

Ili ti nije još uključeno ili si probavao na www.google.hr (radi samo na www.google.com, kako je netko već napisao), u svakom slučaju kad jednom vidiš biće ti jasno u čemu je razlika.

17 godina
zoran123456 kaže...

Kad otvoriš www.google.com, desni klik mišem i odaberi "Edit Site Preferences". Otvori "Network" tab i odaberi "Identify as Firefox" pod "Browser identification". Osvježi stranicu i nakon toga će raditi i u Operi.

18 godina
neaktivan

Klimama je u pravu. Servis ne radi u Operi zato što je netko tako odlučio. Ako maskirate Operu kao FireFox, radi bez problema. Očito netko u Googleu namjerno kopa grob Operi.

Mislim da od danas prelazim na Bing. I zavaravat ću se da nekog u Googleu boli kita što su izgubili jednog korisnika.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
paintb0x kaže...

Klimama je u pravu. Servis ne radi u Operi zato što je netko tako odlučio. Ako maskirate Operu kao FireFox, radi bez problema. Očito netko u Googleu namjerno kopa grob Operi.

Mislim da od danas prelazim na Bing. I zavaravat ću se da nekog u Googleu boli kita što su izgubili jednog korisnika.

Iznenađen

Iznenađen

slijedim tvoj primjer, i prelazim na Bing

16 godina
neaktivan
Google Instant

hvala na informaciji za Operu.

Isprobao sam, uglavnom riječ je o tome da PRIJE si morao nakon unosa riječi kliknuti na gumb "Search" . Ovdje, to ne moraš nego se ispisuju rezultati nakon promjene teksta... Neodlučan...   Neodlučan ... ... ... Mršti se  ...       ...    Izlanuo se ... A HA HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH ! Smijeh  Je li ovo neka šala ??

OMG, dakle TO je "vijest" ???

Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina

jako iritantna opcija! srećom pa se može ugasiti..

a općenito, odkad su uveli fade-in i suggestions, google nema fluidnost ko i prije..

kaj se same fade-in opcije tiče, prije nego su je uveli kursor bi se sam prebacio na formu za pretragu a ovak ako kojim slučajem browser zaštuca, fade-in prođe al svejedno moraš mišem obavit radnju.. negdje sam pročitao da google svakom novom funkcijom uštedi 5 sekundi? my ass..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
protjeran
nixass kaže...

jako iritantna opcija! srećom pa se može ugasiti..

a općenito, odkad su uveli fade-in i suggestions, google nema fluidnost ko i prije..

kaj se same fade-in opcije tiče, prije nego su je uveli kursor bi se sam prebacio na formu za pretragu a ovak ako kojim slučajem browser zaštuca, fade-in prođe al svejedno moraš mišem obavit radnju.. negdje sam pročitao da google svakom novom funkcijom uštedi 5 sekundi? my ass..

meni nista ne stuca 

rezultat mi dode prije neg bi ja lupio enter

http://asukaanime.weebly.com
18 godina

ne štuca ni meni, uglavno ne, al kad štuca onda imaš od google-a logo i formu za pretragu al tekst indikatora nigdje..

jer, bez obzira ako se cijela stranica nije loadala, pretraga se može izvršiti.. prije je radilo automatski, sad moraš na mišta "gubit" vrijeme

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

Super opcija, meni se sviđa..

Ne osjetim nikakvo usporavanje kao što neki kažu.

Trying is the first step towards failure.
18 godina
neaktivan
Google Instant

naravno.. ovo je samo jedan korak prema rezultatima koje Google zeli da vi vidite...

a znamo kako su ljudi ljeni i komotni.. i ovo je savrsheno za guranje pod nos placenih (instant) rezultata...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
mind_challenge kaže...
paintb0x kaže...

Iznenađen

Iznenađen

slijedim tvoj primjer, i prelazim na Bing

Pa odlazite na servis koji diskriminira Hrvatsku... Go for it...

Every hole is a goal!
18 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Pa odlazite na servis koji diskriminira Hrvatsku... Go for it...

Nisam iz Hrvatske, navikao sam na diskriminaciju, bilo kao 'glupi Bosanac' ili 'lopov Hercegovac'  Osmijeh

16 godina
neaktivan
Google Instant

Pa ta mogućnost postoji već godinama kao opcija search suggestions u IE-u!? Sad to imamo na google hompage-u. Big deal...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
grebatorix kaže...

Pa ta mogućnost postoji već godinama kao opcija search suggestions u IE-u!? Sad to imamo na google hompage-u. Big deal...

suggest je jedno a prikaz kompletnih rezultata je drugo

18 godina
neaktivan
Google Instant

Pa to postoji otkad... Već godina Google dovršava započetu frazu s ponuđenima. Ne kužim šta je to sad tolika vijest?

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Krivo...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 11:46 (ParaNO1d).
18 godina
protjeran
Google Instant

moram priznat da mi se svida taj instant

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
paintb0x kaže...

Mislim da ćeš se brzo vratit na google jer bing daje očajne rezlutate pretrage u odnosu na google, potpuno beskorisna tražilica...

18 godina
neaktivan
Ja koristim bing vec 6 mjeseci i sasvim su mi OK rezultati... nadjem sve...
In Control
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Ja koristim bing vec 6 mjeseci i sasvim su mi OK rezultati... nadjem sve...

Ja kad god nekaj tražim bing mi baca nebuloze na prva mjesta, a google točno ono kaj mi treba... Možda sam to samo ja, ali takva iskustva imam...

16 godina
zoran123456 kaže...

"Za sada je nova mogućnost dostupna samo korisnicima koji su prijavljeni na Google i koriste ga putem domena u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Rusiji uz pomoć preglednika Chrome v5/6, Firefox v3, Safari v5 za Mac i Internet Explorer v8."

Naglasak je na boldanom. Možda još testiraju Operu.

18 godina
neaktivan
espero kaže...

Naglasak je na boldanom. Možda još testiraju  Operu.

Ali u Operi radi već sada, samo ne radi kada server zna da si pristupio Operom, kada misli da pristupaš iz FireFoxa sve radi bez problema...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice