Google gasi online trgovinu

poruka: 30
|
čitano: 3.957
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google gasi online trgovinu".
16 godina
neaktivan

U Googleovu obranu, nekim ljudima je kupiti krumpir na placu zbunjujuce, a kamoli smartphone preko interneta...   Smijeh

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
protjeran

hehe, malo se google preracunal, i u neku ruku mi je drago....

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Toliko o "iphone killeru"

Veliki podbacaj...

3 2 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Google gasi online trgovinu
mighty99 kaže...

Veliki podbacaj...

slazem se, ali dosta su i sami krivi s nacinom distribucije.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
protjeran
mighty99 kaže...

Veliki podbacaj...

gle, s marketinske je strane pobacaj... neuspijeli hipe... poslovni neuspijeh....

ali s tehnicke strane(korisnicke) je to samo jedan u redu "iphone killera" (mrzim taj izraz, posto ne usporedjujem telefone s iphoneom inace :)

narocito kad izadje upgrade na 2.2 :) to je otprilike kao iphone os 5.0.... :)

16 godina

evo baš zbog ovog je apple broj jedan ,daj raji što želi napravio si sve,što ti koristi dobar hardver ako ga neznaš prodati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Mislim da je problem u cijeni jer je preskup za vecinu korisnika, i naravno da bi ga ljudi radije kupili u trgovinama mobilnih operatera jer sa ugovorima od godinu ili dvije dobivaju znatno prihvatljiviju cijenu za uredaj i druge pogodnosti.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google je od početka krenuo krivo sa prodajom Nexusa, nekako mi je to čudno ipak je to Google

3 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pa Google ne razvija hardver, HTC to radi umjesto njega. Na Googleu je samo da osigura dobar marketing, a ovaj put su se preracunali.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina

Ovo je po meni jedan od većih marketinških failova u zadnje vrijeme.

Toliko dobar i u vrijeme kada je izašao, napredan uređaj su toliko zasrali užasnom trgovinom..

Pa koliko bi ga ljudi i sa foruma kupilo da se kod nas ikako i može kupit..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

HTC Desire je veći "iPhone killer".

Ja mislim da je bolje Google-u da razvija Android platformu umjesto da se bavi hardverom - kao što vidimo svi se bore za Android.

Pa to Google i radi, jer Nexus One je HTC-ov uredaj.

Ali nije Google izbacio Nexus One samo zato da zgrabi lovu, nego mislim da je htio uredaj na kojem moze pokazati svoj software, evo recimo tko zna kad bi Android 2.2 "zazivio" na mobitelima da nema Nexus One-a, ovako ce od prvog dana biti dostupan za koristenje(na Nexus One-u) :)

addicted to HD :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene je bas to navela da kupim desirea (ponosan sam vlasnik od jucer posljepodne) da ima n1 u kod nas ili bar u blizini sigurno bi mi on dopa u ruke al vako mu imam brata

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slazem se apple je no1 u prodavanju skupih sranja

RazorNapster
16 godina
neaktivan

Ja imam N1 i sasvim sam zadovoljan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Barnie kaže...

+1,i ja se slažem da je HTC slabo poznato smece

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 20:47 (bugonja).
18 godina

Bilo je i vrijeme.

Smatram da je N1 dobar uređaj i sa umanjenom (prihvatljivom) cijenom mislim da bi još mogao "pokoriti" tržište tj. ubrati dio kolača. Cjena svakako mora biti niža od Desire-a ako misli konkurirati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

steta sto n1 nije ubrao veci udio u trzistu... trenutno imam iphone... a premda mi pretplata u vipa istjece za neka 4 mjeseca tj za mjesec mogu produziti uzimam desire :) 095 u iphone a 091 u desire :P.... jedva cekam

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Djeca su prvo pocela gubiti normalan zivot uz kompjutere, pa uz konzole a sad vidim kako se iz dana u dan pojavljuje sve vise uredjaja koji najvecu primjenu imaju u retardaciji mladih. Mobitel kao urdjaj bi trebao sluziti (a mnogima i sluzi) za ubrzavanje zivota i radnih obaveza a ne za gubljenje i ono malo slobodnog vremena koje danas covjek ima. Kad procitam kako neko djete ima ovakav uredjaj, a neamjerava kupit jos jedn mogu zamislit na sta taj neko lici i kakav mu je socijalni zivot. Ocito je to nekima i statusni simbol, no u biti je to ko kad vidis cigu sa velikim D&G na majici.

2 1 hvala 0
16 godina

dobar komentar ni ja nisam nikad razumio mobitel groznicu,ono možeš s njime na facebook i bug forum ,i hrpa ostalih gluposti koja zatupljuje mlade ljude,a što se može to ti je moć reklame

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
surki kaže...

Djeca su prvo pocela gubiti normalan zivot uz kompjutere, pa uz konzole a sad vidim kako se iz dana u dan pojavljuje sve vise uredjaja koji najvecu primjenu imaju u retardaciji mladih. Mobitel kao urdjaj bi trebao sluziti (a mnogima i sluzi) za ubrzavanje zivota i radnih obaveza a ne za gubljenje i ono malo slobodnog vremena koje danas covjek ima. Kad procitam kako neko djete ima ovakav uredjaj, a neamjerava kupit jos jedn mogu zamislit na sta taj neko lici i kakav mu je socijalni zivot. Ocito je to nekima i statusni simbol, no u biti je to ko kad vidis cigu sa velikim D&G na majici.

Ovim postom zvučiš kao tip koji nema previše para pa uvjerava raju da je njegova 3310 najbolja..

Zašto bi mobitel služio za gubljenje vremena? Smartphone mi je donekle olakšao život i puuno ubrzao neke radnje..

To što neko ima 1000 igara na mobu i trudi se sve ih preć, nije problem mobitela, već pojedinca koji ga koristi na krivi način.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
protjeran

Ha, ha, ha, budale, tak im i treba kad su se držali visokima i prodavali Nexus na kapaljku, sad kad je Desire u ponudi Nexus će u ropotarnicu, sad se mogu j***t ko će im to više kupit kad je Desire brži, bolji i jeftiniji, nema tu više nikakve excusivnosti, baš ko i kod Google Chrome-a "two thumbs down" od mene!

iPhone killer .... NOT (nije da sam fan Applea)

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bugonja kaže...
Barnie kaže...

+1,i ja se slažem da je HTC slabo poznato smece

pa narvano da je slabo poznato smece to si jedino ti moga rec i drugi mac fanovi niko drugi ne moze rec takvu glupost

RazorNapster
16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Joj bas mi je lijepo vidjeti da ima HTC obozavatelja. Uskoro cu dobiti Desire jer smo na VIP-u, pa sam se pitao da li cu biti u mogucnosti dobiti dovoljno novaca da kupim iPhone za njega, a sad vidim da ce ipak biti dovoljno ... za takvu transakciju.

ako ga prodas i kupis iphone samo ti gubis,al bez brige desire vrijedi vise

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tko im je kriv kada im treba nekoliko mjeseci da krenu globalno. Ljudi pokupovaše iPhoneove, HTC-ove, SEX10 (lol - SonyEricsson) i slične aparatiće...

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Mislis? A sta kad bih ti rekao da sam arhitekt a istovremeno i tehnofil koji zaradjuje dovoljno da sebi priusti sve igrackice koje zeli i da igrom slucaja imam vec drugi smartphone (prvi je bio toliko hvaljeni iPhone 3G) i da sam na ovom drugom osim poruka i poziva opcije isprobavao mozda prva 2 dana. Mislim da slijedeci mobitel kojeg budem uzimao od operatera nece biti po principu da njih sto vise kosta nego onaj koji bude imao najtrajniju bateriju. Upravo ti ovim svojim postom zvucis ko cigo iz mog prethodnog posta koji misli da je mobitel statusni simbol. 

16 godina

Potrebe se razlikuju..

Ovom rečenicom "Mislim da slijedeci mobitel kojeg budem uzimao od operatera nece biti po principu da njih sto vise kosta" pokazuješ koliki su ustvari tehnofil..

Ne razumijem zadnju rečenicu. Zbog čega ja to tako zvučim?

16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Potrebe se razlikuju..

Ovom rečenicom "Mislim da slijedeci mobitel kojeg budem uzimao od operatera nece biti po principu da njih sto vise kosta" pokazuješ koliki su ustvari tehnofil..

Ne razumijem zadnju rečenicu. Zbog čega ja to tako zvučim?

Zato sto si u svojoj glavi umislio da je moj post tu zato jer nemam novca kupiti neki smartphone. Sam si napisao da valjda imam staru nokiu pa sam sad ljubomoran na svakoga ko ima nesto bolje, dakle odmah sve gledas kroz novac. Tako i cigo misli da mu svi zavide zbog njegove majice sa veeelikim natpisom D&G. Sirotinjski mentalitet.

Objasnit cu ti ovo za kupovinu mobitela. Svako toliko i toliko operater mi zbog bodova koje dobijam (flex team 700) ponudi da izaberem neki mobitel. Posto ja u pravilu (kao i vecina ljudi koje poznajem) kad dobijem racun uvijek mi se cini prevelik (nikad ispod 1k kuna, a zna biti i duplo) tu njihovu ponudu uzimam kao neku satisfakciju jer me konstantno pljackaju pa uzmem mobitel koji je inace najskuplji. Ne da bi ja imao najskuplji mobitel, nego da na meni manje zarade. Mobitel uopce ne upada u sferu moje ljubavi prema tehnici. nekad davno je spadao. Sad mi je zaista iskljucivo bitno koliko mu baterija traje sto je najcesce obrnuto proporcionalno mogucnostima mobitela. Nebitno mi je koliko MP ima kamera na mobitelu kad cu ako zelim nesto fotografirati upotrijebit vrhunski fotoaparat. za internet imam racunalo (zvijer) i laptop(zvijer) i ne razumijem ljude koji se pate na onim malim ekranicima surfati. Za gledati filmove i slusati glazbu ti necu napisati sta koristim jer bi onda ja ispao ko onaj cigo sa D&G  :)

Da se vratimo na bit, smartphone kupuju razlicite kategorije ljudi, ali njihove mogucnosti najcesce koriste djeca.

Da ne bi ispalo sve tako crno, drago mi je da mi mobitel ima navigaciju, iako je do sada i  nisam nesto koristio smatram da je to jedna od eijetkih mogucnosti modernih mobitela koja uistinu nekome ozbiljnom sluzi.

16 godina

Ja sam samo rekao da tvoj post tako zvuči..=)

Općenito, glupo je generalizirati. Smarphone može biti od veelike pomoći, a može i za ono što si ti u svom prvom postu opisao. Kao što rekoh smartphone-i su vrhunske stvari, samo je pitanje kako će ga tko iskoristiti..

Da se vratimo na bit, smartphone kupuju razlicite kategorije ljudi, ali njihove mogucnosti najcesce koriste djeca.

I ja se dam vrlo lako svrstati u tu skupinu. Ne znam kad sam zadnji puta svoj mob iskoristio za igranje ili ubijanje vremena..;)

Ali da..stvarno kada vidim hrpu ljudi iz moje okoline tj. mojih vršnjaka i za što oni koriste premoćne mobitele dođe mi muka..žali bože novaca..

18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ja sam samo rekao da tvoj post tako zvuči..=)

Općenito, glupo je generalizirati. Smarphone može biti od veelike pomoći, a može i za ono što si ti u svom prvom postu opisao. Kao što rekoh smartphone-i su vrhunske stvari, samo je pitanje kako će ga tko iskoristiti..

I ja se dam vrlo lako svrstati u tu skupinu. Ne znam kad sam zadnji puta svoj mob iskoristio za igranje ili ubijanje vremena..;)

Ali da..stvarno kada vidim hrpu ljudi iz moje okoline tj. mojih vršnjaka i za što oni koriste premoćne mobitele dođe mi muka..žali bože novaca..

Tocno to, ja kad sam prvi put dao frendovima da vide moju novu zvijer, prvo pitanje je koje igrice ima?

Pa di nade to gledat medu tisucama mogucnosti :)??

addicted to HD :)
16 godina
odjavljen

To mene tolko živcira jadan cura u mojoj skoli ina N900 da N900, a ni nezna da je to smartphone ni kaj sve moze nego joj je mamica to kupila jer je bio lijep. UŽAS.

Ja pak sam na svoj 5300 radio sve kaj sam mogel, Svakave emulatore i ostale gluposti...MObitel sam iskoristaval u potpunosti, ali nije bio nesto. Ovi pak imaju takve mrcine od mobitela za piasanje porukica i zvanje...

Pinky je zakon... I ♥ π

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice