Google Chrome 33

poruka: 7
|
čitano: 1.875
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Chrome 33".
15 godina
neaktivan
Google Chrome 33

Tko hoće novi tab nazad, tutorijali se nalaze na slijedećim linkovima.

http://bit.ly/1bSF9rP - Normalni novi tab

http://bit.ly/Mh64ky - Novi tab sa više funkcija

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 21:35 (Marko :D).

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Google Chrome 33
Meni je veca novost sto je Opera napokon dobila bookmarkove. :-)
15 godina
Koja je to samo glupost s ovim dodatkom googlea na new tabu, pa ja uvjek kad nesto pretrazivam samo ukucam u adress bar i isto mi pretrazuje na google. Sramota od njih
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Koja je to samo glupost s ovim dodatkom googlea na new tabu, pa ja uvjek kad nesto pretrazivam samo ukucam u adress bar i isto mi pretrazuje na google. Sramota od njih

Toplo se nadam da je ovo sarkazam...

EDIT: budući da sam dobio hrpu palaca, može li me netko prosvijetliti i napisati zašto je to sramota za google?

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2014 16:22 (rustweaver).
16 godina
odjavljen
Google Chrome 33

Ja sam na Chrome Dev verziji 34, verzije 33 i 32 imaju bug sa zumiranjem (stranica se ponekad zumira sama od sebe tijekom skrolanja kotačićem). Uostalom, slogan Googlea je "Ako nešta valja, pokvarit to što prije"...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google Chrome 33

Ja imam probem odkako mi je se azurirao na ovu verziju. Naime, chrome mi nikako da otvori stranice koje su sifrirane odnosno HTTPS. ne mogu otvoriti google, facebook i slicne stranice. Pokusao sam s reinstalom i svim i svacim no bezuspjesno. Zanima me jeli tko imao slican problem s ovim i kako ga je rijesio. Trazio sam po netu neke stvari ali bez uspjeha. Skenirao sam cak i racunalo od spywarea i slicnih napasti (s Malwarbytes) ali nista nije nasao.

P.S uredno mi sve radi na operi i internet exploreru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google Chrome 33

Probaj u Comodo Dragonu. On je baziran na Chromiumu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice