GlobalFoundries prema 32 nm

poruka: 5
|
čitano: 1.027
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GlobalFoundries prema 32 nm".
17 godina

Intel baj baj, RIP

AMD Athlon 4200+ X2,2GB ram, 2x160GB hdd xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd ,Win 7 b
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: GlobalFoundries prema 32 nm
bik kaže...

Intel baj baj, RIP

Rest In Pieces Belji se
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
neaktivan

Daj kaj vam je, ko da ce samo tako miljarderska firma propast samo zato sto AMD ide na 32nm.

Ali glavno da AMD ide na 32 jel tako ADM-ovci? a sad moze INTEL propast. da baš.

isto se desava i sa grafickama, a i bude...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: GlobalFoundries prema 32 nm
bik kaže...

Intel baj baj, RIP

Jel ti shvaćaš da intel svoj prvi 32nm proc izdaje krajem ove godine , a amd tek sredinom/krajem sljedece godine? Da nepričam koliko intel ima fabova...

Inače ja "navijam" za amd, i zelio bih da se oporavi i otplati sve dugove te sto prije zavrsi fab u new yorku, a najvise od svega bih volio vidjeti kako dere intela kao u doba athlona xp / 64 / x2.
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Derat će on Intel, derat. I oderat.Smijeh Za ovako velike promjene treba vremena i prilagodbe, ali kad zupci sjednu na svoje mjesto (metaforički rečeno), AMD će pokopati Intel. Natpis na nadgrobnoj ploči: "Ovdje leži Intel, moj ne-više-hehehe konkurent. Počivaj u dijelovima, tvrdoglavi pohlepniče!"Belji seNevinašceSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice