Bez veze. Čemu tako dobra ploča za tako loše procesore?
Tko ima novce ionako kupuje C2Q ili Ci7.
vec mogu vidit svadju Intel-ovaca i AMD-ovaca ... naravno AMD-ovci ce pilit kako je Phenom II najbolji procesor, a Intel-ovci obrnuto... Veselim se citanju glupih postova i svadji... :P , neka borba pocne
mtopol tebi fali malo IQ..... - evo ti jedan glupi post za citanje
Zadnji cpu od Intela kojeg sam imao je bio Celeron 667,u zadnjih 6-7 godina nisam nikad više kupio ni poželio Intel cpu.Sljedeći upgrade je Phenom 2 naravno,krajem ljeta kad amd izda i novi 890 chipset.
nema borbe i svadje koji je bolji, core i7 je pokopao Pheanom II ...(barem dok amd ne pocne triple channel ddr podrskom)
http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-phenom-ii,2119.html
meni je zao kaj AMD nemre vise konkurirat Intelu da mu malo konkurencijom skine cjenu
core i7 je bolji od pheanom II ali malo pogledaj rezliku u cjeni!!!!!!!!!!Mislim da je AMD tek sada poceo biti konkurencija intelu
Mislim da je AMD napokon počeo konkurirat Intelu, napokon...
Ovo je baš ploča za iživljavanje na procesoru... Samo će sigurno biti preskupa...
Čuj, sve kvalitetne stvari imaju svoju cijenu. Zatim, AMD je krenuo u pohod na Intel da ga sruši s trona, u čemu će zasigurno uspjeti. Naprijed AMD!!!
nema borbe i svadje koji je bolji, core i7 je pokopao Pheanom II ...(barem dok amd ne pocne triple channel ddr podrskom)
meni je zao kaj AMD nemre vise konkurirat Intelu da mu malo konkurencijom skine cjenu
AMD je zakon ,
do sad san od pc-a ima 3 intela (166 , 366 ,3.0) i 3 amd-a(133 dx-5,A 2000++ ,i sadasni A x2 5000+)
Volija bi da se pojavi jos jedan jedan proizvodjac , cyrix je prije 10-ak godina bija 3. opcija(premda daleko bili od AMD-a iIntela) onda bi cijene jos pale ,da nije AMD-a jos bi mi davali 1000€ za najjeftiniju kantu...
Ja nisan lud da za cca 10% vise snage dajen skoro 50% vise love ....
Ko misli da ce AMD propast ili to prizeljkuje jako se zeznuo to se nece nikad dogodit, daj zamislite da Intel ima totalni monopol na procesore za siroke mase i da je jedini proizvodjac istih pa to bi bilo gore od Kuge za nas korisnike!!!
Cuj ima ljudi koji vole imat najjaci auto u selu a to se odnosi i na procesore a to kaj nemaju za struju i rezije nije bitno, najbitnije da je njihov proc najbolji a ostalo nije bitno iako ga zapravo ne mogu iskoristit kak treba ali za sminku je super!!!
Neznam zasto glupa svadja sto je bolje???
Ja jos imam stari AM2 x2 6000+ s nforce 590SLi i 8800GTX 768Mb i sve sljaka do jaja!!!
Prije sam preferiro vise AMD + nvidia jel je super sljakalo i bilo super jeftino!!!
Sad po svemu sto vidim i cujem (testiram u firmi) dobitna kombinacija je INTEL + nvidia i to nenadjeb.....!!!
AMD se pokusava ugurat na srednju klasu s malim cijenama i di ce vjerovatno i uspjeti (intel + nvidija = jako skupo)
Sto se nas obicnih tice JAKO dobro jer sto vise AMD snizi cijene onda ce i intel morat spustat cijene.
Zato ja navijam za to, da se desi sto prije!!
A za ono ko je bolji - sve je bolje novo od starog
P.S.
Komentar very high/high!!
Nema te igre koju moj X2 6000+ s 8800GTX nemoze pogurati!!!! SVE al bas sve deru bez jb...!!! 
I zato nevidim zasto bi moro kupiti nes od 5k kuna da bi islo brze od moga za par slika.
Ko misli da ce AMD propast ili to prizeljkuje jako se zeznuo to se nece nikad dogodit, daj zamislite da Intel ima totalni monopol na procesore za siroke mase i da je jedini proizvodjac istih pa to bi bilo gore od Kuge za nas korisnike!!!
Ovo sto kažeš Intel + nVidia ti bas ne drzi vodu jer Intel + AMD puno bolje rade pogotovo ako ne zelis bacati pare u vjetar za neku GTX280 ili 285 kada za te pare dobijes 4870X2, a još bolje sve to na novoj Dragon platformi ko zmaj za puno manje pare i gura SVE na very high, jedino sto neki tupe da ce se to vidjeti kasnije to nije istina, a sto je je Intel je bolji na High end trzistu dok je AMD bolji u Mainstreamu pogotovo sa odnosom dobiveno / ulozeno, tako da svatko ima svoje prednosti i nedostatke, a to sto ce raja kupiti bilo sto sto kosta taman u njihovom cjenovnom rangu to je, jer je i dalje vecia kupaca neobrazovana da kupuje najbolje za tajh novac i po svojim potrebama.
P.S.
Molim vas da se ne ljutite ali ja osobno favoriziram AMD sto se vjeroajtno i vidi u postu ali pokusao sam biti objektivan. Moj argument je taj da ako AMD propadne ( sto nadam se nece - sigurno nece ) onda Intel i nVidia imaju odrjesene ruke za prodavanje smeca po extra cijenama
amd nije napravio ovaj phenom 2 da bi parirao intelovoj i7...to morate shvatit...napravit ce oni vec nesto o cemu cemo raspravljati
Za konkurenciju i7 bi sada trebao izaci novi FX kako sam cuo, a to bi moglo mozda parirati najjacim intelima tako i po cijeni naravno
Za dvadesetak dana bi se trebali pojaviti novi Phenomi koji podržavaju DDR3 radnu memoriju.
AMD Phenom II X4 925 - 2.8GHz, 8MB Total Cache
AMD Phenom II X4 910 - 2.6GHz, 8MB Total Cache
AMD Phenom II X4 810 - 2.6GHz, 6MB Total Cache
AMD Phenom II X4 805 - 2.5GHz, 6MB Total Cache
AMD Phenom II X3 720 - 2.8GHz, 7.5MB Total Cache
AMD Phenom II X3 710 - 2.6GHz, 7.5MB Total Cache
Svi su AM3, 95W, DDR3-1333/DDR2-1066.
Do ljeta bi se trebala pojaviti još dva:
AMD Phenom II X4 945 - 3.0 GHz, 8MB Total Cache
AMD Phenom II X4 950 - 3.1 GHz, 8MB Total Cache
125W
Za dvadesetak dana bi se trebali pojaviti novi Phenomi koji podržavaju DDR3 radnu memoriju.
125W
125W
Začetnik teme, trločina, se posro i sad gleda kolko će se muha skupiti