fora stvarcica :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I sigurno ce na pocetku kostati kao 10 punjivih baterija...
bezvezzz. u toliko se moze ugurati fuzijski reaktor, pa zasto ne?! malo bi hladjenje bilo problematicno ali bi se i to usavrsilo nakon nekoliko prvih serija.
bezvezzz. u toliko se moze ugurati fuzijski reaktor, pa zasto ne?! malo bi hladjenje bilo problematicno ali bi se i to usavrsilo nakon nekoliko prvih serija.
S kojeg si ti drveta pao? Kakav fuzijski reaktor?!
Ova ideja nije nova, ali uz adekvatnu minijaturizaciju bo puno baterija moglo zamjeniti. Sukladno tome pretpostavljam da će i cijena biti znatno viša od običnih baterija.
šta nije u redu s tobom?
Ovi što prave baterije, pojavom ove bi izgubili brdo novca. Čisto sumljam da će nešto biti od ovog. (nevezano) Da nije naftaškog lobija sad bi svi vozali tesle. Pare pare pareeee.
Ovo je dobro za daljinski,nebi morao mijenjat 20 god. te "baterije".
malo bi hladjenje bilo problematicno ......
Pa hladenje i jeste problematicno osim ako ovu spravicu ne povezes na Savu ili Dunav da bi se hladila kao i svi posteni nuklearni reaktori.
Ajme ...ulepsao si mi dan LOL 
Mislim da je ovo idealno za vibratore.
perpetuum mobile 
hehe, pa u svakom slučaju ako se uspije probiti na tržište naći će primjenu. Ideja je dobra i ako stvar bude funkcionirala i dala dovoljno struje moglo bi biti nešto...
Ovo ce imat najvecu primjenu kod dildaca :D
HA HA. Infinity Orgasm. Koji ste vi kraljevi, već ste mu našli primjenu.
HA HA. Infinity Orgasm. Koji ste vi kraljevi, već ste mu našli primjenu.
Ti vibratora, on zenu, zena tebe :D
zašto ne?. zato što prvi funkcionalan fuzijski reaktor nečemo dobiti još 40 godina po procjenama znastvenika koji rade na njemu. baš i nije jednostavno postići temperature veće od onih u središtu sunca a kamoli držati ih pod kontrolom .
imam ja neku bateriju(svjetiljku, kak se sve moze zvat) i protresem malo i napuni se. radi na foru nekih magneta.
zašto ne?. zato što prvi funkcionalan fuzijski reaktor nečemo dobiti još 40 godina po procjenama znastvenika koji rade na njemu. baš i nije jednostavno postići temperature veće od onih u središtu sunca a kamoli držati ih pod kontrolom .
Cini mi se da tu ima par ljudi koji su me shvatili za ozbiljno, ali ti si mi jos objasnio kako je to nemoguce.
drago mi je da sam nekome uljepsao dan. ti si meni.