GeForce GTX 570 u utorak

poruka: 29
|
čitano: 3.473
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GeForce GTX 570 u utorak".
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 570 u utorak

Izgleda da će ovo biti prava borba u high end segmentu, i nekako mi se čini da bi nVidia mogla bolje proći ovaj put sa svojim gtx570/580 nego amd sa svojim caymanom.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: GeForce GTX 570 u utorak
mrog 33 kaže...

Izgleda da će ovo biti prava borba u high end segmentu, i nekako mi se čini da bi nVidia mogla bolje proći ovaj put sa svojim gtx570/580 nego amd sa svojim caymanom.

na dobrom su putu i drago mi je da se trziste malo stabiliziralo zbog nas kupaca.. jel one cjene pred pola god .. brutala..   {#}

16 godina
neaktivan

Bit će zanimljivo ako gtx 570 nebude previše skuplji od 470, jer to bi mogao biti dobar potez...

Dompa
16 godina
GeForce GTX 570 u utorak

fino fino fino idemo Nvidia,,
ja sam alergican na Ati neznam zasto al nevom ih nikako

jos da je kakvi para pa da sebi uzmem

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 21:49 (tpg).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
GeForce GTX 570 u utorak
Nvidia šalje nova pojačanja na ratno polje,lijepo.Pitanje sto će sad AMD poslat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
GeForce GTX 570 u utorak

Sve je to OK., ali gledam hebote te nove GTX-ice i radeonke iz HD6900 serije su pravi potrošači. Meni se čini da će uskoro doći i 10-pinski konektor za napajanje grafičke.

Cayman će uskoro izaći i vjerovatno će biti bok uz bok sa GTX580/570, jedva čekam. HD6800 me uopće nezanima jer  nije VLIW4 nego stara VLIW5 arhitektura, samo malo tweakan evergreen.

Cayman će bit mrcina i pol, od 45 do 65% veće performanse i do 3 puta bolji u teselaciji od HD5870, ogromno povećanje performansi to će se itekako nosit sa novim zelenbaćima. Nije ni čudo što nvidia na brzaka izbacuje "novu" seriju.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- & Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 23:13 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mrog 33 kaže...

Hmmm ne znam bas, moze se cak i desit da u konacnici u sirovim perf. budu osjetno ispred ali ne i u onim prodajnim - vidjet cemo, ja znam samo da kupujem best for $

ivanoile kaže...
Nvidia šalje nova pojačanja na ratno polje,lijepo.Pitanje sto će sad AMD poslat.

Po najnovijem izgleda ipak salju laku konjicu ilitiga~370mm2,  chip velicine onog u GTX460, navodno Cayman nije bio zamisljen kao higend chip, ali kako je NI silom prilika prebacen sa 32nm nazad na 40nm AMD je u zadnji tren zbog procjene i zelje da nastave s uspjesnom sweetspot strategijom Cayman prebacio u segment vise a u pricu je uletio redizajnirani Evergreen - Barts

Prema ovome AMD ima jos prvobitni highend dizajn - cudoviste ala Fermi (usotalom odredjeni krugovu su bas nedavno gurali informaciju o monstrumu) koji vjerojatno nikad nece zavrsit u masovnoj proizvodnji   

opet to su sve samo price a AMD unazad par godina obavlja vraski dobar posao sto se tice skrivanja informacije, tako da sigurno je da nista nije sigurno.

Kako god ja tipujem na AMD, ali ni Geforsice mi nisu mrske, kao i uvijek odlucit ce cijena

Btw, bugovci mogli ste stavit jos manju tabelu:

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 2:02 (dado8).
15 godina
Hyperion kaže...

Sve je to OK., ali gledam hebote te nove GTX-ice i radeonke iz HD6900 serije su pravi potrošači. Meni se čini da će uskoro doći i 10-pinski konektor za napajanje grafičke.

Cayman će uskoro izaći i vjerovatno će biti bok uz bok sa GTX580/570, jedva čekam. HD6800 me uopće nezanima jer  nije VLIW4 nego stara VLIW5 arhitektura, samo malo tweakan evergreen.

Cayman će bit mrcina i pol, od 45 do 65% veće performanse i do 3 puta bolji u teselaciji od HD5870, ogromno povećanje performansi to će se itekako nosit sa novim zelenbaćima. Nije ni čudo što nvidia na brzaka izbacuje "novu" seriju.

ja jedva čekam da izađe 570 da vidim baš kakva će bit, jer sam se odlučio za tu kupnju

18 godina
neaktivan
GeForce GTX 570 u utorak

Ha, 570-tka bi mogla biti best buy (u smislu performance/$), no vidjet ćemo kad stigne na police dućana.. {#}

Međutim ove godine me ne zanima best buy nego ću se isprsiti za performanse malo više (jer tko zna kada ću opet kupovat grafulju, sad mi dolaze drugi prioriteti u životu skoro hehe)..  imam neku 580-tku u vidu, no čekam i Caymana da donesem konačnu odluku {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 570 u utorak

Koliko ima smisla prelazak sa gtx470 na gtx570, cjelokupna konfa navedena na za to predviđenom mjestu, kakav PSU je potreban na seriju 5?

Gledajuci specifikacije na tablici u postu iznad pomak nije toliko drastican?

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PureEntity kaže...

Koliko ima smisla prelazak sa gtx470 na gtx570, cjelokupna konfa navedena na za to predviđenom mjestu, kakav PSU je potreban na seriju 5?

Gledajuci specifikacije na tablici u postu iznad pomak nije toliko drastican?

IMHO, nema bas previse smisla.

Racunaj da ce GTX570 biti cca. 20-25% brza od GTX470. Ali s obzirom na pad cijena kartica zadnjih 2-3 mjeseca za polovnu GTX470 neces bas dobiti previse novaca (nova dodje 1800+ kn), a nekako predvidjam da ce cijena GTX570 biti 2500-2800kn.

Prevelika nadoplata za dobiveni porast performansi tim vise sto i sa GTX470 mozes sve vrtiti na high grafickim postavkama.

Ako te bas muci razlika u performansama naclockaj svoju GTX470 (kartice se u pravili odlicno clockaju) i uzivaj.

if you are not paranoid you don't have enough information
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 8:00 (Mauro).
18 godina
odjavljen
GeForce GTX 570 u utorak

vidim da gtx570 razvaljuje,da vidimo šta sad amd planira,teško će potuć nvidiu odnosno vjerojatno neće

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
GeForce GTX 570 u utorak

A gledajte ovo: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1451

Zanimljivo.

Nisam nikad imao nvidiu, al sad bi mogao.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomytheboss kaže...

Zanimljivo.

pravo malo remekdjelo

Sve je moguće...
17 godina
odjavljen
GeForce GTX 570 u utorak

Jedav čekam da dođe pa da si upiknem još jednu GTX470 za mizernu cijenu. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeForce GTX 570 u utorak

Dali bi Moj PC mogao gurat gtx 570? npr da je proc na 3.5ghz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tomytheboss kaže...

Zanimljivo.

bas je nekako funky{#}, steta samo sta najvjerojatnije taj model nece nikad zavrsit u ovoj nasoj vukoj...

vexx5555 kaže...

Jedav čekam da dođe pa da si upiknem još jednu GTX470 za mizernu cijenu. {#}

samo nemoj zaboravit nabavit i dobre sluske{#} {#}

MasinGeri kaže...

Dali bi Moj PC mogao gurat gtx 570? npr da je proc na 3.5ghz.

da, a proc vjerojatno ide i dosta bolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 23:55 (dado8).
17 godina
odjavljen
dado8 kaže...
samo nemoj zaboravit nabavit i dobre sluske

??????? {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
dado8 kaže...

??????? {#}

Aludira na to da gtx470 radi veliku buku, al o tome bi se još i dalo raspravljati

16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
dado8 kaže...

??????? {#}

ma nišššššta {#} {#}

17 godina
odjavljen
mrog 33 kaže...
 Aludira na to da gtx470 radi veliku buku, al o tome bi se još i dalo raspravljati

Ma glupost. Na 40 % vent se ni nečuje. Na 85 % radi neku buku, ali ništa što machine gun ne može nadglasat.

16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
mrog 33 kaže...

Ma glupost. Na 40 % vent se ni nečuje. Na 85 % radi neku buku, ali ništa što machine gun ne može nadglasat.

ma znam ja to sve ali u SLI-u se zna (posebice oko donje grafe ) stvorit "dzep" vruceg zraka i onda imas monade

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 0:09 (dado8).
17 godina
odjavljen
dado8 kaže...
ma znam ja to sve ali u SLI-u se zna (posebice oko donje grafe ) stvorit "dzep" vruceg zraka i onda imas monade

Toga kod mene nema. Pogledaj koje kučište i ploču imam.

16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
mrog 33 kaže...

fino fino,

Cosmos nije bas da je Haf ali moze proc{#}

17 godina
odjavljen
GeForce GTX 570 u utorak

Ploča je bitnija. Kada su obje grafe na njoj, između njih ima još jedan prazni slot razmaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GeForce GTX 570 u utorak

Evo prvih testova gtx 570 i po ovim testovima u vecini igrica i programa je jaca cak i od gtx 480 :D nije puno al za par fps ali je ipak slabija nekih 15 -20% od gtx 580. Evo linka koji to potvruđuje http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Frenkyca kaže...

Evo prvih testova gtx 570 i po ovim testovima u vecini igrica i programa je jaca cak i od gtx 480 :D nije puno al za par fps ali je ipak slabija nekih 15 -20% od gtx 580. Evo linka koji to potvruđuje http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/1

joj nemoj mi guru molim te{#}

imas na netu brdu kolko tolko postenih webova, pa gdje bas njih nadjes{#}

16 godina
neaktivan

http://www.fudzilla.com/reviews/item/21108-nvidia-gtx-570-review

Evo review sa fudzile, grafa je stvarno zvijer, izgleda da se nvidia opet vraća na stare staze kao glavni  gpu proizvođać na tržištu.

a evo i linusovog  unboxinga

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 10:14 (mrog 33).
17 godina
GeForce GTX 570 u utorak

Evo ovoj stranici vjerujem ipak je gtx 570 ja nego gtx 480 :S http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/NVIDIA_GeForce_GTX_570/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice