nekako me ovo ne iznenađuje, jer ovo što je dostupno na nšmea tržištu i nije baš nešto fascinantno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ništa nisu naučili od applea? Trebali su se reklamirati da su izmislili mobitel s navigacijom pa bi se bolje prodavao.
koliko zarade kad mogu smanjit cijenu sa 200 na 100 dolara... e šta su ti marže...
Jel ništa nisu naučili od applea? Trebali su se reklamirati da su izmislili mobitel s navigacijom pa bi se bolje prodavao.
A mozda i platiti par ljudi da cekaju u redu nervozni da ga kupe prvi...
HAHA koji prevaranti....
A tesko je to .Vecina potencijalnih kupaca ili nisu culi za garmin (sto je vjerojatno ako nemaju dodir sa navigacijskom opremom) ili im garmin nije u primisli vezano uz mobitele.Treba tu utuci love i love na reklamu a to im se nebi isplatilio pored vec ustaljenih igrca na trzistu.Ocito je jedini put svima pokusti kroz providere usluge gurat u paketima ali ni to nejde.
Kod nas nije bas bajno sa njihovom ponudom .Osobno sam drzo sam g60 od njih i uredjaj je bio cist solidan vidno napravljen da bude navigacija sa telefonom (meni je poprilicno slican navigacijskim uredjajima) a ne obrnuto.Ali to malo sto sam se druzio ostavio je dobar utisak .cijenu pa time i isplativost nebi znao.
Sad malo gledam po netu zainteresiro sam se i vidim da ima par modela m10 zgleda primamljivo jupijima vidno utjecan vanjstinom apple-a http://www.garminasus.com/en_GB/phones/nuvifone-m10/
Zele se siriti jer navigacije polagano kao samostalni uredjaji su u opadanju barem za home usere.
Mislim da im je boducnost poprilicno izvjesna da ce smanjiti tvrtku na specijaliziranu opremu tipa za plovila extremne sportase i slicno plus softwareski dio za druge