Sve je to lijepo, krasno i bajno. Jači procesori, više rama, više prostora na mobitelu... Proizvođači pumpaju karakteristike "šakom i kapom" i, naravno, sve to itekako košta, ALI... mene zanima kada ćemo vidjeti bolje baterije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E da, kad ce i mreza i priblizne brzine omoguciti na sirem podrucju, ne samo u uzem centru grada hmmm
Ljudi danas troše na te mobitele masu love, svake godine uzimaju nove modele a kada pogledaš kolika je razlika iz godine u godinu, sve je to minimalno pogotovo kod Samsunga S5 koji se u malo čemu razlkuje od S4.
Sve je to lijepo, krasno i bajno. Jači procesori, više rama, više prostora na mobitelu... Proizvođači pumpaju karakteristike "šakom i kapom" i, naravno, sve to itekako košta, ALI... mene zanima kada ćemo vidjeti bolje baterije.
Na Note-u je baterija odlična tako da post baš i ne stoji.
Full rad (video , internet , download ...) pojede bateriju za 6.5 - 7.0 sati.
Znači ako se dnevno provede cijelo radno vrijeme na Note-u , imaš punjenje svakih 24 sata (traje do 2 sata - napuniti bat.).
Smatram da je to skroz prihvatljivo.
E sad ako si u postu mislio na neke low-end mašine , to je druga priča.
"što daje brzinu downloada od 300 MB/s."
Nije 300 MB/s, nego 300 Mb/s
mene zanima kada će google napraviti android tako da bude optimiziran za rad na velikim ekranima, procesori su već sad dovoljno jaki da uredno vrte sve standardne aplikacije koje ljudi koriste na desktopu, grafičke kartice odavno podržavaju fullHD rezoluciju koja je trenutko neki standard na desktop monitorima, bluetooth tipkovnice i miševi uredno rade na Androidu, svi preduvjeti su tu, samo sučelje treba prilagoditi i svi high end mobiteli bi bez problema radili kao desktop. Znači spojiš bluetooth tipkovnicu i miša, spojiš monitor i imaš desktop računalo.
Na Note-u je baterija odlična tako da post baš i ne stoji.
Full rad (video , internet , download ...) pojede bateriju za 6.5 - 7.0 sati.
Znači ako se dnevno provede cijelo radno vrijeme na Note-u , imaš punjenje svakih 24 sata (traje do 2 sata - napuniti bat.).
Smatram da je to skroz prihvatljivo.
E sad ako si u postu mislio na neke low-end mašine , to je druga priča.
Druže filozofe, nisam mislio na low end mašine nego bi volio imati barem 3 dana korištenja mobitela bez punjenja. Zar je toliko teško shvatiti iz posta ili se praviš važan šta imaš Note 4? Skoro sam i ja uzeo Notea, ali neću hranit naše operatere i razbacivati se novcem kad nije potrebno. Znam vrlo dobro koliko mu traje baterija jer prije nego šta išta kupim dobro pogledam po netu što korisnici imaju za reći.
Racunaj krajem 2018.
Druže filozofe, nisam mislio na low end mašine nego bi volio imati barem 3 dana korištenja mobitela bez punjenja.
Uzmi Htc Desire i pali ga po pola sata dnevno , trajat će i duže od 3 dana
.
Racunaj krajem 2018.
Meni jedan čovjek nije mjerodavan nego sam i ja lijepo napisao da gledam mjesecima po netu što kaži korisnici. Množina. U prijevodu: tražim što više ljudi govori, a ne samo jedna osoba. Moje razumijevanje baterije je da mora izdržati 3 dana. Kolega je prodao LG i kupio Xiami Redmi Note (verzija bez 4G-a) i baterija mu traje puna tri dana. Tako ja shvaćam rad baterije - maltretiraš mobitel 3 dana i tek krajem trećeg dana da je puniš. Nadam se da sam sada jasan.
Kao korisnim Xperiu Z3 Compact, jako dobro znam sto znaci visoka autonomija i prvi red hardvera.