Galaxy S III u travnju?

poruka: 67
|
čitano: 4.886
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S III u travnju?".
14 godina
Galaxy S III u travnju?

Kao i prošle godine, sve se ponavlja.
Sa Samsungom znaš na čemu si.
Godinu dana između flagship uređaja i rokaj.

Kod nas dostupan opet početkom ljeta (sredina 6. mjeseca). 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
5 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

super nadam se da cijene odlicnog s2 idu dole iza toga.. {#}

xfact
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Galaxy S III u travnju?

još na njemu napraviti neku sabirnicu i izvesti na konektor, s konektora na neki sabirni uređaj sa portovima za monitor, tastaturi i miš i eto ti računala.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Galaxy S III u travnju?

da imam para koliko nemam

na ljeto bi prodao iphone i kupio sgs3. do zime bi ga frknuo i uzeo iphone 5. itditditd {#}

Moj PC  
3 9 hvala 0
15 godina
Galaxy S III u travnju?

Slabo je to, ništa dok ne izađe 8 jezgri

8 6 hvala 0
15 godina
Galaxy S III u travnju?

Ne shvaćate da 4, odnosno 5 jezgri nije prese*avanje nego se tim ide manjoj potršnji. Sad Google u ruke i vidite zašto.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

ma da ... pa svi znaju da je iPhone bolji od Samsungovog modela. Čeka se iPhone 5 koji će sigurno biti revolucija !

;-)

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
4 25 hvala 0
14 godina
Re: Galaxy S III u travnju?
zoran123456 kaže...

ma da ... pa svi znaju da je iPhone bolji od Samsungovog modela. Čeka se iPhone 5 koji će sigurno biti revolucija !

;-)

Hahahah.

Odbij dečak od kazana!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
protjeran
Opet rat na relaciji iphone-android
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
13 godina
neaktivan

Neka ratuju .. 

Oba mobitela su vrhunska (iPhone , Galaxy sII/III) . Svatko će odabrati nešto po svojoj volji :)

13 godina
protjeran
O ukusima se ne raspravlja :-P
Gaming is my drug.The more i take it the more i am addicted
17 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

2015 ce biti 32-jezgreni i 50mpixel kamere (unistit ce hasselblad)

nije bitno kaj to nis koristi na mobilnom telefonu glavno da brojevi idu na vise

1 6 hvala 1
17 godina
Dok sam videl specifikacije adrenalin me puknul. :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina
Tcherot kaže...

nije bitno kaj to nis koristi na mobilnom telefonu glavno da brojevi idu na vise

Zašto ne ako se može?

Nikada mi neće biti ta ljudska mana biti jasna.

Ako se nešto može, više, jače, bolje, brže?
Zašto kočiti?
Ta tehnologija treba progres.
Da nije bilo napretka, svi bismo danas bili na starim ciglama 3310, Ericssonima s antenom na izvlačenje, itd.

U PC-u želiš što više jezgri, što više RAM-a, a na mobitelu ne?
Tko je tu lud? 

15 godina
zoran123456 kaže...

;-)

{#}

pwn too much...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 11:56 (agent_00klc).
16 godina
neaktivan
pinky_dr- kaže...

Neka ratuju ..

Oba mobitela su vrhunska (iPhone , Galaxy sII/III) . Svatko će odabrati nešto po svojoj volji :)

E vidiš, sad bih ja mogao reći da je u usporedbi s iPhoneom svaki drugi mobitel kao igračka, te da Android uređaju kupuju samo luzeri koji nemaju novaca za iPhone ...

ali to bi značilo da namjerno flejmam, pa ću se ipak suzdržati od komentara .. oh eh :)

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
14 godina
zoran123456 kaže...

E vidiš, sad bih ja mogao reći da je u usporedbi s iPhoneom svaki drugi mobitel kao igračka, te da Android uređaju kupuju samo luzeri koji nemaju novaca za iPhone ...

ovo je najdebilniji argument koji sam pročitao u ovoj godini.

Yeah, right. Nemam za iPhone.

Da ga želim, 5 ajdFonova bih si iskeširao, ali nisam lud davati za nešto što ne vrijedi ni upola.

17 godina
Damok kaže...

još na njemu napraviti neku sabirnicu i izvesti na konektor, s konektora na neki sabirni uređaj sa portovima za monitor, tastaturi i miš i eto ti računala.

Samo neki video out (imaš bluetooth za miš/tipk).

Vapor kaže...

Ne shvaćate da 4, odnosno 5 jezgri nije prese*avanje nego se tim ide manjoj potršnji. Sad Google u ruke i vidite zašto.

Guglo sam i nisam našao ništa osim kodiranja videa i igara.

Ali smeta me što se sve puca u high end modele. Hoću mid-range telefon s jednom jezgorm, baterijom od bar 3-4 dana i pristojnim AMOLED ekranom. Kad to dolazi?

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Tcherot kaže...

Zašto ne ako se može?

Nikada mi neće biti ta ljudska mana biti jasna.

Ako se nešto može, više, jače, bolje, brže?
Zašto kočiti?
Ta tehnologija treba progres.
Da nije bilo napretka, svi bismo danas bili na starim ciglama 3310, Ericssonima s antenom na izvlačenje, itd.

U PC-u želiš što više jezgri, što više RAM-a, a na mobitelu ne?
Tko je tu lud? 

zato jer sam ja lud pa od mobilnog uredjaja ocekujem autonomiju barem onakvu kakvu sam imo prije 5 godina a ne da sam 30% dana na punjacu a ne ocekujem rad u 3dsmaxu

i ne ocekujem besmislene pikselaze za panoe na takvim objektivima kao sto su u mobovima

da znam lud sam

14 godina
Tcherot kaže...

zato jer sam ja lud pa od mobilnog uredjaja ocekujem autonomiju barem onakvu kakvu sam imo prije 5 godina a ne da sam 30% dana na punjacu a ne ocekujem rad u 3dsmaxu

i ne ocekujem besmislene pikselaze za panoe na takvim objektivima kao sto su u mobovima

da znam lud sam

Ne kažem da si lud, ali onda nije za tebe smartphone.
Ako ti ne treba mail2go, web2go, igre, kupi si neki dummy uređaj i imaju autonomiju.
Nije li to lako?

Činjenica je da bi trebali malo posvetiti pažnju i na baterije, koje su im danas zadnja i jedina prepreka. 

14 godina
neaktivan
Kuv kaže...
Vapor kaže...

Tegra 3 - http://bit.ly/A33PpR

Sad jasnije?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 12:31 (sambro).
17 godina
sambro kaže...
Kuv kaže...
Vapor kaže...

Tegra 3 - http://bit.ly/A33PpR

Sad jasnije?

Nije. Hrpa nabacanih mogućnosti koje se sve mogu glatko s jednom jezgrom. Ponajprije "console class gaming" koji s četiri jezgre ne može ostvariti iskustvo koje imam s jednojezgrenim prastarim PSP-om.

15 godina
protjeran
Galaxy S III u travnju?

znaci u travnju dolazi novi penis enlargement device?

0 2 hvala 0
14 godina
bus kaže...

Slabo je to, ništa dok ne izađe 8 jezgri

hahaha, upravu si

bas se  i ja pitam kakvi ce biti uopste smartphonei za  5 god, prvenstveno ovi sa android os.om

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan
Galaxy S III u travnju?

Kakva debilna rasprava, to je nemoguće... Nema nijedan pametan post osim prvog i onog u kojem piše da više jezgri znači manju potrošnju baterije.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
TIR669 kaže...

Kakva debilna rasprava, to je nemoguće... Nema nijedan pametan post osim prvog i onog u kojem piše da više jezgri znači manju potrošnju baterije.

Moguće je zove se flamewar suprotstavljanje apple hatera i apple fanboyeva 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Indestructible kaže...

prvenstveno ovi sa android os.om

ti si pametan, jeaaaaa.

Nemoj spominjati Apple i iOS jer nitko ne zna hoće li za 5 godina još proizvoditi i grabiti lovu kao do sada {#}

Dobro si rekao.

15 godina
Kuv kaže...

Ali smeta me što se sve puca u high end modele. Hoću mid-range telefon s jednom jezgorm, baterijom od bar 3-4 dana i pristojnim AMOLED ekranom. Kad to dolazi?

Mobitel ima 4 punokrvne jezgre i jednu pričuvnu na niskoj frekvenciji. Ta pričuvna se koristi za vrtit sustav i automatski manje troši ona na cca. 600Mhz nego recimo jedna jezgra(od dvije) na 1.2Ghz.

Kako zadaci na mobitelu zahtjevaju više snage tako se paralelno s potrebom snage aktiviraju 4 preostale jezgre. 

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno svježim vjestima
15 godina
protjeran
Galaxy S III u travnju?

Da li mi netko ovdje može objasniti kako može bit da iphone4s s pišljivih 800mhz tako pere te samsunge i motorole po benchmarkima da je to sve tužno. Kakve to oni imaju procesore i što im znači to navijanje mhz u nebesa.

Tko je tu lud?

bm1 bm1
bm2 bm2
bm3 bm3
bm4 bm4

2 7 hvala 0
16 godina
zatojeto kaže...

Da li mi netko ovdje može objasniti kako može bit da iphone4s s pišljivih 800mhz tako pere te samsunge i motorole po benchmarkima da je to sve tužno. Kakve to oni imaju procesore i što im znači to navijanje mhz u nebesa.

Tko je tu lud?

Prva dva testa : iOS ima bolji browser, ocito neznaš pročitat naslov testa.

Druga dva : iPad2 i iPhone4S imaju bolju grafičku. Jako, jako jednostavno.

Očito je da se ne razumiješ u to jer su OpenGL testovi za grafičke, a ne za procesore.

Instaliraj na Android stock ICS browser ili neki bolji kao Opera i bit će bolji.

Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 15:39 (8ax).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice