Mene više zanima koliko će vrijedit Nintendo Playstation (jedini primjerak u svijetu, zasad) nakon što ga poznati youtuber sredi 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bitno je da je funkcionalan, baš neki dan gledam kako bi mi dobro došao jedan takav ispravni
Prodaju to sranje za 100,000 $,a ja ne mogu prodati MacBook Pro za 500 € na njuskalu. I onda je ovaj svijet normalan?!
Ni ja ne bih nikad platio toliki novac iz hobistiških ili kolekcionarskih razloga, ali poštujem ako neko ima strast i novaca za takve stvari.
U vezi s tim, prijedlog ljudima koji bi eventualno da zarade neki novac - čuvajte, ako imate, funkcionalan prvi iPhone jer će i on u dogledno vrijeme, vjerovatno, dostići visoku cijenu kod kolekcionara.
Cuvam sve sto imam od elektronike u kutiji.Za 50 godina cu biti milijunas.
Prodaju to sranje za 100,000 $,a ja ne mogu prodati MacBook Pro za 500 € na njuskalu. I onda je ovaj svijet normalan?!
Ne može niti na Facebook... WTF?!
Mene više zanima koliko će vrijedit Nintendo Playstation (jedini primjerak u svijetu, zasad) nakon što ga poznati youtuber sredi 
Pa popravili su opticki uredjaj. Na kraju je ocito bio problem u labavim flat kablovima.
Nintendo Playstation vrti Homebrew igre sa CD-a bez problema.
Po meni je vrijednost neprocjenjena, jer to je "Sveti gral" koji nebi trebao da postoji,
o kojem se godinama pricalo, i mogao je sasvim slucajno biti i unisten
da nije dospio u prave ruke na aukciji - tako da je moja procjena vrijednosti
te konzole na 10 Mil € bez problema. U slucaju da se otkrije jos koji prototip,
i to ispravan - vrijednost bi mogla pasti visestruko.
funkcionalnih?