Full HD na Atomu

poruka: 6
|
čitano: 1.195
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Full HD na Atomu".
18 godina
neaktivan
Full HD na Atomu

Wow, super stvar. Nadam se samo da ima i daljinski i HDMI izlaz (cini mi se da ga vidim, ali nisam siguran).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Full HD na Atomu

E, već mi je pun kufer HTPC fora koji nisu sposobni progutati barem CD! Pa jel tako teško ugraditi i neki čitač.....

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: Full HD na Atomu
virtualAThome kaže...

Wow, super stvar. Nadam se samo da ima i daljinski i HDMI izlaz (cini mi se da ga vidim, ali nisam siguran).

Ima jedan HDMI izlaz, ali uređaj nema smisla osim kao IPTV STB.
17 godina
jakomimi kaže...

E, već mi je pun kufer HTPC fora koji nisu sposobni progutati barem CD! Pa jel tako teško ugraditi i neki čitač.....

A možda je problem pomalo u tome da je neki čitač velik ko cijeli ovaj uređaj, a budući da ima USBove, dva SATA priključka, ima se gdje spojiti i CD uređaj ako ga baš toliko želiš, al za one koji imaju "home server", neki NAS, WinMediaCenter baš i nije bitno da uređaj ima neki čitač, više ti je zanimljivo da možeš vući filmove i glazbu preko mreže (bilo žićne bilo bežićne što bi ovo čudo trebalo podržavati.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 10:17 (Gnjavator).
17 godina
neaktivan

recimo da doma imam i server i NAS i par sto giga glazbe i filmova... i sjedim zavaljen u kauč i sluša mi se neki novi cd ili želim pogledati neki novi film (svejedno u kojem formatu - dobio od frenda divx ili kupio nešto na bluerayu) i onda treba otići u podrum, ripati to sve na server i gledati uz pomoć nekog uređaja? pa kaj nije jednostavnije da ga naprave 1 cm višim i stave unutra neku ladicu? To je moja logika (malo sam lijen...)

Ili barem da naprave neki small factor case, a da u njega stane i tv-tuner i svirač. Ovako ima ili kupiš komponente za ATX case (imam, hvala - mučim se sa daljinskim, stalnom potrebom da nešto još ukucam u tu komandnu liniju ili stisnem miša) ili nešto mikro kojem fali pola toga, a ovi bugovi reporteri to odmah proglase HTPC-om, a niti plejera niti tunera...samo CPU i 4 usb nastavka. dakle moje nezadovoljstvo je više usmjereno na bugovce koji ovako nešto odmah proglase htpcom nego na sam uređaj. tak je bilo i neki dan s onim asusom.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 13:04 (jakomimi).
18 godina
neaktivan
jakomimi kaže...

recimo da doma imam i server i NAS i par sto giga glazbe i filmova... i sjedim zavaljen u kauč i sluša mi se neki novi cd ili želim pogledati neki novi film (svejedno u kojem formatu - dobio od frenda divx ili kupio nešto na bluerayu) i onda treba otići u podrum, ripati to sve na server i gledati uz pomoć nekog uređaja? pa kaj nije jednostavnije da ga naprave 1 cm višim i stave unutra neku ladicu? To je moja logika (malo sam lijen...)

Ja recimo imam MaxTV, Blue Ray i DVB-T tuner i sad mi fali samo nesto sto bi moglo pustati filmove sa neta, recimo HD torrente. CD mogu ubaciti i u Blue Ray ako zelim.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice