Fujitsu Venus

poruka: 11
|
čitano: 1.907
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fujitsu Venus".
17 godina
protjeran
Fujitsu Venus

na koju plocu se to usteka?

nu, glamac, djava ga odnija
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
RE: Fujitsu Venus
za sad nema ploca za to(barem ne za nas smrtnike)..ali nadam se da ce izac u slobodnu prodaju :D
eXtreme overclocker
17 godina
Fujitsu Venus

Nevjerujem dace ovaj procesor ikad izaci za kucna racunala.

Commodore 64 64 KB RAM audio SID C64 OS: ROM BASIC CPU: MOS 6510, 1MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zzz kaže...

A kad pogledaš, zašto je to tako? Šta bi nam falilo da ga nekako sklepaju i izdaju za obične i malene?
Down goes the window, out goes the heat!
18 godina
protjeran
Fujitsu Venus

"The Japanese electronics giant also says it hasn't ruled out adapting its CPU from one used only by the supercomputer industry to one more suited to mainstream computing applications available to mass market consumers."

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
zzz kaže...

A kad pogledaš, zašto je to tako? Šta bi nam falilo da ga nekako sklepaju i izdaju za obične i malene?
 sve ovisi o cijeni proca je zakon(barem tako kazu trebalo bi to prevjerit u realtime aplikacijama) pa bi i vjeroajtno cijena bila velika
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

Falilo bi to kaj na njemu nebi mogao vrtiti windowse jer je kolko vidim SPARC64 arhitektura. To ti je odmah ogromna zapreka da postane mainstream procesor. Ako si na Linuxu/BSD-u/Solarisu/... onda mislim da nemaš frke.

17 godina
neaktivan
Hladni kaže...

Falilo bi to kaj na njemu nebi mogao vrtiti windowse jer je kolko vidim SPARC64 arhitektura. To ti je odmah ogromna zapreka da postane mainstream procesor. Ako si na Linuxu/BSD-u/Solarisu/... onda mislim da nemaš frke.

slažem se :)

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
17 godina
neaktivan
Fujitsu Venus

Ništa novo. Kupili SPARC licencu od Sun-a. Malo nabildali i to je to.

A postojali su prije kompovi na sparcu koji su vrtili Solaris, uredske kofiguracije uglavnom.
Takav komp sa SPARC-om na 400-600 MHz sasvim temeljito gazi i današnje procesore na nekih 1.2-1.6 GHz

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ammone,

Kao prvo, Sun nema nikakvu licencu za SPARC procesore... SPARC procesori nisu Sun-ovo vlasnistvo... SPARC je specifikacija...

Kao drugu, Sun uopce ne proizvodi procesore... Texas Instruments ih proizvodi za njih...

Fujitsu barem sam proizvodi SPARC procesore za sebe... I jedan je od cetiri bitna proizvodjaca procesora baziranih na SPARC specifikaciji u svijetu...

Pozdrav,

Martie
17 godina
neaktivan
Martie kaže...

Ammone,

Kao prvo, Sun nema nikakvu licencu za SPARC procesore... SPARC procesori nisu Sun-ovo vlasnistvo... SPARC je specifikacija...

Kao drugu, Sun uopce ne proizvodi procesore... Texas Instruments ih proizvodi za njih...

Fujitsu barem sam proizvodi SPARC procesore za sebe... I jedan je od cetiri bitna proizvodjaca procesora baziranih na SPARC specifikaciji u svijetu...

Pozdrav,

http://en.wikipedia.org/wiki/SPARC

Desinger? - gornji desni kut.
Čitao sam vijesti da su oni prepustili posao oko SPARCA fujitsuu.
Fala ti majko što nisam gejmer!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice