Foxconn odustaje od ploča?

poruka: 22
|
čitano: 2.327
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Foxconn odustaje od ploča?".
17 godina
neaktivan

Prvo Abit, sada Foxconn.

Tko je sljedeći?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Foxconn odustaje od ploča?

ca me briga jedan manje vise onako in niko ne kupuje to triali su se boljen potrudit

17 godina

Zato sam ja na asusu i vjeran sam mu već dugo. A foxconn mi je i onako bila zadnja ploča koju bi kupio.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina

Prijenosnika je sve više, a stolnih računala sve manje, pa je ovakvo što i za očekivati.

Gartnerovi analitičari predviđaju ove godine pad prodaje stolnih računala za 32%, a rast prodaje prijenosnika za 9%, tako da bi ukupni pad prodaje računala u ovoj godini, u odnosu na prošlu, trebao biti oko 12%. Oporavak tržišta očekuju tek u drugoj polovici 2010. godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 17:13 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Prvo Abit, sada Foxconn.

Tko je sljedeći?

sljedeći je gigabyte, pa dfi, pa ecs, pa asus i ostadosmo bez normalnih ploća, ostat će samo jeftinjakeri koji ku*cu ništa ne valjaju.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
18 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Prison Breaker kaže...

Prvo Abit, sada Foxconn.

Tko je sljedeći?

sljedeći je gigabyte, pa dfi, pa ecs, pa asus i ostadosmo bez normalnih ploća, ostat će samo jeftinjakeri koji ku*cu ništa ne valjaju.
 Vjeruj mi gigabyte neće tako brzo otić.
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
 Vjeruj mi gigabyte neće tako brzo otić.
 Kao ni asus, ovi su pre jaki.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina
neaktivan

ako se i asus povuce ja  se povlacim iz iz ovog svijeta i idem se baviti pcelarstvom,...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja imam Asus matičnu ploču ali teško da ju mogu preporučiti nekome.

Možda Asusove matične ploče jesu dosta dobre ali moja iskustva s njima nisu vedra.

Prva Asus matična mi je riknula iz čista mira.

Srušio ja Windowse, hoću instalirati nove, kad ono Windows neće da krene s instalacijom, dođe do jednog dijela i komp se resetira. Pozovem servis, kažu matična riknula a nemaju pojma zašto.

Onda kupim novu, opet Asusovu, i eto opet problema.

Ovaj puta sa zvucnicima.

Ma uglavnom...nemam neka najbolja iskustva sa Asusovim matičnim.

Kažu da su Gigabytove matične ploče dosta dobre.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gigabyte, ASUS, i ekipa moraju da ostanu

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi, pa kakav će to svijet biti bez stolnih računala?! Bez overclockanja, bez izvrsne grafike i brzine, bez nabrijanih zvijeri, bez vodenog i dušičnog hlađenja... Upomooooooć!!!Viče

Šalim se, stolna računala nikad neće nestat', sve dok ima nas tvrdokornih igrača i obarača rekorda u mučenju nabrijanih zvijeri svim i svačim.Cool

Živjela stolna računala!!!Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
18 godina

abit nije ni valjao (ni jedna od 3 koje sam kupio sebi i curi nije valjala). i sad imam abita i ne radi kako treba.

asus je isto sranje.razvikan je ko i DG pizzeria na domu sportova, a pizza im zadnjih 5 godina ne valja (sad su konačno krepali).

gigabyte je super, nikad problema. oni sigurno neće propast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto mislite o intelovim matičnim.

Kažu da su kvalitetnije ali su skuplje. 

18 godina

U zadnjih 5 ili malo više godina toliko variraju od kvalitete do stvarno jedva spomena vrijednih stvari sve tvrtke da me lagano boli glava. Asus je ušao u marketinške vode, iako imaju soldine proizvode ponekad pretjeruju, abit je umro prije skoro dvije godine, EPOX (još uvijek ne mogu vjerovati da mi ta ploča radi u jednom od kompova, iako mi je bila treća od epoxa),  čuda sam isprobavao, ali GIGABYTE me evo do sada nije razočarao.

Različiti su ukusi, vjerujem i mišljenja, ali koliko muke te osnovne stvari ponekad znaju zadati, to je strašno. Foxconn, sa nforce čipom se ne gasi (windows  i linux), ako imate nvidia karticu(niti novi bios ne pomaže, napajanje, proc, memorija)...mislim ne vjerovatno,...i nitko to ne priznaje kao bug...pa daj me nemojte je...t---...bez obzira kaj je možda to jedna od 1000 ploča, ali kaj je previše je previše, pa taman da se overklokira za 1000 posto....kad gigabyte radi sa čudima od hardveraja, i bez ikakvih problema...i epox overklokan već skoro 4 godine...sa običnim kondičima-...

Zato velim, ne vjerujem dok ne isprobam, a kad se dogode muke, onda po dučanima i sve po spisku, iako nisu oni krivi, gle brate, kupio sam auto, ja bih da vozim i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 22:21 (maskmaker).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gigabyte, dfi - nikad problema

i da, prvi put cujem za foxconn lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

sta me boli kita koja je marka glavno da radi i ima garancije

17 godina
ribar kaže...

sta me boli kita koja je marka glavno da radi i ima garancije

Istina u današnje vrijeme sve je dobro!
18 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

foxconn je najveci proizvodac maticnih za velike brandove kao IBM i HP.
17 godina
protjeran

Steta

Ma neka nama Gigabyte, ASUS, MSI, DFI...

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

E kako mrzim te laptope! To je za curice i šminkere.

Ali ako "puknu" Asus i Gigabyte odošmo u k., mada  ne vjerujem u takav razvoj događaja.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sasa kaže...
nadimak888 kaže...

foxconn je najveci proizvodac maticnih za velike brandove kao IBM i HP.
 Je, ali i za Intel. Meni Intelica 815 već 7 godina šljaka u starom stroju s celeronom 1200. Trenutno ga koristi punica i vjerojatno će izdržati još barem godinu - dvije.
17 godina
protjeran
Whalter vT kaže...

E kako mrzim te laptope! To je za curice i šminkere.

Ali ako "puknu" Asus i Gigabyte odošmo u k., mada  ne vjerujem u takav razvoj događaja.

ako te toliko brine sta ce bit sa jednin prozvodjacom maticni ploca i ako ti je to tolko vazno u zivotu onda si vec odavno otisa u kuratz nemas se sta brinit

a mrzis laptope a? a na faks nosis svoju kantu od dvajes kila svaki dan a? cek malo pa ti si jos u osnovnoj.... a kad putujes negdi isto nosis kantu na zadnjen sicu spojenu priko 12/220 adaptera unda ka nasmis ijadu ipo slika i 5 uri videja to lipo pribacujes na zadnjen sicu a? blago tebi moracu i ja probat jednon to

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice