Flash za mobilne uređaje

poruka: 16
|
čitano: 2.713
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flash za mobilne uređaje".
17 godina
protjeran
Flash za mobilne uređaje

Jos se samo ceka FROYO...

23.6. smo... ceka se sluzbeno priopcenje, predstavljanje, izdavanje! ajmo, brze! :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flash za mobilne uređaje

Pa na Symbianu je Flash već podržan, ne samo u browseru, moguće je pisati i čitave aplikacije.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Flash za mobilne uređaje

bas me zanima odgovor apple-a ako se pokaze da ce ovaj flash zaista i biti odlican na mobitelima(da ne opterecuje procesor,usporava OS ili trosi bateriju)

17 godina
odjavljen
Flash za mobilne uređaje

Ja na Windows Mobile koristim pravi flash- dakle bez prilagodbe, puna verzija za pc. Fučkaš ovo!!!! 

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flash za mobilne uređaje

da danas bi trebo i za desire doć andoid 2.2 :D ufff jedva čekam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flash za mobilne uređaje

I baš sam išo provjeriti i našlo ej novu verziju softwarea, ali nekako nisam siguran da je to android 2.2

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kečko kaže...

I baš sam išo provjeriti i našlo ej novu verziju softwarea, ali nekako nisam siguran da je to android 2.2

daj neki info... brojevi koji pisu, veicina updejta u mb....

pozz

16 godina
protjeran
Flash za mobilne uređaje

ja flasham i bez mobitela malu djecu u parku

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.21.405.2 je verzija neke sitnije ispravke ništa posebno, razmišljam ozbiljno o rootanju i instaliranju androida 2.2 :P
17 godina
protjeran
Kečko kaže...
1.21.405.2 je verzija neke sitnije ispravke ništa posebno, razmišljam ozbiljno o rootanju i instaliranju androida 2.2 :P

17 godina
protjeran
Flash za mobilne uređaje
kako si tek sada to vidio ? update ima nekolko tjedana vec :)
novi bootloader, neke ocite greske ispravljene, al nekolko je bugova ostalo :)

ja cu isto rootati uredjaj ako ne stigne patch uskoro, jednostavno trebam mjesta za aplikacije raznih namjena, pokoju igricu... sve sam proucio i postupak je relativno lagan i bezbolan...
jedino jos nisam shvatio dal app2sd mogu instalrati kao aplikaciju ili da bi njega koristio bas moram koristiti custom romove (sto bas i nebih zelio).

pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flash za mobilne uređaje

a bilo je već i vrijeme, sad da je na symbianu već od prije podržan nisam najsigurniji jer i sam imam symbian i ponešto radi, a nešto ne

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Flash za mobilne uređaje

Ne sumnjam da će i novi Flash maksimalno opterećavati ionako slabe procesore na mobitelima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 16:46 (Asterix).

0 3 hvala 0
18 godina

Mobilni Flash sadržaj iscrtava samo kad je vidljiv na ekranu kako bi uštedio bateriju i opterećenje na procesor...

a zakaj bi samo mobilni uređaji imali ovo?

17 godina
neaktivan
nixass kaže...

Mobilni Flash sadržaj iscrtava samo kad je vidljiv na ekranu kako bi uštedio bateriju i opterećenje na procesor...

a zakaj bi samo mobilni uređaji imali ovo?

Manje je komplikovano napraviti da stalno iscrtava, a na kompjuterima računska moć nije problem - uglavnom.

这是我的个性签名
17 godina
neaktivan
Flash za mobilne uređaje

Točno, ali nemojte zaboraviti da svi proizvođači mobitela ulažu skoro sve resurse u razvoj smartphona, "obični" mobiteli sa tipkama su sve rijeđi (kod nas još toliko ne, ali u razvijenijim zemljama to se itekako primjeti). Skoro svi smartphone koji izlaze i koji su izašli u prošlih godinu dana imaju dosta jake procesore (od 300 MHz do 1GHz) koji bez problema mogu vrtiti sva čudesa modernog interneta (java, flash, html5). Mnogi od tih snažnijih uređaja mogu vrtiti flash i na ekran i u pozadini (tj i na onom dijelu stranice koji nije pokazan).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice