Firefox za Metro

poruka: 4
|
čitano: 1.370
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox za Metro".
15 godina
protjeran
Firefox za Metro

Meni Windowsi 8 izgledaju super! Ako zamislimo da je tesko napraviti losiji proizvod od prethodnog i da se prethodni uvijek unaprijedi (i ako dozivis totalni blackout o visti, milleniumu i sl), onda mislim da ce Windowsi 8 biti samo bolje od 7ice, nikako losiji! Još malo neka je ispoliraju do izlaska i kupujem sigurno!

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Firefox za Metro
Bigkix kaže...

Meni Windowsi 8 izgledaju super! Ako zamislimo da je tesko napraviti losiji proizvod od prethodnog i da se prethodni uvijek unaprijedi (i ako dozivis totalni blackout o visti, milleniumu i sl), onda mislim da ce Windowsi 8 biti samo bolje od 7ice, nikako losiji! Još malo neka je ispoliraju do izlaska i kupujem sigurno!

Jednako tako je bila i Vista bolja od XP-a. Yeah right... {#}

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
14 godina
neaktivan
Firefox za Metro

Meni je taj metro na desktopu čista katastrofa.

4 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Firefox za Metro
paradajz kaže...

Meni je taj metro na desktopu čista katastrofa.

Apsolutno nema smisla na desktopu bez TS-a, narocito na workstationu... valjda ce sad takva publika migrirati na windows server, kako se nekada koristio 2000 a ne ME :P

windows 8 je sjajan, ali forsiranje metroa u zamjenu za klasican start je imho suludo... jako ce to biti zgodno na ARM verziji 8ice, ali desktop jos uvijek nije za to :)

jasno mi je da ce "hack" rjesiti problem, ali radje vidijeti opciju u taskbar propertisima....

imho UBUNTU 12 je krenuo boljim putem... njihov je UI sjajan za tablet ali i desktop... ako si malo "klasicnijeg" ukusa u par klikova imas i klasican taskbar...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice