Firefox 3.6 alfa

poruka: 36
|
čitano: 5.726
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3.6 alfa".
17 godina
protjeran
Firefox 3.6 alfa

Izgleda da su likovi skuzili da je brzina FF u banani u odnosu na Chrome, i ako uspiju popravit brzinu

slicnu kao sto ima Chrome, ja se vracam na FF.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.6 alfa

Bilo bi im bolje da napokon rijese memory managament jer ffox sa otvorenih 4 - 5 tabova uzima po 500 MB???? WTF!? A to hoce mi javascript izvrsiti u 0.0005s ili 0.00025s cisto me zaboli... takodjer renderiranje stranice... pa prije ce je on izrenderirati nego se ona prebaci preko adsla...

Natjecu se u krivim stvarima... Da mi WYSIWYG editori rade na Operi odavno bi ja tamo bio samo eto...

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Hm..   nije mi baš jasan "U Mozilli ističu kako za razliku od prethodnog izdanja, Firefox 3.6 će biti izdan relativno brzo nakon verzije 3.5, odnosno da ih neće dijeliti godine već mjeseci." dio.

Pa zar su verziju 3.5 od prethodne verzije dijelile godine???

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Firefox 3.6 alfa
Dado_ZG78 kaže...

Hm..   nije mi baš jasan "U Mozilli ističu kako za razliku od prethodnog izdanja, Firefox 3.6 će biti izdan relativno brzo nakon verzije 3.5, odnosno da ih neće dijeliti godine već mjeseci." dio.

Kada krampaš dani se čine dužima nego što jesu :)

I što se tiče Chromea, ja ne namjeravam preći na njega. FF je bio i ostao naj

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
momak kaže...

Momak, ne znam zbog kojeg razloga misliš da je FF naj, ali gadno si se prevario. Opera je najbolja. Točka.

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
17 godina
neaktivan

IE8 je najbolji.

17 godina
protjeran
Moj je browser najbolji!!!
Zlo i Naopako
17 godina
bor4c kaže...
momak kaže...

Momak, ne znam zbog kojeg razloga misliš da je FF naj, ali gadno si se prevario. Opera je najbolja. Točka.

Ajd ajd necemo se prepucavati :) Svatko ima svog favorita, svakome pase jedan preglednik i to je to.

17 godina
protjeran
infinityzg kaže...
bor4c kaže...
momak kaže...

Ajd ajd necemo se prepucavati :) Svatko ima svog favorita, svakome pase jedan preglednik i to je to.

Osobno, meni bolje pase FF nego Chrome, te sam uz nagovor frendova probao Chrome.

Nakon par dana koristenja kad sam se naviko na jednostavnost sucelja i brzinu, nisam se vise vracao na FF.

17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Sad bi vam netko nekulturniji rekao da ste maloumni kreteni(dovoljno da netko uopće razmišlja o tome da vam kaže) jer se svađate oko toga što više volite. Kao da se dvađate oko toga tko voli kakvu boju.

Ukusi se razlikuju i o njima se ne raspravlja.

Rasprave "ovaj je bolji.; Ne, ovaj je bolji" su na razini djece u vrtiću. Odrastite djeco!!!

Ali što je najzanimljivija stvar od svega. Da se otvori tema u kojoj se raspravlja o obliku dugmića u browseru, vi bi opet otišli na svađu koji je browser bolji!!!

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 10:53 (coder_).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
coder_ kaže...

Sad bi vam netko nekulturniji rekao da ste maloumni kreteni(dovoljno da netko uopće razmišlja o tome da vam kaže) jer se svađate oko toga što više volite. Kao da se dvađate oko toga tko voli kakvu boju.

Ukusi se razlikuju i o njima se ne raspravlja.

Rasprave "ovaj je bolji.; Ne, ovaj je bolji" su na razini djece u vrtiću. Odrastite djeco!!!

Ali što je najzanimljivija stvar od svega. Da se otvori tema u kojoj se raspravlja o obliku dugmića u browseru, vi bi opet otišli na svađu koji je browser bolji!!!

Ili ti slabo vidis, ili nisi dobro procitao tih par postova jer ja ne vidim da se tu neko svada.

Ovdje raspravljamo, jer ipak je ovo forum, a ti si jedini ciji je post drugacijeg tona od svih ostalih.

Hmmm tko bi to morao odrasti?

17 godina
bestia kaže...

nije, nego je moj Smijeh

17 godina
neaktivan
momak kaže...
Dado_ZG78 kaže...

bor4c kaže...
momak kaže...

buco74 kaže...

IE8 je najbolji.

bestia kaže...

Daj ti meni MorciTheCroat reci kakva je ovo rasprava??? Čovjek od 30 godina smatra ovo raspravom???? Mozak na godišnjem, haa??

Gdje su obrazloženja, argumenti, dokazi, testovi???

Da, moj post je drugačijeg tona je mi je već puna kapa čitanja ovakvih djetinjih i besmislenih lupanja "moj je 25 cm" postova.

Ok, što se bestia tiče, njegov post shvaćam. Ali ovi ostali su koma.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 12:50 (coder_).
17 godina
Firefox 3.6 alfa

ja sam skinia 3.6 alfa, pa bumo videli....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
coder_ kaže...

Daj ti meni MorciTheCroat reci kakva je ovo rasprava??? Čovjek od 30 godina smatra ovo raspravom????

Gdje su obrazloženja, argumenti, dokazi, testovi???

Da, moj post je drugačijeg tona je mi je već puna kapa čitanja ovakvih djetinjih i besmislenih lupanja "moj je 25 cm" postova.

Ok, što se bestia tiče, njegov post shvaćam. Ali ovi ostali su koma.

Gle previse si zabrijao da je ovo svada, i previse ozbiljno ulazis u tu temu kao i ja nekada.

S vremenom ces vidjet da ne treba dizat tenzije bezveze i trazit hladne cinjenice, testove i sl. jer je ovo ipak forum,

a ne grupa profesionalnih informaticara koji sad tu izlazu razultate svojih testova.

Preporuka: dont worry, be happy :-)

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Gle previse si zabrijao da je ovo svada, i previse ozbiljno ulazis u tu temu kao i ja nekada.

S vremenom ces vidjet da ne treba dizat tenzije bezveze i trazit hladne cinjenice, testove i sl. jer je ovo ipak forum,

a ne grupa profesionalnih informaticara koji sad tu izlazu razultate svojih testova.

Evo još jedan OT. Zadnji, obećajem.. :))

Pa da nitko ne izlaže dokaze, objašnjenja i činjenice onda bi forum bio čisti spamerski forum gdje nitko ne bi mogao naučiti ni kako upaliti komp.

Zato sam ja i za malo intenzivniju raspravu sa ljutnjom, prepirkom i svime ostalim što će raspravu učiniti zanimljivom (naravno, sve u granicama dopuštenog).

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 13:02 (coder_).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Bilo bi im bolje da napokon rijese memory managament jer ffox sa otvorenih 4 - 5 tabova uzima po 500 MB???? WTF!? A to hoce mi javascript izvrsiti u 0.0005s ili 0.00025s cisto me zaboli... takodjer renderiranje stranice... pa prije ce je on izrenderirati nego se ona prebaci preko adsla...

Natjecu se u krivim stvarima... Da mi WYSIWYG editori rade na Operi odavno bi ja tamo bio samo eto...

Ne znam o čemu ti pričaš da ti FF troši 500 MB.Izlanuo se

Meni ne troši preko preko 150. (čak ni do 130 se ne popne)

Imam 1GB RAM i Windows Seven build 7600.

+ imam 4 addona.

Isto toliko mi i na Windows XP SP3 troši.

Dado_ZG78 kaže...

Delilo je godinu dana.

Samo neka oni napreduju.

Brzina mi nije jako bitna (ali je ipak bitna), mada sam ja prezadovoljan brzinom Firefoxa.

Nisam imao nikakvih problema sa FF 3.5 a ni 3.0 (mislim na rušenje) .

Firefox memory usage Firefox memory usage
There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 13:06 (icecold).
17 godina
protjeran
coder_ kaže...
MorciTheCroat kaže...

Evo još jedan OT. Zadnji, obećajem.. :))

Pa da nitko ne izlaže dokaze, objašnjenja i činjenice onda bi forum bio čisti spamerski forum gdje nitko ne bi mogao naučiti ni kako upaliti komp.

Zato sam ja i za malo intenzivniju raspravu sa ljutnjom, prepirkom i svime ostalim što će raspravu učiniti zanimljivom (naravno, sve u granicama dopuštenog).

Evo i od mene zadnji OT:

Slazem se da mora bit dokaza, objasnjenja i cinjenica na forumu kao ovaj,

ali ne i na ovoj casual temi jer je ionako vise manje svejedno koji ces browser koristit.

17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Nije mi jasno zasto se svi zale na brzinu Vatrene lisice? Osobno je koristim od njenih samog pocetaka i zadovoljan san. Probao sam i ostale browsere ali sam se uvijek vracao na FF. Brzina mi je sasvim u redu (nisam neki uber zahtjevni korisnik). Po nekim forumima sam vidio da se zale jer im se rusi. To rusenje prvenstveno mogu zahvalit hrpi addona tj. raznih tema, skripti i cega sve ne. Imao sam problema sa rusenjem verzije 3.5.1 i to zbog jedne teme! Kad sam je maknuo vise nikad mi se nije srusila. Vjerojatno se i FF uspori kad imate aktivno hrpu dodataka kao sto ne mozete ocekivat da vam se windowsi dignu u 10 sekundi a startup lista vam je duga kao rola toalet papira.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Ja koristim i FF i chrome. Odlični su mi i jedan i drugi. FF zbog pluginova, chrome zbog jednostavnosti. Ali mi oba malo kašljucaju zbog novog flash playera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

meni se ne sviđa kod firefoxa zato što youtube ne radi dobro, valjda do addonova.

pogledam jedan video i moram opet ući u ff da opet gledam neki drugi. tako nije kod opere.

inače ff je za ostalo bolji.

ovaj 3.6 mi nešto ne valja, prikaže se krem screen i dva taba koja ne rade.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Ljudi moji al nek mi obijasne sto bugov forum otvoren u ff ima 125 MB?!

Edit: A vidim da polemika vec traje, nvmŠutim

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 15:04 (FeelTheFear).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.6 alfa

meni sad 1 tab i samo bug forum otvoren, 80 mega

sa tiime da jos vrti plug in no script, gmail, xmarks

0 0 hvala 0
17 godina
icecold kaže...

Ne znam o čemu ti pričaš da ti FF troši 500 MB.Izlanuo se

Meni ne troši preko preko 150. (čak ni do 130 se ne popne)

Imam 1GB RAM i Windows Seven build 7600.

+ imam 4 addona.

Isto toliko mi i na Windows XP SP3 troši.

Guta guta... ja imam takodjer Win7 FF 3.5 i 4GB rama... otvoris pet sest tabova i vidis samo kako FF guta memoriju... I onda zatvoris par tabova ali FFox ne oslobadja memoriju... Odavno je poznat njihov memory leak. Inace od pluginova imam amo Web Developer... Kazes 150... za jedan browser... sta to nije malo puno!? Ne govorim konkrento za tebe nego opcenito za jedan obican browser!?

I'm going woo woo
17 godina
Firefox 3.6 alfa

Pa i nije neki problem da trosi memoriju. Valjda zapisuje nesto u RAM, nije da samo onako trosi memoriju na prazno.

I sam Steven Sinofsky je rekao da je Vista i Windows 7 oprimizirani da koristi memoriju do max.

Danas 2 ili 4GB je normalno i na najobicniju desktop masinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kuzo kaže...

Pa i nije neki problem da trosi memoriju. Valjda zapisuje nesto u RAM, nije da samo onako trosi memoriju na prazno.

I sam Steven Sinofsky je rekao da je Vista i Windows 7 oprimizirani da koristi memoriju do max.

Danas 2 ili 4GB je normalno i na najobicniju desktop masinu.

Cuj ako mi sam OS guta nekih gigabajt... ko je taj firefox da guta pola od toga?!

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6 alfa

Firefox puno guta?? A guta i Chrome. 4 otvorena taba.

sve skupa oko 240MB rama..

Ljudi, ajd nemojmo pretjerivati. Svaki browser ima svojih mana. I svatko od nas koristi ono što mu paše. Bio to FF ili chrome, to je na osobi da odluči. Nema potrebe za daljnjom raspravom. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 23:26 (coder_).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
coder_ kaže...

ajme, koja pleska svima šta govore protiv ff..... nije sad da želim neku svađu... al drago i je i to vidit

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
coder_ kaže...

Ljudi, ajd nemojmo pretjerivati. Svaki browser ima svojih mana. I svatko od nas koristi ono što mu paše. Bio to FF ili chrome, to je na osobi da odluči. Nema potrebe za daljnjom raspravom. :)

Ma ne pricam ja kad otvoris fresh prozor pa otvoris dva tri taba pa onda usporedjujes... nego kad koristis aktivno jednog i drugog po sat vremena... pa onda usporedi koliko ima koji...

U glavnom, da ne mislite krivo... firefox je vrhunski browser... samo mene smeta sta se oni natjecu sa cromom tko ce brze vrazju javu izvodit... ko da je to bitno... koga briga... ima drugih stvari na koje mogu trosit programerske sate...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ma ne pricam ja kad otvoris fresh prozor pa otvoris dva tri taba pa onda usporedjujes... nego kad koristis aktivno jednog i drugog po sat vremena... pa onda usporedi koliko ima koji...

U glavnom, da ne mislite krivo... firefox je vrhunski browser... samo mene smeta sta se oni natjecu sa cromom tko ce brze vrazju javu izvodit... ko da je to bitno... koga briga... ima drugih stvari na koje mogu trosit programerske sate...

Evo ga, nakon nekog vremena korištenja browsera. Otvorio sam 4 iste stranice u 4 različita taba. FF i chrome. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice