Zgodno tempiran datum 8. travnja. Izgleda da se poklapa s datumom kad istječe podrška za XP i k tome ima 8-cu. Numerolozi će podivljati od sreće.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Gumb za gašenje je sada odmah u Start Screenu pored slike korisnika.
Sigurno ce novi update donijeti nove boje u Metro sucelju.
Jedva cekam, mozda stave i novu velicinu kvadratica.
Svaka im cast.
Nisam znao,jer 8.1 eto nisam puno isprobavao(isprobavao sam 8 jedno mjesec dana).
You will probably be glad to hear that most of the changes in Windows 8.1 Update 1 are focused on making the OS usable for mouse-and-keyboard users. Basically, this is Microsoft’s rather desperate extension of an olive branch to those who still haven’t upgraded from XP or Windows 7 — the originally touch-centric approach of Windows 8 obviously wasn’t the critical success that Microsoft needed, and so now the company is scrambling to pick up those beleaguered desktop PC users before it’s too late.
...it’s around 800MB, and it’s being called a “Feature Pack” rather than a Service Pack.
Yo, M$? Kasno je kasno... ili možda nije? Ajmo svi lijepo kliknuti pa da vidimo
moći ćemo normalno updateat mi koji imamo orginal preko action centra?
You will probably be glad to hear that most of the changes in Windows 8.1 Update 1 are focused on making the OS usable for mouse-and-keyboard users. Basically, this is Microsoft’s rather desperate extension of an olive branch to those who still haven’t upgraded from XP or Windows 7 — the originally touch-centric approach of Windows 8 obviously wasn’t the critical success that Microsoft needed, and so now the company is scrambling to pick up those beleaguered desktop PC users before it’s too late.
...it’s around 800MB, and it’s being called a “Feature Pack” rather than a Service Pack.
Yo, M$? Kasno je kasno... ili možda nije? Ajmo svi lijepo kliknuti pa da vidimo
Znači 800 MB za shutdown i search gumbić, te metro aplikacije na taskbaru.
Nisam znao,jer 8.1 eto nisam puno isprobavao(isprobavao sam 8 jedno mjesec dana).
nije...
W 8.1 imam sa svim updateima...
Nije neki problem, ali, 16GB prostora ako sam dobro shvatio? Ma što se nalazi unutra? Nekako mi se čini kao nepotreban bloatware za većinu korisnika.
Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 9.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.
Nije neki problem, ali, 16GB prostora ako sam dobro shvatio? Ma što se nalazi unutra? Nekako mi se čini kao nepotreban bloatware za većinu korisnika.
Unaprjedili su software za špijuniranje zato i žele da svi sa xp-a itd pređu na windows 8,8.1
Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 9.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.
Odlično. Još samo da i izađu.
nije problem u windowsima kao sistemu, već u načinu rada na njima. napredni korisnici koriste malo više stvari odjednom i metro takav način rada ne podržava. a prosječnom korisniku je metro savršen. jedna ruka na miš druga neznam di i igraj se. imam ih par takvih pa znam. :D
Odlično. Još samo da i izađu.
Ajde greška u broju šta se praviš mutav?! U brzini sam pogriješio, najjači su mi ovi koji ispravljaju jedno slovo i slično, bitno da su ljudi shvatili na šta sam mislio. A što se tiče tog Metroa ili kako se već zove, pa ja ne znam da li sam ga ikad vidio osim kad gasim PC. Pin-ao sam samo desktop aplikacije i služi mi kao i stari start, ponavljam ne koristim 8.1 cijelo vrijeme ali kad ga koristim ne vidim neku preveliku razliku da bi opravdalo ovoliko cviljenje.
nije problem u windowsima kao sistemu, već u načinu rada na njima. napredni korisnici koriste malo više stvari odjednom i metro takav način rada ne podržava. a prosječnom korisniku je metro savršen. jedna ruka na miš druga neznam di i igraj se. imam ih par takvih pa znam. :D
Upravo to,Metro kakav je do sada je ubojstvo za multitasking.
nije...
W 8.1 imam sa svim updateima...
Slika uz tekst? Mislio sam naravno na ovaj spomenuti update, sa njim to dolazi.
kak je krenulo, nekak oko verzije 17.6 Windowasi buju taman za skinut lažnjak
Koliko ti zauzima Win 7?
Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 8.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.
Ma kukaju ovi što igraju video igrice na 7-ci. OS je stroj, stabilnost mu je beton, o energetskoj učinkovitosti da i ne govorim.
Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 8.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.
Ma kukaju ovi što igraju video igrice na 7-ci. OS je stroj, stabilnost mu je beton, o energetskoj učinkovitosti da i ne govorim.
A vjerovatno. Koristio sam Vistu kada su svi govorili da je loša, smeće itd. a meni nikad niti jedan jedini problem nije radila ta ista, naprotiv koristio sam XP od samih početaka i on je bio 5 puta gori (do SP2) sa bugovima od Viste, Windows 7 je obična prerada odnosno SP3 Viste sa par dodataka ili bar 90% je to isti OS i svi ju navode kao čudo iako iskreno jest odličan OS ali na mom PC-u nema nikakve razlike između Viste i 7 niti sam primjetio neko čudo od ubrzanja, onda se pojavio 8 koji jest bio malo čudan zbog nedostatka tipke za start i čudne pozicije za gašenje (po meni jedini malo veći nedostatak koji sam primjetio), ali 8.1 ima tipku, sad će imat i ovo za gašenje na vrhu i stvarno ne znam koje su to funkcije jako skrivene ili da ih je nemoguće izvest, meni iskreno jedino što fali je Aero jer on daje ono nešto u izgledu Probleme sa sigurnostima ili nekakvim virusima nisam nikad imao tako da ne mogu usporedit taj segment.
A hoće li biti Free verzija 8.1 Update 1 kao što su obećali ?
A hoće li biti Free verzija 8.1 Update 1 kao što su obećali ?
Naravno ,ako već imaš Windows 8.1 kupljen/instaliran.
Kako bilo da bilo, kao sto sam preskocio Vistu (i uvijek do sada svaku drugu verziju) tako cu i 8. 9 ce biti unaprijedjen 7, pa cu sacekat 9.1 i onda ga stavit.
Na komentar da je 8 laksi za uporabu ne bi se slozil. Postavio sam 8 dvojici teskih papaka (zena srednjih godina i stariji gospon) i oboje mi kunu sve po spisku. I slazem se s njima.
A jel bi moga taj jedan feature pack za windows 7 kad se već dijeli. Izgleda da će ms opet ispasti škrtica.
Šta je sa serverskom verzijom ovog OS-a. Hoći li i ja dobiti update za Windows Server 2012 R2 Datacentar? Kizo ima li kakvih vijesti?