Finaliziran Windows 8.1 Update 1

poruka: 27
|
čitano: 3.733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Finaliziran Windows 8.1 Update 1".
15 godina

Zgodno tempiran datum 8. travnja. Izgleda da se poklapa s datumom kad istječe podrška za XP i k tome ima 8-cu. Numerolozi će podivljati od sreće.

Stručnjak za odmaganje...

15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Finaliziran Windows 8.1 Update 1
I ubuntu izlazi taj mjesec za par dana.A šta se tiče samih promjena,to sam ja od samog izlaska osmice govorio da bih tako izmijenio to sučelje.Jesam li ja vizionar zbog toga?Nisam,samo sam napomenuo očito.Još samo da gumb za gašenje/restart učine pristupačnijim.
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
g12356 kaže...
I ubuntu izlazi taj mjesec za par dana.A šta se tiče samih promjena,to sam ja od samog izlaska osmice govorio da bih tako izmijenio to sučelje.Jesam li ja vizionar zbog toga?Nisam,samo sam napomenuo očito.Još samo da gumb za gašenje/restart učine pristupačnijim.

Gumb za gašenje je sada odmah u Start Screenu pored slike korisnika.

Swedish latin super funk.
17 godina
odjavljen

Sigurno ce novi update donijeti nove boje u Metro sucelju.

Jedva cekam, mozda stave i novu velicinu kvadratica. {#}

Svaka im cast.

http://isvijet.com.hr

11 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
g12356 kaže...

Nisam znao,jer 8.1 eto nisam puno isprobavao(isprobavao sam 8 jedno mjesec dana).

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina

You will probably be glad to hear that most of the changes in Windows 8.1 Update 1 are focused on making the OS usable for mouse-and-keyboard users. Basically, this is Microsoft’s rather desperate extension of an olive branch to those who still haven’t upgraded from XP or Windows 7 — the originally touch-centric approach of Windows 8 obviously wasn’t the critical success that Microsoft needed, and so now the company is scrambling to pick up those beleaguered desktop PC users before it’s too late.

...it’s around 800MB, and it’s being called a “Feature Pack” rather than a Service Pack.

Yo, M$? Kasno je kasno... ili možda nije? Ajmo svi lijepo kliknuti pa da vidimo {#}

Link na izvor.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 11:37 (indig0F10w).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

moći ćemo normalno updateat mi koji imamo orginal preko action centra?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...

You will probably be glad to hear that most of the changes in Windows 8.1 Update 1 are focused on making the OS usable for mouse-and-keyboard users. Basically, this is Microsoft’s rather desperate extension of an olive branch to those who still haven’t upgraded from XP or Windows 7 — the originally touch-centric approach of Windows 8 obviously wasn’t the critical success that Microsoft needed, and so now the company is scrambling to pick up those beleaguered desktop PC users before it’s too late.

...it’s around 800MB, and it’s being called a “Feature Pack” rather than a Service Pack.

Yo, M$? Kasno je kasno... ili možda nije? Ajmo svi lijepo kliknuti pa da vidimo {#}

Link na izvor.

Znači 800 MB za shutdown i search gumbić, te metro aplikacije na taskbaru. {#}

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
g12356 kaže...
sirka666 kaže...
g12356 kaže...

Nisam znao,jer 8.1 eto nisam puno isprobavao(isprobavao sam 8 jedno mjesec dana).

nije...

W 8.1 imam sa svim updateima...

17 godina

Nije neki problem, ali, 16GB prostora ako sam dobro shvatio? Ma što se nalazi unutra? Nekako mi se čini kao nepotreban bloatware za većinu korisnika.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 9.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zbuzanic kaže...

Nije neki problem, ali, 16GB prostora ako sam dobro shvatio? Ma što se nalazi unutra? Nekako mi se čini kao nepotreban bloatware za većinu korisnika.

Unaprjedili su software za špijuniranje zato i žele da svi sa xp-a itd pređu na windows 8,8.1

http://www.soundstream.com/
17 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 9.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.

Odlično. Još samo da i izađu.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

nije problem u windowsima kao sistemu, već u načinu rada na njima. napredni korisnici koriste malo više stvari odjednom i metro takav način rada ne podržava. a prosječnom korisniku je metro savršen. jedna ruka na miš druga neznam di i igraj se. imam ih par takvih pa znam. :D

16 godina
neaktivan
ROADRUNNER kaže...
PlayMaker10 kaže...

Odlično. Još samo da i izađu.

Ajde greška u broju šta se praviš mutav?! U brzini sam pogriješio, najjači su mi ovi koji ispravljaju jedno slovo i slično, bitno da su ljudi shvatili na šta sam mislio. A što se tiče tog Metroa ili kako se već zove, pa ja ne znam da li sam ga ikad vidio osim kad gasim PC. Pin-ao sam samo desktop aplikacije i služi mi kao i stari start, ponavljam ne koristim 8.1 cijelo vrijeme ali kad ga koristim ne vidim neku preveliku razliku da bi opravdalo ovoliko cviljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 14:04 (PlayMaker10).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
PlayMaker10 kaže...

nije problem u windowsima kao sistemu, već u načinu rada na njima. napredni korisnici koriste malo više stvari odjednom i metro takav način rada ne podržava. a prosječnom korisniku je metro savršen. jedna ruka na miš druga neznam di i igraj se. imam ih par takvih pa znam. :D

Upravo to,Metro kakav je do sada je ubojstvo za multitasking.

15 godina
lllnuclearlll kaže...
g12356 kaže...
sirka666 kaže...
g12356 kaže...

nije...

W 8.1 imam sa svim updateima...

Slika uz tekst? Mislio sam naravno na ovaj spomenuti update, sa njim to dolazi.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan

kak je krenulo, nekak oko verzije 17.6 Windowasi buju taman za skinut lažnjak {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Koliko ti zauzima Win 7?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
PlayMaker10 kaže...

Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 8.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.

Ma kukaju ovi što igraju video igrice na 7-ci. OS je stroj, stabilnost mu je beton, o energetskoj učinkovitosti da i ne govorim.

16 godina
neaktivan
Envy kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ljudi samo kukaju i kukaju, Windows 8.1 radi najnormalnije sa mišem i tipkovnicom. Koristim Windows 7 ali imam 8.1 na drugom disku i stvarno ne razumijem koji je problem? Ne znam zašto ljudi imaju toliku potrbu za kukanjem.

Ma kukaju ovi što igraju video igrice na 7-ci. OS je stroj, stabilnost mu je beton, o energetskoj učinkovitosti da i ne govorim.

A vjerovatno. Koristio sam Vistu kada su svi govorili da je loša, smeće itd. a meni nikad niti jedan jedini problem nije radila ta ista, naprotiv koristio sam XP od samih početaka i on je bio 5 puta gori (do SP2) sa bugovima od Viste,  Windows 7 je obična prerada odnosno SP3 Viste sa par dodataka ili bar 90% je to isti OS i svi ju navode kao čudo iako iskreno jest odličan OS ali na mom PC-u nema nikakve razlike između Viste i 7 niti sam primjetio neko čudo od ubrzanja, onda se pojavio 8 koji jest bio malo čudan zbog nedostatka tipke za start i čudne pozicije za gašenje (po meni jedini malo veći nedostatak koji sam primjetio), ali 8.1 ima tipku, sad će imat i ovo za gašenje na vrhu i stvarno ne znam koje su to funkcije jako skrivene ili da ih je nemoguće izvest, meni iskreno jedino što fali je Aero jer on daje ono nešto u izgledu Probleme sa sigurnostima ili nekakvim virusima nisam nikad imao tako da ne mogu usporedit taj segment.

12 godina
odjavljen

A hoće li biti Free verzija 8.1 Update 1 kao što su obećali ?

Protected by Avast :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

A hoće li biti Free verzija 8.1 Update 1 kao što su obećali ?

Naravno ,ako već imaš Windows 8.1 kupljen/instaliran.

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
17 godina
neaktivan
Treba se razlikovati ono ispod i iznad haube. Ispod ima dosta razlika izmedju Viste, 7 i 8. Izvana su Vista i 7 vrlo slicni i fala bogu da je na 7 izbacen kretenski SideBar. 8 je pak jako razlicita, izvana (katastrofa za desktop) i iznutra. Ovo unutra je totalno redizajnirano i unapredjeno, pa ce tako MS lakse tjerat ljude da predju na 8. Npr D2D ima vise mogucnosti. A sumnjam da ce izdati SP2 za 7 sa tim dodanim.
Kako bilo da bilo, kao sto sam preskocio Vistu (i uvijek do sada svaku drugu verziju) tako cu i 8. 9 ce biti unaprijedjen 7, pa cu sacekat 9.1 i onda ga stavit.

Na komentar da je 8 laksi za uporabu ne bi se slozil. Postavio sam 8 dvojici teskih papaka (zena srednjih godina i stariji gospon) i oboje mi kunu sve po spisku. I slazem se s njima.
16 godina
neaktivan

A jel bi moga taj jedan feature pack za windows 7 kad se već dijeli. Izgleda da će ms opet ispasti škrtica.

0 0 hvala 0
16 godina

Šta je sa serverskom verzijom ovog OS-a. Hoći li i ja dobiti update za Windows Server 2012 R2 Datacentar? Kizo ima li kakvih vijesti?

Because anything Korea does, Japan does it better.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Envy kaže...

Šta je sa serverskom verzijom ovog OS-a. Hoći li i ja dobiti update za Windows Server 2012 R2 Datacentar? Kizo ima li kakvih vijesti?

Hoces

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice