Fijasko s iOS-om 8.0.1

poruka: 67
|
čitano: 8.082
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fijasko s iOS-om 8.0.1".
18 godina
neaktivan
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Puno problema za uređaj od 8500-9500 kn.

Moj PC  
52 1 hvala 0
18 godina
Re: Fijasko s iOS-om 8.0.1
Srecom za apple, oni koji ga kupuju nemaju problema s nOVCEm.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan
Fijasko s iOS-om 8.0.1

A k tome su se još pojavili i problemi s Wave tehnologijom.

9 1 hvala 0
15 godina
Fijasko s iOS-om 8.0.1

ZAJE8ANO, što drugo reći.

Sada je samo za očekivati da će nekome "letjeti glava" iz Apple-a, jer je ovo {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
3 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sve to samo govori koliko je smece danasnji software, kako su losi programeri i koliko je pogubno skracivanje rokova.
15 godina
neaktivan
igy kaže...

Ah, šta se drugo moglo očekivati od Applea?

U meni ostaje samo bol i bijes. - Mel
18 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Sve to samo govori koliko je smece danasnji software, kako su losi programeri i koliko je pogubno skracivanje rokova.

Skracivanje rokova je pogubno ali nije sve u programerima. Ovdje je problem u QA-u koji treba obaviti testove kvalitete napravljenog softwarea koji je iz generacije u generaciju sve losiji i losiji u Appleovom slucaju.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
odjavljen
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Dobar tajming za ovakvu katastrofu s obzirom na nove uređaje i OS, ali to se valjda trebalo desit. Karma is a *****-

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 9:36 (D.N.R.).
Moj PC  
12 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
A sad ti to nama objasni ovu tvoju konstataciju.
14 godina
Fijasko s iOS-om 8.0.1

I još uz

mislim da su dobili jakooo    skupu žvaku {#}

Moj PC  
11 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
igy kaže...

Ima problema, ali nije to važno. Važno je da Apple nije postavil cijenu od 8500 do 9500 kuna.

To treba zahvaliti isključivo našim trgovcima. Isto kak treba zahvaliti ko zna komu (nekak mi ZAMP zvoni u ušima) zakaj nemamo iTunes dućan s mogućnošću kupovanja muzike.

Cijena iPhonea 6 ("malog", od 4,7") u Europi (koje smo i mi dio i može se kupiti bez carine i ponovnog plaćanja pdv-a, samo poštarinu platiš) su sljedeće:

16 GB 700 € (5400 kuna)

64 GB 800 € (6100 kuna)

128 GB 900 € (6800 kuna)

To su cijene sa službenog Apple storea u bilo kojoj europskoj državi (osim Hrvatske koja ni nema službenu trgovinu, možda i još neke, nisam provjeraval sve).

Tak da, cijena od 8500 do 9500 samo govori kak je mentalitet trgovaca u hrvatskoj daleko od europe.

Razlika u cijenu između 16 GB modela (kojeg trenutno, kolko vidim, ima jedino za kupiti kod nas) je nevjerojatnih 3100 kuna.

Pa jel su oni normalni? Jel smo mi hrvati normalni kad dozvoljavamo da nas trgovci toliko pljačkaju?

Treba pokrenut (ako već nije, vjerujem da je, pa trebam ja potražit ;) ) thread di se popisuju dućani u Europi s najpovoljnijom poštarinom do hr, da ne kupujemo kod naših lokalnih lopova.

16 godina
odjavljen
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Postoji tema za šoping u EU i kako to funkcionira. Samo potraži malo kroz tražilicu foruma i naći ćeš. A to uključuje i web shopove isključivo za mobitele sa EU garancijom.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
igy kaže...

Zbog ovih problema vec su pojeftinili. {#}

Apple iPhone 6 16 GB - 6999kn

Apple iPhone 6+ 16GB - 7999kn

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
čćžđš kaže...
igy kaže...

Ima problema, ali nije to važno. Važno je da Apple nije postavil cijenu od 8500 do 9500 kuna.

To treba zahvaliti isključivo našim trgovcima. Isto kak treba zahvaliti ko zna komu (nekak mi ZAMP zvoni u ušima) zakaj nemamo iTunes dućan s mogućnošću kupovanja muzike.

Cijena iPhonea 6 ("malog", od 4,7") u Europi (koje smo i mi dio i može se kupiti bez carine i ponovnog plaćanja pdv-a, samo poštarinu platiš) su sljedeće:

16 GB 700 € (5400 kuna)

64 GB 800 € (6100 kuna)

128 GB 900 € (6800 kuna)

To su cijene sa službenog Apple storea u bilo kojoj europskoj državi (osim Hrvatske koja ni nema službenu trgovinu, možda i još neke, nisam provjeraval sve).

Tak da, cijena od 8500 do 9500 samo govori kak je mentalitet trgovaca u hrvatskoj daleko od europe.

Razlika u cijenu između 16 GB modela (kojeg trenutno, kolko vidim, ima jedino za kupiti kod nas) je nevjerojatnih 3100 kuna.

Pa jel su oni normalni? Jel smo mi hrvati normalni kad dozvoljavamo da nas trgovci toliko pljačkaju?

Treba pokrenut (ako već nije, vjerujem da je, pa trebam ja potražit ;) ) thread di se popisuju dućani u Europi s najpovoljnijom poštarinom do hr, da ne kupujemo kod naših lokalnih lopova.

cijene 5400 do 6800 kn su tebi normalne za telefon

nije važno sudjelovati važno je pobijediti
18 godina
blackalbum kaže...

Siguran sam da ce biti i ovaca koji ce dati 6399kn za Samsung Galaxy Note 4. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Ovi put Apple je dobro podbacio. Zakrpe ce izac, ali ne svidja mi se razina provjere kvalitete koju su koristili prije objave OS-a i mobitela.

Period od godinu dana (za izlazak novog moba i OS-a) po meni je prebrzo, jako utjece na pad kvalitete.

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Ovi iz Applea su u zadnje vrijeme malo retardirani.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?

3 1 hvala 0
15 godina
SupremeCommander kaže...
blackalbum kaže...

Siguran sam da ce biti i ovaca koji ce dati 6399kn za Samsung Galaxy Note 4. {#}

Opet vjerojatno oko dvostruko jeftinije nego što će biti iP 6 plus :p

18 godina
neaktivan
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Baš si mislim - pravo im budi kad su jedna totalno precijenjena kompanija koja prodaje brand i prestiž prije nego kvalitetu {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
15 0 hvala 0
18 godina
Chronosus kaže...
SupremeCommander kaže...
blackalbum kaže...

20% jeftinije, imas gore cijenu iPhone6+, 7999kn.

18 godina
neaktivan
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Koristim njihove proizvode, ali mora se priznati da su prvo sa iP6+ , a onda sa 8.0.1 dosta štete napravili. Nepopravljivu vjerojatno ne, ali šteta svejedno.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fijasko s iOS-om 8.0.1

A valjda će 8.0.2 pomoći i u rješavanju problema sa savijanjem mobitela od 8K {#}

8 1 hvala 0
18 godina
Lion King kaže...
Drazen kaže...

Skracivanje rokova je pogubno ali nije sve u programerima. Ovdje je problem u QA-u koji treba obaviti testove kvalitete napravljenog softwarea koji je iz generacije u generaciju sve losiji i losiji u Appleovom slucaju.

Pitam se sta bi bilo da hardware nije striktno njihov.

12 godina
neaktivan

Kad je bio problem sa signalom, osim sto su izbacili update za to tj koji je podigao crticu za veču razinu i k tome su prodavali skupe maskice koje spriječavaju dodirivanje iphonea na vitalnom mjestu.

Koliko vidim ne isplati se povlačiti seriju zbog toga a i ne isplati se ni zamjeniti ili krpati postojeci model. Mislim da će rješenje biti opet u obliku maskice koja bude bila ojačana. 

Znate ljudi to vam je prokletstvo kada idete kupovati nepovjereni mob unapred. 

Preporuka za vas, kupite Asus zenfone 5 koji je čvrst, kvalitetan i radi fluidno, Ima više verzija, od verzije koja ima (2gbrama, 8gb interne memorije, 1.6 dvojezgreni intel atom procesor) dodje oko 1300 kuna, i sve nadalje do LTE verzije Zenfonea 5 ako vam treba LTE. sto se tiće interne memroie dostupno vam je 8 ili 16 gb, i jos ako vam treba nadogradite sa Microsd karticama :D Ja izvadio staru microsd sa starog moba koji je krepao i stavio u novi mob i svi podaci su spašeni :D to ne mogu reći za vas iphoneovce :) 

16 godina
Fijasko s iOS-om 8.0.1

sto se cudite tim cijenama ko pure dreku? cijene novih uredaja je oduvijek bila previsoka, pogotovo kod iphonea, nisu ni ostali bakino zlato... iphone je postao stvarcica za ku*cenje zato su cijene paprene po oglasnicima i u trgovinama, jbg na budalama je najlakse zaradit, jedino mi je zao onih koji ga kupuju jer im ne pase android/wp/ostali.

Pi*kice derem ko sličice!

6 0 hvala 0
16 godina
SupremeCommander kaže...
Chronosus kaže...
SupremeCommander kaže...
blackalbum kaže...

20% jeftinije, imas gore cijenu iPhone6+, 7999kn.

Ne.

Ovako se to uspoređuje. Odeš na nabava.net i tražiš iPhone 6+. Najskupljeg izabereš. Zatim isto napraviš sa Note4, ali izabereš dućan s najmanjom cijenom.

Swedish latin super funk.
17 godina
Fijasko s iOS-om 8.0.1

Fijasko?

Fijasko je kad covik kupi flagship mobitel na dan. 1 bez obzira o kojem se proizvodjacu radilo...

Fijasko je kad kupis bilo sto sta nudi novu tehnologiju bez da provjeris o cemu se radi prije.

Ovo nije fijasko... ovo je standard koji neki ljudi nisu jos naucili...

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Fijasko?

Fijasko je kad covik kupi flagship mobitel na dan. 1 bez obzira o kojem se proizvodjacu radilo...

Fijasko je kad kupis bilo sto sta nudi novu tehnologiju bez da provjeris o cemu se radi prije.

Ovo nije fijasko... ovo je standard koji neki ljudi nisu jos naucili...

Ljudima koji su pohrlili prvi dan kupiti iPhone ili su cekali u redu ove stvari ne smetaju bas previse. Da ih pitas da li bi radije pokvaren iPhone ili funkcionalan Android/WP flagship, pogodi sto bi izabrali.

14 godina
neaktivan
knight kaže...
Lion King kaže...
Drazen kaže...

Pitam se sta bi bilo da hardware nije striktno njihov.

I ovako ce biti veselo na appstoreu sa novim omjerom rezolucije.

16 godina
BlueMax kaže...

I ovako ce biti veselo na appstoreu sa novim omjerom rezolucije.

To je na developerima da poprave, kao i svaki dosad. Još najbolje da Apple izdaje updateove aplikacija za njih.

Swedish latin super funk.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice