Interesantno, ovoliko komentara a nigdje ni jednog tračka informacije kako šta gdje i koliko.
Što ovaj mobitel, pored sve sile daleko iskusnijih i boljih proizvođača može ponuditi? Hardverski apsolutno ništa. Eventualno povezati nekoliko razvikanijih odlika drugih proizvođača u jedan paket. Toliko o hardveru. Sve više je trošenje riječi. Zadovoljan?
Uhvatili se kako je smeće aplikacija, kako je bez veze kupio Instagram, kako ovo kako ono. Pa nemojte koristiti i tačka. Odeš na FB preko kompjutera i gotova stvar. Ili nemoj uopšte koristiti. Sve neko trolanje ne valja ovo, ne valja ono.
Aplikacija je loša jer ne radi kako spada. Spora je, iscrpljuje resurse mobitela i ne prikazuje puni sadržaj. Konstruktivna kritika - domaća zadaća ti je pogledati što to znači.
Kupnja Instagrama prije izlaska na burzu i potrošnja basnoslonvnog novca na tu startup firmu ne čini se kao dobar potez, pogotovo jer su izgubili znatan novac na cijeni dionice, pokrenula se istraga protiv direktora i sprema se tužba malih investitora. Milijarda dolara u ovom slučaju se čini kao zlatna rezerva.
Čovjek ubio milijarde a ljudi i dalje seru kako ne valja.
To što je netko zaradio novac ne čini ga savršenim. Osim ako se ne krećeš u društvu 14-godišnjih sinova bogatih roditelja. Tada imam savjet, kupi i bijeli i crni iPhone 4S, sve klinkice padaju na to. I one kričave cipelice.
Govore kako je G+ dobar, meni je smeće. Jeste neke stvari Fejs pokupio od njih ali brate sveukupno mi je fejs bolji. Onog momenta kad mi dojadi odhebaću ga kao i ostale stvari.
Logika se slaže s mojom prijašnjom tezom o godištu, jer istu stvar na koju si iznad morao reagirati činiš i ti nazivajući G+ smećem.
Odrasli ljudi koji imaju ozbiljne poslove koji su povezani s ovom tematikom vole ponekad raspraviti moguće situacije i razloge nekih poteza. Ti koji Face gledaš isključivo kroz prizmu lajkanja slike Dijane iz 2.C, mogao bi se suzdržati uvredljivih ispada.
Dokle god promatram 14 klinaca koji provedu 10 sati sunčane subote za istim stolom kafića, i pola tog vremena provedu tapkajući za bijelim ili crnim iPhoneom (nekad i istovremeno oba) rekao bih i sa moje subjektivne (kao konobara u tom kafiću) i sa moje stručne strane (pedagoški smjer fakulteta) da s tim klincima nešto opako nije u redu. Takvih skupina klinaca ima nekoliko.
A dok je god Facebook jedna od glavnih zanimacija rekao bih da je i on krivac.
Ovaj forum se sve više pretvara u trolanje o nekim totalno nebitnim stvarima a ne o tehnologiji...
3 mjeseca si ovdje zamjeraš svima (neki su ovdje 4 godine) na kvaliteti, a upravo je tvoj post trolerski te raspravlja o nebitnim stvarima.