Facebook Phone – definitivno stiže?

poruka: 34
|
čitano: 4.671
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook Phone – definitivno stiže?".
17 godina
Re: Facebook Phone – definitivno stiže?
s0urce kaže...

Interesantno, ovoliko komentara a nigdje ni jednog tračka informacije kako šta gdje i koliko.

Što ovaj mobitel, pored sve sile daleko iskusnijih i boljih proizvođača može ponuditi? Hardverski apsolutno ništa. Eventualno povezati nekoliko razvikanijih odlika drugih proizvođača u jedan paket. Toliko o hardveru. Sve više je trošenje riječi. Zadovoljan?

s0urce kaže...

Uhvatili se kako je smeće aplikacija, kako je bez veze kupio Instagram, kako ovo kako ono. Pa nemojte koristiti i tačka. Odeš na FB preko kompjutera i gotova stvar. Ili nemoj uopšte koristiti. Sve neko trolanje ne valja ovo, ne valja ono.

Aplikacija je loša jer ne radi kako spada. Spora je, iscrpljuje resurse mobitela i ne prikazuje puni sadržaj. Konstruktivna kritika - domaća zadaća ti je pogledati što to znači.

Kupnja Instagrama prije izlaska na burzu i potrošnja basnoslonvnog novca na tu startup firmu ne čini se kao dobar potez, pogotovo jer su izgubili znatan novac na cijeni dionice, pokrenula se istraga protiv direktora i sprema se tužba malih investitora. Milijarda dolara u ovom slučaju se čini kao zlatna rezerva.

s0urce kaže...

Čovjek ubio milijarde a ljudi i dalje seru kako ne valja.

To što je netko zaradio novac ne čini ga savršenim. Osim ako se ne krećeš u društvu 14-godišnjih sinova bogatih roditelja. Tada imam savjet, kupi i bijeli i crni iPhone 4S, sve klinkice padaju na to. I one kričave cipelice.

s0urce kaže...

Govore kako je G+ dobar, meni je smeće. Jeste neke stvari Fejs pokupio od njih ali brate sveukupno mi je fejs bolji. Onog momenta kad mi dojadi odhebaću ga kao i ostale stvari.

Logika se slaže s mojom prijašnjom tezom o godištu, jer istu stvar na koju si iznad morao reagirati činiš i ti nazivajući G+ smećem.

Odrasli ljudi koji imaju ozbiljne poslove koji su povezani s ovom tematikom vole ponekad raspraviti moguće situacije i razloge nekih poteza. Ti koji Face gledaš isključivo kroz prizmu lajkanja slike Dijane iz 2.C, mogao bi se suzdržati uvredljivih ispada.

s0urce kaže...
A to da svijet odnosno tehnika propada zbog fejsa i generacija je totalno sranje. Niko drugi nije te generacije napravio nego mi sami (mislim na naša godišta a ne direktno nas).

Dokle god promatram 14 klinaca koji provedu 10 sati sunčane subote za istim stolom kafića, i pola tog vremena provedu tapkajući za bijelim ili crnim iPhoneom (nekad i istovremeno oba) rekao bih i sa moje subjektivne (kao konobara u tom kafiću) i sa moje stručne strane (pedagoški smjer fakulteta) da s tim klincima nešto opako nije u redu. Takvih skupina klinaca ima nekoliko.

A dok je god Facebook jedna od glavnih zanimacija rekao bih da je i on krivac.

s0urce kaže...

Ovaj forum se sve više pretvara u trolanje o nekim totalno nebitnim stvarima a ne o tehnologiji...

3 mjeseca si ovdje zamjeraš svima (neki su ovdje 4 godine) na kvaliteti, a upravo je tvoj post trolerski te raspravlja o nebitnim stvarima.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
14 godina

Sve više vjerujem u ono da će FB za 5 godina "nestati" kao i mnogi drugi (ISQ,MY space itd) Dolaze nova vremena i jednom cemo za fb reci "ahhh to je staro" 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Facebook Phone – definitivno stiže?
Mislim da face radi sve vise s*anja na droid aplikaciji zbog tog šita, jer do ovog kad pečaju svakih dva dana radi sve sporije.

I onda izdaju phone i na njemu face radi savrseno.
A u appove za droid i iOs stave reklame preko pola ekrana
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice