hm, 3500 kn za ovo ili 2000 za xbox360...biram xbox!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I cijena xbox-a je nekad bila tolika ako se nevaram?
Bez obzira na cijenu ovo bi moglo jako unaprijediti gaming na Linuxu. Bas me zanima kako ce se stvari odvijati.
Stvari ce se odvijati nikako.Eto kako :)
Dobra ideja - realizacija 0. Malo cemo se jos nacekati na Linux games i Linux station ili box.
Navodno bi ovo napokon dalo priliku razvijateljima igara za Linux (obojici) da na tome zarade i nešto novaca.
hahahah
Ja kao linuxaš kažem: ovo će propasti brže od Atarijevog Jaguara. (baram što se konzolaškog djela uređaja tiče...)
Hrabro, nema što...
Bilo bi im bolje da pomognu Wine timu, pa da razvijatelji igara koji najčešće koriste windows platformu, mogu svoje programe jednako izvoditi i na linuxu. Mnoge igrice već i rade, ali ipak će još trebati radnih sati, da se stvari optimiziraju i poboljšaju. Raditi kopiju dll-a i ostalog koje je Micro$oft posijao u ovome svijetu, nije jednostavno. Posebno kada prije izdaju novi operativni sustav, a da još nisu završili niti prethodni.
Ali linux ipak polako osvaja svijet...
Google je sa njim napravio dobar biznis, a sada Wikipedija stavlja Ubuntu na više od 400 servera (samo prelazi na drugu distribuciju linux-a).
Linux-u samo treba da svi windows programi rade na njemu, i da nema problema sa driver-ima.
Mono projekt je riješio jedan od velikih Microsoft problema, koji se zove .NET programiranje.
Samo treba Wine i Mono povezati i optimizirati i uključiti u distribucijama po default-u, da korisnici ne moraju sami instalirati.
Ubuntu CD-i se mogu dobiti besplatno poštom, zahvaljujući bogatom čovjeku, koji je zaslužan da je 'mali čovjek' dotaknuo i svemir.
Možda će jednom linux tako dotaknuti mnoga srca, kao što je dotaknuo moje.
hrabar potez, ali previse je minusa u jednadzbi pa mi sve smrdi na neuspjeh.
To je jedno veliko sranje,kak oni misliju da budu igre delale na grafičkoj 3200.Mogli su već ako su uzimali ATi deti 4850 a ne tu.
Bilo bi im bolje da pomognu Wine timu, pa da razvijatelji igara koji najčešće koriste windows platformu, mogu svoje programe jednako izvoditi i na linuxu. Mnoge igrice već i rade, ali ipak će još trebati radnih sati, da se stvari optimiziraju i poboljšaju. Raditi kopiju dll-a i ostalog koje je Micro$oft posijao u ovome svijetu, nije jednostavno. Posebno kada prije izdaju novi operativni sustav, a da još nisu završili niti prethodni.
Ali linux ipak polako osvaja svijet...
Google je sa njim napravio dobar biznis, a sada Wikipedija stavlja Ubuntu na više od 400 servera (samo prelazi na drugu distribuciju linux-a).
Linux-u samo treba da svi windows programi rade na njemu, i da nema problema sa driver-ima.
Mono projekt je riješio jedan od velikih Microsoft problema, koji se zove .NET programiranje.
Samo treba Wine i Mono povezati i optimizirati i uključiti u distribucijama po default-u, da korisnici ne moraju sami instalirati.
Ubuntu CD-i se mogu dobiti besplatno poštom, zahvaljujući bogatom čovjeku, koji je zaslužan da je 'mali čovjek' dotaknuo i svemir.
Možda će jednom linux tako dotaknuti mnoga srca, kao što je dotaknuo moje.