Evo Smart Console

poruka: 11
|
čitano: 1.492
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Evo Smart Console".
17 godina
Evo Smart Console

hm, 3500 kn za ovo ili 2000 za xbox360...biram xbox!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo Smart Console

I cijena xbox-a je nekad bila tolika ako se nevaram?

Bez obzira na cijenu ovo bi moglo jako unaprijediti gaming na Linuxu. Bas me zanima kako ce se stvari odvijati.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo Smart Console

Stvari ce se odvijati nikako.Eto kako :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Evo Smart Console

Dobra ideja - realizacija 0. Malo cemo se jos nacekati na Linux games i Linux station ili box.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo Smart Console

Navodno bi ovo napokon dalo priliku razvijateljima igara za Linux (obojici) da na tome zarade i nešto novaca.

hahahah Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo Smart Console

Ja kao linuxaš kažem: ovo će propasti brže od Atarijevog Jaguara. (baram što se konzolaškog djela uređaja tiče...)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo Smart Console

Hrabro, nema što...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Evo Smart Console

Bilo bi im bolje da pomognu Wine timu, pa da razvijatelji igara koji najčešće koriste windows platformu, mogu svoje programe jednako izvoditi i na linuxu. Mnoge igrice već i rade, ali ipak će još trebati radnih sati, da se stvari optimiziraju i poboljšaju. Raditi kopiju dll-a i ostalog koje je Micro$oft posijao u ovome svijetu, nije jednostavno. Posebno kada prije izdaju novi operativni sustav, a da još nisu završili niti prethodni.

Ali linux ipak polako osvaja svijet...

Google je sa njim napravio dobar biznis, a sada Wikipedija stavlja Ubuntu na više od 400 servera (samo prelazi na drugu distribuciju linux-a).

Linux-u samo treba da svi windows programi rade na njemu, i da nema problema sa driver-ima.

Mono projekt je riješio jedan od velikih Microsoft problema, koji se zove .NET programiranje.

Samo treba Wine i Mono povezati i optimizirati i uključiti u distribucijama po default-u, da korisnici ne moraju sami instalirati.

Ubuntu CD-i se mogu dobiti besplatno poštom, zahvaljujući bogatom čovjeku, koji je zaslužan da je 'mali čovjek' dotaknuo i svemir.

Možda će jednom linux tako dotaknuti mnoga srca, kao što je dotaknuo moje.

Nikola Tesla and My Thoughts: http://free-ri.htnet.hr/Branko/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo Smart Console

hrabar potez, ali previse je minusa u jednadzbi pa mi sve smrdi na neuspjeh.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo Smart Console

To je jedno veliko sranje,kak oni misliju da budu igre delale na grafičkoj 3200.Mogli su već ako su uzimali ATi deti 4850 a ne tu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Evo Smart Console
branko kaže...

Bilo bi im bolje da pomognu Wine timu, pa da razvijatelji igara koji najčešće koriste windows platformu, mogu svoje programe jednako izvoditi i na linuxu. Mnoge igrice već i rade, ali ipak će još trebati radnih sati, da se stvari optimiziraju i poboljšaju. Raditi kopiju dll-a i ostalog koje je Micro$oft posijao u ovome svijetu, nije jednostavno. Posebno kada prije izdaju novi operativni sustav, a da još nisu završili niti prethodni.

Ali linux ipak polako osvaja svijet...

Google je sa njim napravio dobar biznis, a sada Wikipedija stavlja Ubuntu na više od 400 servera (samo prelazi na drugu distribuciju linux-a).

Linux-u samo treba da svi windows programi rade na njemu, i da nema problema sa driver-ima.

Mono projekt je riješio jedan od velikih Microsoft problema, koji se zove .NET programiranje.

Samo treba Wine i Mono povezati i optimizirati i uključiti u distribucijama po default-u, da korisnici ne moraju sami instalirati.

Ubuntu CD-i se mogu dobiti besplatno poštom, zahvaljujući bogatom čovjeku, koji je zaslužan da je 'mali čovjek' dotaknuo i svemir.

Možda će jednom linux tako dotaknuti mnoga srca, kao što je dotaknuo moje.

Apsolutno se slazem....koristio sam ubuntu al et nekak ne stimaju driveri moja graficka i tak da sam za sada odusta a da su ti likovi radije ulozili novac u wine ili opcenito u razvoj linuxa sad bi vec imali mozda vecu podrsku   za drivere bolje postavljanje mreze itd...naravno i mogli igrat igre i to kak je red
a ne da trepere il sta ti ja znam vec sta....bit ce od ubunta nesto sam kad se uvati vise ljudi oko njega...a ovi koji imaju planove s konzolom....ti ce popusit za 1god sve pare i nista od zarade...ni linux igara....tak da nece pomoc ni linux zajednici ni njihovim korisnicima a sigunro ni sebi.....di im je pamet...strasno...haha 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice