Evan Blass: HTC sprema Vive smartphone

poruka: 5
|
čitano: 908
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Evan Blass: HTC sprema Vive smartphone".
18 godina

"for U" hahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pametna odluka i smjer. Naime, danas se ekipa na tržištu natječe tko će ubaciti bolje specke u svoje mobaće, a ovi dolaze sa nečim novim, gdje nude inovacije u kučištima mobaća. Kao neki custom tih kučićšta, gdje neće biti uobičajeni materijali, nego pomalo drugačiji, poput ovoga fibera. A, i boje su puno življe, daje nekakav osobni štih svakome mobaću.

Dizajnerski jaka dobar potez.

Nego, kaj se tiče priloženog videa, mogu primjetiti da im je ona djevojka što hoda uz neku vodu ipak malo "predebela" za manekenku, mogli su uzeti neku sa normalnim oblinama.

Po mojem ukusu da bude, kada se već nudi "for U".

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Evan Blass: HTC sprema Vive smartphone
Koliko sam služio nisu htjeli dati dojam luksuznosti, nego običnog, zato su stavili "prosječnu" curu u tom djelu. Kakvi debela, taman popunjena gdje treba 😀
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
12 godina
protjeran

@ivan262

Htjeli su presonalizirati mobitele.

Pa, piše "for U". Samo sam rekao što je po mojem ukusu. Svatko voli drugačije i to je okay.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
18 godina
PzKpfw kaže...

@ivan262

Htjeli su presonalizirati mobitele.

Pa, piše "for U". Samo sam rekao što je po mojem ukusu. Svatko voli drugačije i to je okay.

Siguran sam da ce u hrvatskoj najprodavanija verzija biti crna sa predinstaliranim Tompsonovim albumima "for U" :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice