Enter na webu

poruka: 66
|
čitano: 11.624
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Enter na webu".
18 godina
neaktivan
RE: Enter na webu
Miro kaže...

Namjerno se koristi taj popularni naziv da se napravi distinkcija od pravih igara, jer sorry, ali 95% ovih flash igrica i ne zaslužuje da ih se zove - igrama.

Pitaj olega jel se slaže. Vjerojatno će reći ne. ALi nisam ja tu da pametujem,niti mi to ne smeta jer ne idem na stranicu,niti mi se raspravlja o tome. Ajd samo naprijed! Smijeh

>>>>>>>HVALA<<<<<<
18 godina
moderator
lzgr kaže...
Miro kaže...

Namjerno se koristi taj popularni naziv da se napravi distinkcija od pravih igara, jer sorry, ali 95% ovih flash igrica i ne zaslužuje da ih se zove - igrama.

Pitaj olega jel se slaže. Vjerojatno će reći ne. ALi nisam ja tu da pametujem,niti mi to ne smeta jer ne idem na stranicu,niti mi se raspravlja o tome. Ajd samo naprijed! Smijeh

He, he - ne slaže se!

Ha, čuj - ako bude (ciljanoj!) publici smetalo, promijenit ćemo! Barem je na webu to lako...

...
15 godina
Enter na webu

Izgleda baš onako kako treba izgledati za ciljanu generaciju. Jedno pitanje. Zašto nije enter.hr?

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Izgleda baš onako kako treba izgledati za ciljanu generaciju. Jedno pitanje. Zašto nije enter.hr?

zato što je zauzeta ta adresa :(

...
18 godina

pitanje..

zakaj takvu anketu nemate na bug.hr?

bedasto je da se rezultati otvaraju na novoj stranici kad je sve to moguće napraviti ko i na enteru..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
neaktivan
Miro kaže...
lzgr kaže...
Miro kaže...

He, he - ne slaže se!

Ah već se bunio? Ili ste ga pitali? Nadam se da nisam dosadan s ovim... Namigiva

>>>>>>>HVALA<<<<<<
18 godina
moderator
nixass kaže...

pitanje..

zakaj takvu anketu nemate na bug.hr?

bedasto je da se rezultati otvaraju na novoj stranici kad je sve to moguće napraviti ko i na enteru..

Pa Enter je nov i napredniji, logično da ima neka bolja rješenja :)

lzgr kaže...
Miro kaže...
lzgr kaže...
Miro kaže...

He, he - ne slaže se!

Ah već se bunio? Ili ste ga pitali? Nadam se da nisam dosadan s ovim... Namigiva

Pitao sam ga, naravno. Baš njega briga za ove stranice... On uređuje Mrežu i nema vremena za ove druge projekte.

...
18 godina
Enter na webu

Jos ima napravite forum!

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Jos ima napravite forum!

A kaj je ovo? Nece valjda radit 2 foruma! Ko da ona dječurlija treba imat svoj forum,imaju facebook,a ima i ovaj forum.

>>>>>>>HVALA<<<<<<
18 godina
Enter na webu

OMFG pa neka imaju svoj manji forum za igrice i ostale piz*arije! mislim da bi to bilo ok.

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
lzgr kaže...
Lord_Marko kaže...

Jos ima napravite forum!

A kaj je ovo? Nece valjda radit 2 foruma! Ko da ona dječurlija treba imat svoj forum,imaju facebook,a ima i ovaj forum.

Definiraj to da vidim spadam li ja u to.

Inače dugo vam je trebalo. Sjćam se stare stranice. Bila je dobra za svoje vrijeme, no danas je izgledala vrlo slabo.

Čudi me što jedan takav časopis misli i na najmlađe čitatelje.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
18 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

Jos ima napravite forum!

Pa imaju fejs! To je to...

...
18 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
lzgr kaže...
Lord_Marko kaže...

Jos ima napravite forum!

Definiraj to da vidim spadam li ja u to.

Oni klinci koji nemaju blage veze što je overclockiranje(kad im to spomenete buljit će u vas ko tele u šarena vrata),možda ako znaju što je overclock onda će mislit da se kloka uz pomoć nekog porgrama (što je u biti točno,al ovako je "standardan" način) itd... da sad ne nabrajam.Imaju oko hmm.. 12 god možda manje. Eto ti u to definitivno ne spadaš.

Miro kaže...
Lord_Marko kaže...

Jos ima napravite forum!

Pa imaju fejs! To je to...

To mu ja govorim,al on po svome vozi.

>>>>>>>HVALA<<<<<<
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 20:54 (lzgr).
15 godina
Enter na webu

sve u svemu fora je al fali im neki forum

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A tko bi takav forum drzao urednim?
Pa to bi bio kaos tamo...

P.S. Dobrovoljno se javljam za eventualnog moderatora na eventualnom forumu :)
:P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
A tko bi takav forum drzao urednim?
Pa to bi bio kaos tamo...

P.S. Dobrovoljno se javljam za eventualnog moderatora na eventualnom forumu :)
:P

I ja. Al bi se čudio da se otvori forum.Imaju facebook.

>>>>>>>HVALA<<<<<<
16 godina
odjavljen
Enter na webu

Svaka čast urednicima. Još jedan dobar potez BUG-a. A vi što se javljate za moderatore, da foruma i bude, za moderatore bi se uzimali stariji i ozbiljniji ljudi, trebalo bi držati red na forumu, nije to tek tako lako (ha, pretpostavljam Izlanuo se)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Enter na webu
Vi samo kritizirate.A kada bi vi nesto dobili u svoje ruke , dobili bismo kupus.Zasto ne nesto novo ? Pa u biti i je cilj stranice da ne bude kopija BUG-A. ( ankete , forum itd)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Enter na webu
ocito to nekima treba posebno objasnjavati.bio bi tezak posao moda kad bi se otvorio forum jer bi se klinci svadjali.
>>>>>>>HVALA<<<<<<

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Enter na webu

forum bi bio koristan da i ti facebook koristici nesto nauce

al opet kad se 10 klinaca slozi da se mora placat steam za mw2 onda ce to bit tak 

(cuo sam to puno puta )

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Enter na webu

Već ste čuli da foruma neće biti. Što će im akd imaju ovdje forum. Ne siplati se sada praviti novi forum radi nekoliko djece od 8-12 godina. A čak i kada bi jednog dana napravili forum onda bi to vjerovatno bio neki jednostavno forum. Napravili bi mogućnost regisrarcije, brojač postova, pisanje psotova i par podforuma. I to je to. I kada bi se to dogodilo sumnjam da bi uopće trebali moderatori.  Sumnjam da će spameri obasipati nešto takvo.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Već ste čuli da foruma neće biti. Što će im akd imaju ovdje forum. Ne siplati se sada praviti novi forum radi nekoliko djece od 8-12 godina. A čak i kada bi jednog dana napravili forum onda bi to vjerovatno bio neki jednostavno forum. Napravili bi mogućnost regisrarcije, brojač postova, pisanje psotova i par podforuma. I to je to. I kada bi se to dogodilo sumnjam da bi uopće trebali moderatori.  Sumnjam da će spameri obasipati nešto takvo.

lol forum bez moderatora 

to bi postalo gore od 4chana

17 godina
neaktivan
Enter na webu

LOL

Atomska bubamara

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...

LOL

To sam i ja vidio. To je namjerno ili?

>>>>>>>HVALA<<<<<<
17 godina
protjeran
Enter na webu

to je greska facebooka ne buga tj entera

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

lol forum bez moderatora 

to bi postalo gore od 4chana

Foruma na enteru neće biti. Osim toga ako i bude, to će vjerovatno biti nešto jednostavno sa par podforuma. Uz enter bi najbolje išao forum kao na larrinoj igraonici.

16 godina
neaktivan
Enter na webu

Jučer mi se žalio jedan tata da njegovi klinci (7 i 9 godina, ako se dobro sjećam) čitaju Enter, ali da ih on još ne pušta na Facebook pa se ne mogu logirati. Dakle, zašto se baš mora logirati samo Facebook accountom? Nije li tako eliminirano dosta malo naprednijih a mlađih klinaca?

Ili je Bugova politika možda da djecu tjera na Facebook? ;-)

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 16:55 (Miro).

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Enter na webu
Politika je jednostavna.Ako nemas fb,nemozes pisati tamo.Ako imas,imas.A sad napredniji klinci nisu eliminirani,jer kad tata ne da facebook po mom pitanju onda ne treba davati ni internet.Jer to nije za djecu uopce ,pogotovo od 7 godina.Ima puno stvari koje im mogu skoditi ,osim facebooka.Nemoj te me krivo shvatiti i ja ne volim facebook.

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Igor_Idol kaže...

Jučer mi se žalio jedan tata da njegovi klinci (7 i 9 godina, ako se dobro sjećam) čitaju Enter, ali da ih on još ne pušta na Facebook pa se ne mogu logirati. Dakle, zašto se baš mora logirati samo Facebook accountom? Nije li tako eliminirano dosta malo naprednijih a mlađih klinaca?

Ili je Bugova politika možda da djecu tjera na Facebook? ;-)

Pozdrav!

U pravu si - to je mogući problem, ali ipak registracija nije nužna za posjet webu (ona je potrebna ako se želi postaviti vlastiti rad ili sudjelovati u nekoj raspravi).

Čak mi je i simpatično da ima roditelja koji brane djeci FB, mada vjerujem da je takvih - jako malo! U praksi klincima je fejs kod nas glavni alat za međusobnu komunikaciju (čak i više nego mobiteli) i u stvari oslanjanjem na fejs pri registraciji mi im olakšavamo korištenje weba.

Istina je da bi bilo lijepo ponuditi i neku alternativu onima koji nisu na fejsu, ali to bi sve skupa dosta zakompliciralo i upitno je ima li opravdanja toliko "razrađivati" taj sadržaj? Vidjet ćemo vremenom što publika kaže i treba li nešto mijenjati/prilagođavati...

...
17 godina
neaktivan
Enter na webu
Veliki palac dolje zato što enter više neće izlaziti u papirnatom obliku !

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice