Kučište nije napravljeno od karbonskih vlakana nego ima samo završnu obradu sa karbonskim vlaknima i zapravo je pitanje dali su to zapravo prava karbonska vlakna ili se samo radi o uzorku na plastici koja liči na karbonska vlakna... Normalno, masa ljudi će zbilja pomisliti da se radi o netbooku sa karbonskim kučištem a ne o proizvodu koji se lažno oglašava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad bi cijelo kuciste bilo od pravih karbonskih vlakana mislim da bi samo ono doslo 300€ :-)
za one kojima ne smetaju skučene tipkovnice ove klase računala i ekrančići na kojima bilo koja web-stranica današnjice zahtijeva stalno vertikalno i horizontalno smicanje da bi se vidio sadržaj...
Bug nije web stranica danasnjice, jer on ne zahtijeva horizontalno skrolanje na toj rezoluciji? Ili facebook naprimjer.
A vertikalno skrolanje zahtijeva vecina stranica na puno vecim rezolucijama. Tako da je to besmislen (zlonamjeran?) komentar na racun "te klase racunala".
Ne znam samo kako nikom nije palo napamet da to kaze za iPad?
Ne znam samo kako nikom nije palo napamet da to kaze za iPad?
Taman sam htio napisat: a šta je s iPad-om? na kojem se ni jedna "moderna" (čitaj, stranica na kojoj ima flash) ne vidi kako treba.
Ako netko zeli bilo kakav custom made od karbona nek me pm