EeePC R101 u karbonskom ruhu

poruka: 6
|
čitano: 1.624
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EeePC R101 u karbonskom ruhu".
18 godina
protjeran

Kučište nije napravljeno od karbonskih vlakana nego ima samo završnu obradu  sa karbonskim vlaknima i zapravo je pitanje dali su to zapravo prava karbonska vlakna ili se  samo radi o uzorku na plastici koja liči na karbonska vlakna... Normalno, masa ljudi će zbilja pomisliti da se radi o netbooku sa karbonskim kučištem a ne o proizvodu koji se  lažno oglašava.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: EeePC R101 u karbonskom ruhu

Kad bi cijelo kuciste bilo od pravih karbonskih vlakana mislim da bi samo ono doslo 300€  :-)

Pravi programeri programiraju binarno!
18 godina

za one kojima ne smetaju skučene tipkovnice ove klase računala i ekrančići na kojima bilo koja web-stranica današnjice zahtijeva stalno vertikalno i horizontalno smicanje da bi se vidio sadržaj...

Bug nije web stranica danasnjice, jer on ne zahtijeva horizontalno skrolanje na toj rezoluciji? Ili facebook naprimjer.

A vertikalno skrolanje zahtijeva vecina stranica na puno vecim rezolucijama. Tako da je to besmislen (zlonamjeran?) komentar na racun "te klase racunala".

Ne znam samo kako nikom nije palo napamet da to kaze za iPad?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 21:01 (knight).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
knight kaže...

Ne znam samo kako nikom nije palo napamet da to kaze za iPad?

Taman sam htio napisat: a šta je s iPad-om? na kojem se ni jedna "moderna" (čitaj, stranica na kojoj ima flash) ne vidi kako treba.

There's no SAVE GAME in real life!!!
18 godina
protjeran

ne znam od kud novinari izvlače te informacije ali BAŠ TAJ model imam od 11 mjeseca !obična savitljiva plastika,kakav karbon ?

Z
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 22:34 (opcom).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Radim s karbonom, cijelo kuciste bi moglo kostat 50-100€.
Ako netko zeli bilo kakav custom made od karbona nek me pm
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice