Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz

poruka: 5
|
čitano: 1.261
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz".
16 godina
protjeran
Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz

Kako ovo?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dvojezgreni Pineview na 1,5 GHz
Mentalist kaže...

Kako ovo?

To ti zna bit u nettopima ili u all in one racunalima. Npr. imas Acer Aspire Revo (to je nettop).

16 godina
protjeran
Odlicno! Youtube i drugi HD flash sadrzaji ce se sad vrtit u vise od 1fps!
Nedavno sam pokusao pokrenut 1080p youtubeu video na n450 atomu (1,66ghz) a rezultat toga je cca. 0.5 do maksimalno 1fps. U nizoj hd rezi je bilo oko 2fps.
Sad zamislite kako se vrti na "mocnim" snapdragonima i slicnim ARM baziranim cpu-ima.
18 godina
ansha kaže...
Nedavno sam pokusao pokrenut 1080p youtubeu video na n450 atomu (1,66ghz) a rezultat toga je cca. 0.5 do maksimalno 1fps. U nizoj hd rezi je bilo oko 2fps.
Sad zamislite kako se vrti na "mocnim" snapdragonima i slicnim ARM baziranim cpu-ima.

Ovisi o matičnoj ploči, nije svugdje tako.

16 godina
protjeran
dd.inc kaže...
ansha kaže...

Ovisi o matičnoj ploči, nije svugdje tako.

Tako je kad se vrti na CPU-u. Druga stvar je ako ide preko gpu-a kao kod ion-a ili s posebnim chipom za dekodirat hd. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice